Αν την έχεις την κάρτα και δεν σου έγραψε κάτι αλλο οι πιθανότητες ανάκτησης είναι μεγάλες
Αν ειναι ευκολο ριξε καμμια ιδεα, γιατι με συγχυσε ο τυπος...
Χοντρικα να πω...
Κρατησα πριν κανενα χρονο την 700ρα του Βλασση... δειχνει πιο συμμαζεμενη η νεα. Πιο μικρη σε μεγεθος, αλλα στιβαροτατη. Μου προξενησε αρνητικη εντυπωση ομως το γκριπ, κατι δεν με βολεψε σε σχεση με την κανον 40D. Σα να γλιστρουσε, οταν πηγαινα να βαλω τον δεικτη στο κλειστρο. Εχει μια περιεργη κλιση, αλλα μπορει και να μου φανηκε.
Το σκοπευτρο.... δεν θυμαμαι της 700 αλλα με αυτο, σα να μην εβαζες μηχανη στο ματι, οτι βλεπεις κανονικα το βλεπεις και απο κει μεσα... εντυπωσιακο (η εμπειρεια μου ειναι με της κανον 40D).
Τα 51 σημεια εστιασης στο ματακι, ενοχλουν... μικρα και πολλα... η εστιαση αμεση εστω και στα μισοσκοταδα του χωρου παρουσιασης... αυτο που αργουσε ηταν η προεπισκοπιση των φωτο... θυμαμαι (απο την D200, παλι του Βλασση) οτι ειναι σφαιρα συνηθως (σε σχεση με τη δικια μου). Μαλλον θεμα σοφτγουερ...
Στη μια απο τις 800ρες ηταν ενεργοποιημενο το κεντρικο αλλα εβγαζε και κατι αγκυλες δεξια και αριστερα, δηλαδη επιανε περισσοτερο χωρο για να εστιασει. Στην αλλη, πρεπει να ηταν ενεργοποιημενα ολα τα σημεια, γιατι αναβαν 3 και 4 σημεια εστιασης.
Η οθονη μεγαλη, κανενα προβλημα, αλλα οχι και κατι να σε τραβηξει...
Ο ηχος του κλειστρου πολυ απαλος, μαλλον παρομοιος με ολες τις νεοτερες dslr. Κανενας κραδασμος απο τον καθρεφτη δεν ερχοταν στο χερι, σα να μην υπηρχε.
Αυτα τα ολιγα προλαβα να... καταλαβω...
Οι δυο 800ρες ειχαν 85ρη φακο και η D4 τον 70-200... μιλαμε για θηριο.... δεν τολμησα καν να την ακουμπησω... πρεπει να ειχε και κατι εξτραδακια επανω, στο πλαι, αλλα δεν καταλαβα τι ηταν...
Εριξα μια ματια και στην V1 και την συμπαθησα περισσοτερο απο την πρωτη φορα που την ειχα δει... το ηλεκτρονικο ματακι δεν μου αρεσε καθολου ομως... πιστευω πως η ΝΕΧ7, που ειναι παρομοια σε μεγεθος και ποιοτητα κατασκευης ειναι....
καλη αγορα...!!!! (Αλεξ, καλοριζικη)....