Σκέφτομαι να ανέβω κατηγορία σε φακούς και να πάρω έναν 17-55 f2.8 για τη D90 μου. Τον έχω βρει μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και σκέφτομαι να κάνω το βήμα. Εχει κανείς εμπειρία με τον συγκεκριμένο φακο;
Σκέφτομαι να ανέβω κατηγορία σε φακούς και να πάρω έναν 17-55 f2.8 για τη D90 μου. Τον έχω βρει μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και σκέφτομαι να κάνω το βήμα. Εχει κανείς εμπειρία με τον συγκεκριμένο φακο;
Ελπίζω να μην πρόκειται για hacking του amazon. Αλλιώς πρόκειται για πολύ καλή προσφορά
http://www.amazon.co.uk/Nikon-D90-D...1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1258830539&sr=8-1
Καλά τα πρωινά μαντάτα...
Κάτω από τα 7 κατοστάρικα πλέον...![]()
Γιατι επεσε η τιμή έτσι? μήπως βγαινει καμμιά βελτιωμένη έκδοση της d90 η νέο μοντέλο?
Καλη τιμη.. Οσοι ενδιαφέρεστε μονο καντε γρήγορα γιατί σύντομα ο φπα παει στο 21% οπότε μαλλον θα εχουμε αναπροσαρμογές (προς τα πάνω)
Δημήτρη την αγόρασες ;
Ξεκίνησα μια πρώτη βόλτα σήμερα και μου έκανε εντύπωση ότι ελάχιστα μαγαζιά την έχουν ετοιμοπαράδοτη.
2-3 δε, μου τα μάσαγαν πότε θα παραλάβουν...
Περίεργο μου φαίνεται γιατί δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Μάλλον σύμπτωση.
Ειτε θεμα κακου υπολογισμου προσφορας/ζητησης απο την αντιπροσωπεία η (και εκεί παει το διεστραμμενο μου μυαλό) απλά "κρατάνε" τα κομμάτια για να τα βγαλουν μετα από 10 μερες με το "νέο" ΦΠΑ....
Ο αντικαταστάτης της παντως (αν δεν εχουμε απρόσμενες εκπλήξεις) αργεί ακομα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.