Nikon D850

Μιας και amazon.co.uk δε την εχει φερει ακομα, υπαρχει καποιο αλλο ευρωπαικο καταστημα που να μπορεσω να την παρω με ενδοκοινωτικο;

Μιας και amazon.co.uk δε την εχει φερει ακομα, υπαρχει καποιο αλλο ευρωπαικο καταστημα που να μπορεσω να την παρω με ενδοκοινωτικο;

αν δεν κάνω λάθος η μηχανή θα παρουσιαστεί παγκοσμίως αύριο 7/9. Πώς θέλεις να είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη στα καταστήματα;

αν δεν κάνω λάθος η μηχανή θα παρουσιαστεί παγκοσμίως αύριο 7/9. Πώς θέλεις να είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη στα καταστήματα;

Με τον ιδιο τροπο που ειναι "διαθεσιμη" εδω και καμια βδομαδα. Με προπαραγγελια...
Δεν ζητησα να ειναι αμεσα διαθεσιμη.

Δυστυχώς θέλει δουλειά ακόμη σε αυτό το κομμάτι, η εστίαση επιεικώς κακή και η έλλειψη IBIS είναι πλέον ανεπίτρεπτη, μηχανή καθαρά για επαγγελματίες φωτογράφους και sport....

Σε τι θα ωφελουσε η ύπαρξη IBIS σε φωτογράφηση sports;

Σε τίποτα, το ανέφερα ότι θα ήταν χρήσιμο αν κάποιος αγόραζε την μηχανή για βίντεο ή για Low light φωτογράφηση.

Στην απονομή, που κόλλησες φίλε μου εδώ σε βίντεο που είδαμε λίγο πριν από το blackout ο φωτογράφος τραβούσε τυφλά. Ευχές δίνω για τη φήμη που διάβασα ότι το 2018 θα βγάλει mirroless ff.

δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα επιλέξει την 850 για να τραβάει στο χέρι πλάνα. Το τελευταίο βίντεο είναι τελείως άστοχο.

Ώρες ώρες διαβάζω κάτι πράγματα εδώ και θα χώσω στο τέλος τόσο δυνατό facepalm που θα λυποθυμίσω.

Η ίδια η Nikon προωθεί τη μηχανή και για τέτοια χρήση, στο χέρι και με AF, ανεβάζοντας οικογενειακά βίντεο.

Το κακό CAF στο βίντεο βέβαια παραμένει εμφανές, παρά το μοντάζ, π.χ. στο 0:18-0:21.

https://www.youtube.com/watch?v=SMgbYEc6Sjk
Και πεστε μου τωρα σοβαρα, θα την αγοράζατε πρωτα απ ολα για το βιντεο;

Τα βιντεακια που ανεβαζετε δεν μπηκα στον κοπο να τ ανοιξω καν, τα θεωρω εντελως αναξιοπιστα

Εχω δει παλιοτερα βιντεο απο d 810 και καταλαβαινω τι ψαρια πιανει, γιαυτο μην μπαινετε στο κοπο για δυσφήμιση