ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
με απόδειξη παρακαλώ κι όχι απλώς ράδιο αρβύλα. Ελπίζω να είναι πραγματική η απόδειξη κι όχι μούφα.
με απόδειξη παρακαλώ κι όχι απλώς ράδιο αρβύλα. Ελπίζω να είναι πραγματική η απόδειξη κι όχι μούφα.
Αυτό το "36mp" μου χτυπάει συναγερμό ότι μάλλον πρόκειται για απάτη, κάποιου που θέλει να διαδώσει όχι μόνο ότι το μοντέλο είναι κοντά στα ράφια, αλλά έχει και συγκεκριμένες προδιαγραφές.
Απο την άλλη, και η 7/2 έχει την λογική της γιατί αν είναι έτοιμη δεν μπορεί να περιμένει και πολύ καθώς υπάρχουν φήμες και ανησυχίες οτι η 1Dx μπορεί να καθυστερήσει.
Δεν είπα πουθενά οτι έτσι θα πάρει η D800 πωλήσεις απο την 1Dx. Είπα οτι έτσι θα μονοπωλήσουν τά μέσα για μεγαλύτερο διάστημα, οτι η Nikon δηλ θα μοστράρει σαν φίρμα και πρώτη είδηση περισσότερο καιρό. Σαν όνομα δηλ θα εκμεταλλευτει συνολικά καλύτερα τα μέσα με απλήρωτο promotion του brand name.Δεν υπαρχει περιπτωση να τους ενδιαφερει η εμφανιση της 1Dx για το ποτε θα βγαλουν την D800. Τελειως διαφορετικο αγοραστικο κοινο.....
Δεν είπα πουθενά οτι έτσι θα πάρει η D800 πωλήσεις απο την 1Dx. Είπα οτι έτσι θα μονοπωλήσουν τά μέσα για μεγαλύτερο διάστημα, οτι η Nikon δηλ θα μοστράρει σαν φίρμα και πρώτη είδηση περισσότερο καιρό. Σαν όνομα δηλ θα εκμεταλλευτει συνολικά καλύτερα τα μέσα με απλήρωτο promotion του brand name.
Τι εννοείς Τάσο; Ποιός να το κάνει αυτό; Τα 36 Mpix είναι επιβεβαιωμένη προδιαγραφή, η μόνη επιβεβαιωμένη, τα άλλα παίζουν.
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η CANON θα κυκλοφορήσει πρώτα την 1 DS MKIV? Μήπως ξεχνούμε ότι υπάρχεικαι η ναυαρχίδα και ότι αυτή θα έπρεπε να είχε ανανεωθεί μερικά χρόνια πριν;
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι η CANON θα κυκλοφορήσει πρώτα την 1 DS MKIV? Μήπως ξεχνούμε ότι υπάρχεικαι η ναυαρχίδα και ότι αυτή θα έπρεπε να είχε ανανεωθεί μερικά χρόνια πριν;
Εννοώ ότι το να γράφει αυτό το χαρακτηριστικό μια απόδειξη ταμειακής, μου φωνάζει για πλαστότητα. Τώρα ο πλαστογράφος μπορεί να πέφτει μέσα στην πρόβλεψή του για 36mp, άλλο αυτό.
Τώρα κατάλαβα τι εννοείς, γιατί δεν είχα ακολουθήσει το λινκ να δω την απόδειξη και χάθηκα...Εννοώ ότι το να γράφει αυτό το χαρακτηριστικό μια απόδειξη ταμειακής, μου φωνάζει για πλαστότητα. Τώρα ο πλαστογράφος μπορεί να πέφτει μέσα στην πρόβλεψή του για 36mp, άλλο αυτό.
Discontinued in Japan
Jan 25 (news)--New regulations in Japan, along with the end of life cycle itself, have prompted Nikon to stop selling the D300s and D700 there, and these models have been moved to the Discontinued camera list on the Nikon Japan sites.
Given next week's big camera trade show in Japan, don't be surprised if new models get announced. Nikon isn't likely to leave a huge gap between the D7000 and D4 open for very long.
nikonrumors.com said:I already mentioned about the Nikon event on February 7th, 2012 but I was not sure what would be announced on that date. It will be the Nikon D800. The camera will have 36MP (not 24MP like reported on several websites). The new Coolpix cameraswill be introduced on February 2nd, 2012.
For all US readers this means the official press release will be around midnight on February 6th and February 1st respectively.
I do not expect any other products to be announced at that point. The two new DX lenses will probably be part of the D400 (or whatever the name will be) introduction later this year (I hear end of March, but this may change).
The Nikon D800 will start shipping few week after the announcement.
The camera will be on display at the CP+ show in Japan (drop me a line if you are going to visit this show).
There are multiple Nikon events scheduled in various stores across the world where you will be able to experience the new D800.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.