Νikon Z8

Μόλις ήλθε αυτό.
Πρώτη φορά που λαμβάνω ειδοποίηση από Nikon Ευρώπης, ιδίως για κάτι τέτοιο όπως firmware update.
Βλέπω το πήραν πάρα πολύ σοβαρά το θέμα...
Ok ήταν λίγο σοβαρό εφόσον και αυτοί οι τρίτοι κατασκευαστές που έχουν πιο οικονομικούς φακούς από τους μαμά Ζ είναι ένας λόγος κάποιος να πάρει Ζ ή να παραμείνει σε Ζ επειδή είχε κάποιες έξτρα επιλογές, έπρεπε να το λύσουν.
Και επειδή κάποιοι δεν τα ψάχνουν όλα στο ίντερνετ κλπ, ήθελε να τους γνωστοποίησει ότι το θέμα λύθηκε για να ξέρουν τι να κάνουν οπότε έστειλε το εμαιλ.
Βασικά εγώ που έχω όλες τις μηχανές μου στη Νίκον δηλωμένες, πάντα οπότε βγαίνει κάποιο firmware update με ειδοποιούν, οπότε μπορεί και όλα τα παραπάνω που λέω να είναι εκτός πραγματικότητας και απλά να είναι η διαδικασία που γίνεται και σε μένα που λέω με ενημέρωση με εμαιλ για κάθε ενημέρωση λογισμικού.

Δε σου ήρθε παρόμοιο εμαιλ για το v3.0 firmware?

Edit:
Λογικά είναι το ίδιο Μάιλ με αυτά που δέχομαι εγώ για τις κάμερες που έχω δηλωμένες οπότε βγαίνει firmware άρα όλα τα παραπάνω περί τρίτων κατασκευαστών κλπ είναι άκυρα.

Attachments

• Screenshot_20250717-204845.png
    Screenshot_20250717-204845.png
    275.9 KB · Views: 6
  • Screenshot_20250717-204851.png
    Screenshot_20250717-204851.png
    255.9 KB · Views: 6
Last edited:
Ok ήταν λίγο σοβαρό εφόσον και αυτοί οι τρίτοι κατασκευαστές που έχουν πιο οικονομικούς φακούς από τους μαμά Ζ είναι ένας λόγος κάποιος να πάρει Ζ ή να παραμείνει σε Ζ επειδή είχε κάποιες έξτρα επιλογές, έπρεπε να το λύσουν.
Και επειδή κάποιοι δεν τα ψάχνουν όλα στο ίντερνετ κλπ, ήθελε να τους γνωστοποίησει ότι το θέμα λύθηκε για να ξέρουν τι να κάνουν οπότε έστειλε το εμαιλ.
Βασικά εγώ που έχω όλες τις μηχανές μου στη Νίκον δηλωμένες, πάντα οπότε βγαίνει κάποιο firmware update με ειδοποιούν, οπότε μπορεί και όλα τα παραπάνω που λέω να είναι εκτός πραγματικότητας και απλά να είναι η διαδικασία που γίνεται και σε μένα που λέω με ενημέρωση με εμαιλ για κάθε ενημέρωση λογισμικού.

Δε σου ήρθε παρόμοιο εμαιλ για το v3.0 firmware?

Edit:
Λογικά είναι το ίδιο Μάιλ με αυτά που δέχομαι εγώ για τις κάμερες που έχω δηλωμένες οπότε βγαίνει firmware άρα όλα τα παραπάνω περί τρίτων κατασκευαστών κλπ είναι άκυρα.
Όχι, πρώτη φορά λαμβάνω email από Νίκον.
Ποτέ πριν δεν είδα κάτι αντίστοιχο.

• Like
Reactions: stratigos24
ΥΓ. Σε κάποιον έκανε εντύπωση γιατί την ενημέρωση την έβγαλε η Νίκον και όχι η Ταμρον ..

Αφου το λαθος ηταν σε λαθος κωδικα που εγραψε η Νικον . Η Ταμρον γιατι να ανακατευτει.

Η Νικον εκανε την πατατα , η Νικον την διορθωσε ολα νορμαλ και μια χαρα.

• Like
Reactions: stratigos24