Nikon D90.

αληθεια, ποση διαφορα εχουν τα 12 bit χρωματος απο τα 14 που εχουν οι Canon 40d, 450d, 500d???

ειναι αισθητη η διαφορα???

Σκέφτομαι να ανέβω κατηγορία σε φακούς και να πάρω έναν 17-55 f2.8 για τη D90 μου. Τον έχω βρει μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και σκέφτομαι να κάνω το βήμα. Εχει κανείς εμπειρία με τον συγκεκριμένο φακο;

Σκέφτομαι να ανέβω κατηγορία σε φακούς και να πάρω έναν 17-55 f2.8 για τη D90 μου. Τον έχω βρει μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και σκέφτομαι να κάνω το βήμα. Εχει κανείς εμπειρία με τον συγκεκριμένο φακο;

καλύτερα να πάρεις τον TAMRON 17-50 2.8 μάλλον είναι καλύτερος φακός και σαφώς πιο φθηνός. Ρώτα και τον Billy που τον προτίμησε...

Μαλιστα ο Ταμρον που λεει ο Βλασσης ,βγαινει και με σταθεροποιηση πλεον αλλα δεν γνωριζω αν εχει διαφορες απο την προηγουμενη εκδοση.

Ελπίζω να μην πρόκειται για hacking του amazon. Αλλιώς πρόκειται για πολύ καλή προσφορά

http://www.amazon.co.uk/Nikon-D90-D...1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1258830539&sr=8-1

προσοχη!

Dispatched from and sold by Xpress Trading.

πωλητης ειναι που φιλοξενειται στο amazon...

το ιδιο το amazon πουλαει εδω... http://www.amazon.co.uk/Nikon-D90-B...1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1258886308&sr=1-1

Last edited:
Καλά τα πρωινά μαντάτα...

Κάτω από τα 7 κατοστάρικα πλέον...:grinning-smiley-043

Καλη τιμη.. Οσοι ενδιαφέρεστε μονο καντε γρήγορα γιατί σύντομα ο φπα παει στο 21% οπότε μαλλον θα εχουμε αναπροσαρμογές (προς τα πάνω)

Δημήτρη την αγόρασες ;

Καλη τιμη.. Οσοι ενδιαφέρεστε μονο καντε γρήγορα γιατί σύντομα ο φπα παει στο 21% οπότε μαλλον θα εχουμε αναπροσαρμογές (προς τα πάνω)

Δημήτρη την αγόρασες ;

Μέσα στο μήνα Γιώργο...

Μιας και υπάρχει νέκρα στη κατηγορία για ρίχτε μια βοήθεια σε ένα δίλειμμα.

Μαζί της θα αγοράσω και έναν φακό γιατί ξέμεινα. Ψιλοαξιόλογο (για μένα) φακό, έχω μόνο τον 55-200VR οπότε σε αυτό το εύρος και για τις γνώσεις μου είμαι καλυμμένος.

Το θέμα είναι για κάτω από τα 50-55mm

Υπάρχει η επιλογή μεταξύ 18-105 και 18-55. Από τον 18-55 ήμουν καλυμμένος οπότε θα μπορούσα να τον ξαναέχω. Φαντάζομαι όμως είναι(?) καλύτερος ο 18-105 και οπτικά αλλά και σε εύρος.

Φοβάμαι όμως ότι με αυτόν θα "παροπλήσω" τον 55-200.

Τι λέτε??

Το μπάτζετ είναι αυστηρά γύρω στα 800 (και πολύ που πήγε)...:guitarist:

δεν τους εχω δοκιμασει βεβαια αλλα αν κρινω απ την κατηγορια τιμης κ την "σειρα" τους θα λεγα οτι πληρωνεις μια μικρη διαφορα για το μεγαλυτερο ευρος ζουμ.Ισως το ιδιο ισχυει κ για τον 18-200 VR, αλλα αυτος μαλλον κ ξεφευγει λιγο σε τιμη κ ισως ειναι λιιιιγο καλυτερος οπτικα.

Aν σου "βγαινει" οικονομικά ο Tamron 17-50 , τότε για μενα δεν υπάρχει διλημμα.....

Και αναφερομαι για λογους κοστους στον παλαιο, χωρις VC o οποιος ειναι αριστος οπτικά (δες το θεμα του φιλου armored παρακάτω) και σχετικά προσιτος, καθοτι ο VC ξεφεύγει στην τιμη...

Εναλλακτική καλή επιλογή κατά την ταπεινη μου γνωμη ο Sigma 17-70 f2.8-4.5 με HSM

Last edited:
Ξεκίνησα μια πρώτη βόλτα σήμερα και μου έκανε εντύπωση ότι ελάχιστα μαγαζιά την έχουν ετοιμοπαράδοτη.

2-3 δε, μου τα μάσαγαν πότε θα παραλάβουν...

Περίεργο μου φαίνεται γιατί δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Μάλλον σύμπτωση.

Ξεκίνησα μια πρώτη βόλτα σήμερα και μου έκανε εντύπωση ότι ελάχιστα μαγαζιά την έχουν ετοιμοπαράδοτη.

2-3 δε, μου τα μάσαγαν πότε θα παραλάβουν...

Περίεργο μου φαίνεται γιατί δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Μάλλον σύμπτωση.

Ειτε θεμα κακου υπολογισμου προσφορας/ζητησης απο την αντιπροσωπεία η (και εκεί παει το διεστραμμενο μου μυαλό) απλά "κρατάνε" τα κομμάτια για να τα βγαλουν μετα από 10 μερες με το "νέο" ΦΠΑ....

Ο αντικαταστάτης της παντως (αν δεν εχουμε απρόσμενες εκπλήξεις) αργεί ακομα....

Ειτε θεμα κακου υπολογισμου προσφορας/ζητησης απο την αντιπροσωπεία η (και εκεί παει το διεστραμμενο μου μυαλό) απλά "κρατάνε" τα κομμάτια για να τα βγαλουν μετα από 10 μερες με το "νέο" ΦΠΑ....

Ο αντικαταστάτης της παντως (αν δεν εχουμε απρόσμενες εκπλήξεις) αργεί ακομα....

Το τελευταίο ακούγεται και το πιο λογικό. Θα έχουν και μεγαλύτερο κέρδος.