Για να επανέλθουμε στο θέμα μας, θα γίνω βαρετός ίσως για άλλη μια φορά: Αυτό το retro look με έχει πραγματικά κουράσει! Κι αν έχουμε από τη μιά μεριά δείγματα δημιουργικής χρήσης όπως τις διάφορες Fuji, άλλες περιπτώσεις όπως τις επιεικώς ουδέτερες OM-D (μην ξεχνάτε είμαι κάτοχος Μ5, αλλά την αγόρασα για το περιεχόμενο και μόνο), ετούτη εδώ μου θυμίζει (με το συμπάθιο) βλαχομπαρόκ Ελληνική ταβέρνα του εξωτερικού με γύψινες κολώνες , αετώματα, αγάλματα κ.λ.π. Δεν ξέρω , ως μηχανή μπορεί να αξίζει, αλλά με τέτοια εμφάνιση δεν θα ήξερα που να κρυφτώ. Είτε το ερμηνεύσεις ως έλλειψη νέων ιδεών, είτε ως εμπορική εκμετάλλευση παλιάς δόξας προς άγρα πελατείας, η κατάληξη είναι ίδια...
We're a little disappointed with how the camera feels
Αισθηση πλαστικη κινεζια, γλιστερη, μου θυμισε την κανον 450 ρεμπελ.
Αυτό περιέργως το διάβαζα πρόσφατα από πολλούς για την 600/610. Ξέπεσε και η Νίκον? Πού πάει ο κόσμος?
3) Σοβαρά προβλήματα για D600 και μεγάλο φάουλ για τη μεταπωλητική της αξία (άρα και για τους nikonians) η μετεξέλιξη της σε D610.
Μου φαίνεται τις έχουμε παρα-αγαπήσει τις εταιρείες. Θα καταλήξω να πάρω Sony στο τέλος μου φαίνεται.
Εγώ θα σκεφτώ από τη νέα χρονιά σοβαρά μεταξύ 6D και A7. Περίπου ισοδύναμης τιμής θα είναι, αφού κάτσει λιγάκι η μπίλια. Εννοείται ότι τη Σόνυ την εξετάζω μόνο λόγω συμβατότητας με το οπλοστάσιο Canon....
Οκ, Αλεξ, ελπιζω αυτην την φορα να τα καταφερουμε.
Τασο γιατι δεν περνεις την 5mkIII και να ξεπερδευεις?
(Η ακομα καλυτερα ασε τους loσers και ελα στα κιτρινα)
Οκ, Αλεξ, ελπιζω αυτην την φορα να τα καταφερουμε.
Τασο γιατι δεν περνεις την 5mkIII και να ξεπερδευεις?
(Η ακομα καλυτερα ασε τους loσers και ελα στα κιτρινα)
Σωστά.. εξάλλου αν δεν κάνω λάθος ο Τάσος έχει στο οπλοστάσιο του κάμποσα manual focus διαμαντάκια της Nikon..
έχει κι AF κι όχι μόνο MF .Σωστά.. εξάλλου αν δεν κάνω λάθος ο Τάσος έχει στο οπλοστάσιο του κάμποσα manual focus διαμαντάκια της Nikon..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.