NIKON Df Pure Photography

Τίποτε Βασίλη, απλώς εμφανίστηκαν πολλά θέματα για ΝΙΚΟΝ μαζί και κάποιοι σνομπάρουν...

Ας σιγησουν οι :grandpa: κι ας αφήσουν τα παιδιά να παίξουν :flipout:
Που θα πάει, θα μεγαλώσουν κι αυτά ... Χαχαχαχα (χιούμορ ;) )

Τρεις κατηγορίες πιθανών χρηστών ανέφερα. 1) Ώριμοι-κατασταλγμένοι, με μνήμες από το παρελθόν 2) νεότεροι που επιδιώκουν τη διαφορετικότητα μέσω της ρετρό εμφάνισης και 3) εκείνοι που απλά αναζητούν τις αρετές του συγκεκριμένου αισθητήρα, που δεν υπάρχει σε άλλο μοντέλο πλην των D4/D4s.
Δεν έγραψα χρήστης DF = hipster.

Τους χαρακτηρισμούς και τα φτυσίματα τα προσπερνώ.

εγω δεν σε χαρακτηρισα ,παντα σε αποκαλω με το ονομα σου,
και το "φτου μην σε ματιασω" δεν το εγραψα για προσβολη αλλα για τη επιπολαιοτητα σου να με μου βαλεις λογια που δεν ειπα (σιχαμερή για σένα λέξη - βίντεο)
τσπ δεν εχω καμια διαθεσει για τσακωμους και ουτε εχω να χωρισω κατι με καποιον εδω μεσα

ασε που το hipster τεινει να γινει και.... αρεστο σε ολους πλεον!

:grinning-smiley-043

ο βαρουφακηης δεν ειναι ...τετοιος???:bang:

tzo τον Γιαννη τον διαβαζω και εχω δει φωτογραφιες του και δουλειες εξοπλισμο κλπ σε αλλο φορουμ εδω και πολλα χρονια οποτε γνωριζοντας τις ικανοτητες του εγραψα το ποστ οτι ειναι θεμα πρεστις μαλλον υπονοωντας οτι η καταλληλη μηχανη στα σωστα χερια Χαιρομαι να βλεπω ανθρωπους που εχουν τις δεξιοτητες να παιρνουν τα μεγιστα απο κοσμηματα οπως η DF.Εχω δυο φιλους οι οποιοι διδασκουν φωτογραφια και αν με εβλεπαν με μια DF σιγουρα θα το θεωρουσαν πλεονασμο(ακριβη αν συνυπολογισεις και τους φακους)και τα αποτελεσματα που θα εχω μαλλον δεν θα ειναι πολυ καλυτερα απο αυτα που μπορω να εχω με τηνD7000.Αν και καποτε θα γινει και αυτο.http://dc.watch.impress.co.jp/docs/news/interview/20131213_626315.html Γιαννη αντε με το καλο...:grinning-smiley-043

Last edited:
4DAYS.jpg

http://www.stevehuffphoto.com/2015/...-a-magnum-photographer-by-sebastien-bey-haut/

δλδ ειναι παγκοσμια οργανωμενη συνωμοσια να "βαφτηστη" η Df "hipster"

πωλειτε Df!

:flipout:

πραγματι, ωραιες φωτογραφιες!

ναι το ειχα δει, ο τυπος ειναι απο μονος του "hipster" με την πιπα του και τις ριγε καλτσες:flipout:
νομιζω οτι μια leica θα του ταιριαζε περισσοτερο....

τι να κανουμε, σε καποιους τους καθετε στο λαιμο το retro look (οπως το λενε)

για μενα απλα ειναι μια φωτογραφικη μηχανη οπως θα επρεπε να ειναι

Γιαννη ,τωρα το ειδα.... μοντελο ειναι ο τυπος, σε λαθος κουμπι παταει:flipout:

γκουχου γκουχου..

βρε τον ανθρωπο, πηγε να κανει πλακα , με το που επιασε τη μηχανη, κ πηγε να κανει χαβαλε, τον εβγαλαν φωτο σε λαθος στιγμη..

που να ξερε ο καημενος το σωστο κουμπι, εχουν πολλες επανω αυτα τα ρημαδια οι μηχανες..

Θα τον φατε τον ανθρωπο..!

(εθεαθη σ ενα καστρο στη Βουδαπεστη...)