NIKON Df Pure Photography

για να εχουμε και λιγο ποιοτητα στην φωτογραφια, νομιζω οτι τα 3600 ειναι το ταβανι, αντε βαρια 4000/6400....

καποιες α/μ

nikon df test 50mm f1.8 kit lens (special edition) by fujitamam, on Flickr

αρκούν τα φωτάκια πιστεύω

Στην πραγματική ζωή, τα ίδια σου τα μάτια , τι βλέπουν με φωτισμό από τα λαμπάκια ; Στις συναυλίες που μας έδειξες, ο φωτισμός στους μουσικούς προέρχονταν από προβολείς αρκετών εκατοντάδων (τουλάχιστον) Watts. Θέλεις να τα εξομοιωσουμε (έστω και την αναγωγή με την απόσταση) με τα λαμπάκια του Χριστούγεννιατικου δέντρου ;
Εχω την αίσθηση ότι ζητάμε πολλά .
Διόρθωσε με αν λανθανω σε κάποιο σημείο της σκέψης μου.

στην τελευταια φωτο πο της α/μ, το μαναδικο φως ειναι του παραθυρου
κολλησα τον φακο στο τζαμι, και προσπαθησα να εστιασω στο αγαλμα
στο μαγαζι μεσα σκοταδι... νομιζω οτι το αποτελεσμα παραειναι αποδεκτο...
iso 6400

(ξαναέγραψα αλλά δεν το βλέπω, ίσως δεν είχα πατήσει το post reply)

μεγειά και από μένα
δεν ξέρω πόση επεξεργασία έχεις κάνεια αλλά τα χρώματα και το "γράψιμο" είναι φοβερά, για μένα μεγάλη αναβάθμιση από τις παλαιότερες φωτογραφίες που πόσταρες εδώ

ευχαριστω παιδια!
ειπα να δοκιμασω και κανα παλιο-φακο, οπως τον 80-200mm 2.8 (χωρις D) και τον 24mm 2.8D (με τον 20-35mm 2.8 ειχα ξαναποσταρι)
νομιζω οτι μια χαρα τα πηγαν
την επομενη φορα ισως δοκιμασω και κανα manual lens

(ξαναέγραψα αλλά δεν το βλέπω, ίσως δεν είχα πατήσει το post reply)

μεγειά και από μένα
δεν ξέρω πόση επεξεργασία έχεις κάνεια αλλά τα χρώματα και το "γράψιμο" είναι φοβερά, για μένα μεγάλη αναβάθμιση από τις παλαιότερες φωτογραφίες που πόσταρες εδώ

η επεξεργασια που γινετε στο raw (rbg) αρχειο, το εγραψα και παραπανω, μονο το basic , και ισως αν χρειαστει lens correction
...αν ειναι να παει στο "καλλιτεχνικο" τμημα ,ισως περαση και απο κανενα φιλτρο...:flipout:

partisan είναι καλός ο 24/2.8d ? ποιος θεωρείται καλύτερος σε αυτά τα μμ περίπου?

είναι λίγο βαρύς για τη χρήση που τον θέλω ο samyang. από τους παλιούς νίκον (Ai, Ais) δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στα 24, 28 ή 35mm?

partisan είναι καλός ο 24/2.8d ? ποιος θεωρείται καλύτερος σε αυτά τα μμ περίπου?

τον αγορασα το 1999 μαζι με την f5
αν η nikon ειχε ακαθρεφτη με μοντουρα f , ο 24mm θα ηταν μονιμα επανω...:2thumb22sup:

Re: Απάντηση: NIKON Df Pure Photography

Εγω τον εχω σε εκδοση πριν το ai... N.C auto!

αυτον θα τον ηθελα και γω:a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

διαφραγμα εχει f22, ο δικο σου??
α.. και ειναι ο πρωτος φακος τις νικον που χρησιμοποιησε το "close range correction" CRC :firstprize:

Last edited: