Nintendo Switch

Δεν κρατηθηκα και το παρηγγειλα τελικα. Σε καρτες μνημης υπαρχει καποια ιδιαιτερη προτιμηση ή καποια ασυμβατοτητα; Τι μεγεθος να προτιμησω; Τα παιχνιδια τι μεγεθη εχουν περιπου; Μπορω να εχω ενα παιχνιδι σε μια και αλλο παιχνιδι σε αλλη και να βαζω-βγαζω καρτες (το ξερω οτι δεν ειναι ιδανικο αλλα λεμε τωρα, αν υπαρχει καμμια 16αρα-32αρα ηδη διαθεσιμη σπιτι);
Επισης η χωρητικοτητα που προσφερει η εξωτερικη καρτα δουλευει αθροιστικα με τα 32 εσωτερικης μνημης (δηλαδη αν αγορασω μια 32αρα καρτα θα εχω συνολικο διαθεσιμο 64 γιγα);

Δεν κρατηθηκα και το παρηγγειλα τελικα. Σε καρτες μνημης υπαρχει καποια ιδιαιτερη προτιμηση ή καποια ασυμβατοτητα; Τι μεγεθος να προτιμησω; Τα παιχνιδια τι μεγεθη εχουν περιπου; Μπορω να εχω ενα παιχνιδι σε μια και αλλο παιχνιδι σε αλλη και να βαζω-βγαζω καρτες (το ξερω οτι δεν ειναι ιδανικο αλλα λεμε τωρα, αν υπαρχει καμμια 16αρα-32αρα ηδη διαθεσιμη σπιτι);
Επισης η χωρητικοτητα που προσφερει η εξωτερικη καρτα δουλευει αθροιστικα με τα 32 εσωτερικης μνημης (δηλαδη αν αγορασω μια 32αρα καρτα θα εχω συνολικο διαθεσιμο 64 γιγα);

Μεγειά !!! :ernaehrung004:

Εγώ μια 128άρα της SanDisk έβαλα για αρχή. Τη βλέπει σαν ξεχωριστό μέσο αποθήκευσης και μπορείς να εναλλάσεις κάρτες αν χρησιμοποιείς περισσότερες από μία...

Μια μερα μετα που εφυγε η παραγγελια, εβγαλε ο κωτσοβολος την προσφορα/πακετο στα 399 ευρω. Δεν ειναι προφανως και πολυ χωμα η τιμη, αλλα ειναι αρκετα δελεαστικη. Το κακο ειναιοτι πρεπει να υπολογιζει κανεις αλλα σχεδον 100 ευρω για pro controller + sd card. Απο την αλλη, επειδη ειναι nintendo και επειδη τα παει πολυ καλα, δεν βλεπω να πεφτει αισθητα η τιμη του αμεσα.

Μεγειά !!! :ernaehrung004:

Εγώ μια 128άρα της SanDisk έβαλα για αρχή. Τη βλέπει σαν ξεχωριστό μέσο αποθήκευσης και μπορείς να εναλλάσεις κάρτες αν χρησιμοποιείς περισσότερες από μία...

πολυ χαζη ερωτηση, αλλα δεν μπορω να βρω ακρη. Ποιο ειναι το σαιτ του ηλεκτρονικου καταστηματος για να αγορασω digital games; Εννοω ωστε να μπω απο το pc μου και να μην ταλαιπωρουμε απο το switch.

πολυ χαζη ερωτηση, αλλα δεν μπορω να βρω ακρη. Ποιο ειναι το σαιτ του ηλεκτρονικου καταστηματος για να αγορασω digital games; Εννοω ωστε να μπω απο το pc μου και να μην ταλαιπωρουμε απο το switch.

Άμα σου πω ότι δεν έχω μπει ποτέ από PC... :laugh:

Τί σε δυσκολεύει στο eshop του Switch; Ίσα-ίσα που είναι "δεμένη" η εφαρμογή με την κονσόλα και γλυτώνεις τη μανούρα του να κάνεις login με username/password και επιπλέον ταυτοποιήσεις κατά την πληρωμή...

Άμα σου πω ότι δεν έχω μπει ποτέ από PC... :laugh:

Τί σε δυσκολεύει στο eshop του Switch; Ίσα-ίσα που είναι "δεμένη" η εφαρμογή με την κονσόλα και γλυτώνεις τη μανούρα του να κάνεις login με username/password και επιπλέον ταυτοποιήσεις κατά την πληρωμή...

δεν ειναι οτι με δυσκολευει κατι, απλα πιστευα οτι θα ειναι πιο βολικο απο τον browser ενος pc, αν και λιγο που επαιξα με το μηχανακι ειναι πανευκολο και απο εκει.

Παιχνίδια coop για να παίζω μαζί τον 6 χρόνο γιο μου τι προτείνετε;

Έχω ήδη πάρει Minecraft και λιώνουμε. Rayman legends το έχω σε άλλη πλατφόρμα. Mario kart έχουμε παίξει στο Wii αλλά δεν του πολύ άρεσε.

Ξέρει κανείς κάποιο καλό bundle για αγορά;
Στην Ελλάδα από ότι έχω δει κυκλοφορεί μόνο το 399 που αναφέραμε πιο πριν. Στο Amazon υπάρχουν διάφορα.

για οποιον ενδιαφερεται ο κοτσος εχει προσφορα για switch

pro controller 48 euro
zelda limited edition 40 euro (μονο σε καταστημα ομως)
joy cons (χωρις το πλαστικο-βαση ομως) + snipperclips (ή καπως ετσι, δεν θυμαμαι πως λεγεται το παιχνιδι) 50 euro

για οποιον ενδιαφερεται ο κοτσος εχει προσφορα για switch

pro controller 48 euro
zelda limited edition 40 euro (μονο σε καταστημα ομως)
joy cons (χωρις το πλαστικο-βαση ομως) + snipperclips (ή καπως ετσι, δεν θυμαμαι πως λεγεται το παιχνιδι) 50 euro

Τα joy-cons στο 50άρικο δεν τα βρήκα, τσίμπησα όμως ένα Ultra Street Fighter II στα 19 ευρώ κι ένα 1-2-Switch στα 15... :a0210:

Το δεύτερο, σε αυτή την τιμή είναι σούπερ για coop που έψαχνες για τον μικρό (ο δικός μου ενθουσιάστηκε).

Δεν θελω να στο χαλασω, αλλα εχω την εντυπωση (βασει αυτων που διαβαζω στο ινσομνια) οτι το 1-2 καποια στιγμη επαιξε στο ταληρο :)
Ετσι και αλλιως δεν το σκεφτομαι γιατι νομιζω οτι για να παιξουν 2 ατομα πρεπει να εχεις δευτερο ζευγος joycon (μηπως κανω λαθος;). Αγορασα pro controller, δεν εχω σκοπο να αγορασω και αλλα joycons!

Εμεις εχουμε λιωσει στο minecraft. Ο δικος μου βλεπει βιντεακια στο youtube και ερχεται και μου λεει "μπαμπα να φτιαξουμε αυτο.. μπαμπα να φτιαξουμε το αλλο" και κανουμε κατασκευες. Χτες φτιαξαμε δεντροσπιτο. Ταυτοχρονα παιζουμε και τα minigames. Σε εκεινον του αρεσει το battle, αλλα εγω (επειδη εχω λιωσει ολα μου τα χρονια σε deathmatch) δεν ενθουσιαζομαι. Μου αρεσει παρα πολυ το 2ο που πετας χιονομπαλες και σκοπος ειναι να ριξεις τον αντιπαλο στη λαβα.

Δεν θελω να στο χαλασω, αλλα εχω την εντυπωση (βασει αυτων που διαβαζω στο ινσομνια) οτι το 1-2 καποια στιγμη επαιξε στο ταληρο :)
Ετσι και αλλιως δεν το σκεφτομαι γιατι νομιζω οτι για να παιξουν 2 ατομα πρεπει να εχεις δευτερο ζευγος joycon (μηπως κανω λαθος;). Αγορασα pro controller, δεν εχω σκοπο να αγορασω και αλλα joycons!

Εμεις εχουμε λιωσει στο minecraft. Ο δικος μου βλεπει βιντεακια στο youtube και ερχεται και μου λεει "μπαμπα να φτιαξουμε αυτο.. μπαμπα να φτιαξουμε το αλλο" και κανουμε κατασκευες. Χτες φτιαξαμε δεντροσπιτο. Ταυτοχρονα παιζουμε και τα minigames. Σε εκεινον του αρεσει το battle, αλλα εγω (επειδη εχω λιωσει ολα μου τα χρονια σε deathmatch) δεν ενθουσιαζομαι. Μου αρεσει παρα πολυ το 2ο που πετας χιονομπαλες και σκοπος ειναι να ριξεις τον αντιπαλο στη λαβα.

Από 1 joy-con ο καθένας έχει, δεν χρειάζεται 2ο ζεύγος. Εντάξει, τί 5, τί 15... :p

Mario Kart 8 Deluxe έχουμε λιώσει εμείς, όπως και Super Mario Odyssey...

Αυτο ειναι πολυ ευχαριστο (οτι γινεται δουλεια με ενα ζευγος!). θα το εχω στα υποψιν. Mario kart δισταζω γιατι δεν του πολυ αρεσε στο wii. Για πες για το mario kart, ο χειρισμος ειναι μεσω του gamepad ή ειναι motion (οπως στο wii). Το super mario odyssey ειναι και αυτο στα υποψιν.
Για τον εαυτο σου εχεις παρει κανενα παιχνιδι; Σκεφτομαι να παρω το dark souls οταν βγει, μιας και δεν το εχω παιξει ποτε και θελω να το δω.