Nintendo Switch

Αυτο ειναι πολυ ευχαριστο (οτι γινεται δουλεια με ενα ζευγος!). θα το εχω στα υποψιν. Mario kart δισταζω γιατι δεν του πολυ αρεσε στο wii. Για πες για το mario kart, ο χειρισμος ειναι μεσω του gamepad ή ειναι motion (οπως στο wii). Το super mario odyssey ειναι και αυτο στα υποψιν.
Για τον εαυτο σου εχεις παρει κανενα παιχνιδι; Σκεφτομαι να παρω το dark souls οταν βγει, μιας και δεν το εχω παιξει ποτε και θελω να το δω.

Και μέσω gamepad και motion, διαλέγεις ό,τι προτιμάς.

Το Breath Of The Wild το είχα πάρει πριν καν αποκτήσω την κονσόλα, αλλά δεν πρόλαβα να ασχοληθώ ακόμα. Και τα ΜΚ8 κ SMO για μένα τα πήρα, απλά έτυχε να κολλήσει κι ο μικρός... :p

Από πιο ενήλικους τίτλους, αναμένω να βγει το Metroid Prime 4...

ξερει κανεις αν ειναι δυνατον να παιξουμε παλια παιχνιδια (retro games) στο switch ?
Υπαρχουν emulators που να δουλευουν καλα και για ποιες πλατφορμες ?

ξερει κανεις αν ειναι δυνατον να παιξουμε παλια παιχνιδια (retro games) στο switch ?
Υπαρχουν emulators που να δουλευουν καλα και για ποιες πλατφορμες ?

αν θυμαμαι καλα σε παλαιοτερες εκδοσεις του λειτουργικου ειχαν βρει εναν τροπο. Προσωπικα ποτε δεν το δοκιμασα διοτι δεν με ενδιεφερε. Το shield που εχεις παρει ειναι οτι καλυτερο για να ασχοληθεις με emulators παντως

Δεν υπάρχει και ταμπλέτα Shield; Το Switch από retro gaming και νομίμως, παρέχει για την ώρα λίγα παιχνίδια NES, Mega Drive και κάποια arcade.

Το χακάρισμα δεν είναι και απλή διαδικασία και θα στερήσει τις δυνατότητες online gaming...

Δεν υπάρχει και ταμπλέτα Shield; Το Switch από retro gaming και νομίμως, παρέχει για την ώρα λίγα παιχνίδια NES, Mega Drive και κάποια arcade.

Το χακάρισμα δεν είναι και απλή διαδικασία και θα στερήσει τις δυνατότητες online gaming...

Υπήρχε Shield Tablet το οποιο πλεον ειναι εκτος παραγωγης εδω και καιρό.
Σε γραφικά ηταν πολύ δυνατό.

εγω εχω το nvidia shield tv... εκει εχω περασει πολλα και παιζει καλα.

Αλλα οπως ειπα θελω κατι φορητο. Online δε παιζω ποτε, οποτε δεν μ απασχολει, ουτε ο ανηψιος μου.

Σκεφτομαι και για το ps vita, αλλα ειναι παλιο και αδυναμο σχετικα και αυτα που εχω βρει ειναι πολυ-μεταχειρισμενα.

Πωπω τι τιμές ειν αυτές; Εγώ σκεφτείτε το ζαχαρώνω κάνα χρόνο τώρα αλλά περιμένω γιατί τα 285 που το βρίσκω που και που στο αμερικα μου φαίνονται πολλά.

Ενάμιση χρόνο μετά από αυτό το ποστ, τελικά κύλησα χθες, με αφορμή ( δικαιολογία βασικά) το Ring Fit Adventure, για γυμναστικουλα τις μέρες που δεν έχουμε χρόνο για κανονική άσκηση... το παιχνίδι είναι απόλυτη αφασία.

https://youtu.be/VUav7aLMP40

Αλλά βέβαια για μένα το μεγάλο σοκ είναι το ίδιο το Switch: Το πρώτο μου Nintendo. Στα 36 μου.

(Περιμένω τώρα Βλακ Φραιντευ για να τσιμπήσω τα δυο must, Odyssey και Zelda, που εδώ θα έχουν 30$ έκαστο.)

Μεγειά Ιάσων...

Βάλε και το ΜΚ8 Deluxe στη λίστα...

Θα με κάψετε ωρέ, εδώ δεν έχουμε χρόνο ούτε για να $##^$#!

Το MK είναι πολυ διαφορετικό από το iPhone version? Εννοώ πέραν των προφανών προτερημάτων του χειρισμού.

Θα με κάψετε ωρέ, εδώ δεν έχουμε χρόνο ούτε για να $##^$#!

Το MK είναι πολυ διαφορετικό από το iPhone version? Εννοώ πέραν των προφανών προτερημάτων του χειρισμού.

Καλά, ο χρόνος είναι άλλη ιστορία...

Το Breath of the Wild το έχω από πριν αποκτήσω το Switch κι ακόμα δεν βρήκα ευκαιρία να το παίξω. Στο Super Mario Odyssey έχω βαδίσει μόνο στο βασικό quest παρέα με τον μικρό τα Χριστούγεννα του '17 και οι περισσότερες εργατοώρες μου στο MK8 ήταν στην έκδοση του Wii U... :laugh:

MK8 Deluxe vs MK Tour, είναι λίγο σαν να συγκρίνεις A8 Quattro με Polo... :p

MK8 Deluxe vs MK Tour, είναι λίγο σαν να συγκρίνεις A8 Quattro με Polo... :p

Είσαι πειστικός, δε λέω!

Ερώτηση: στο MK8 Deluxe μπορείς να παίξεις διπλό χωρίς να έχεις δεύτερο σετ χειριστηρίων (δηλαδή να πάρει ο ένας το μπλε κι ο άλλος το κόκκινο; ). Ή θα'χουμε κι άλλα έξοδα-και χωρίς λόγο στην περίπτωσή μου;;;

Okay , μόλις κατάλαβα τι εννοούσες με το καμία σχέση.

Πώρωση!!!!!

(Φαντάζομαι τι θα γίνεται σε διπλό...)

Το έκανες το διάβημα; :laugh:

Παίζεται άνετα διπλό με τα Joy Cons, ακόμα και σε table top mode, αλλά αν σκοπεύεις να το παίζεις και στην TV, κάποια στιγμή χτύπα και έναν Pro Controller...

Άντε, ίσως σε πετύχω σε καμμιά onine παρτίδα... :p

Το έκανες το διάβημα; :laugh:

Παίζεται άνετα διπλό με τα Joy Cons, ακόμα και σε table top mode, αλλά αν σκοπεύεις να το παίζεις και στην TV, κάποια στιγμή χτύπα και έναν Pro Controller...

Άντε, ίσως σε πετύχω σε καμμιά onine παρτίδα... :p

Τι να κάνω, βρέθηκα με ένα Switch και μόνο το Ring Fit Adventure. Το ξεκ@λιασα τόσο πολύ που την επόμενη μέρα δε μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου, οπότε τι να το κάνω το switch μόνο του, να το κοιτάω; :BDGBGDB55:

Εν τω μεταξύ μεθαύριο έχει Black Friday προσφορά το Bundle με το MK8 σχεδόν στα ίδια φράγκα (κάνα 20άρικο πάνω) που πήρα σκέτη τη συσκευή, όμως η λεπτομέρεια που κάνει (ελπίζω) τη διαφορά είναι ότι στο Bundle έχει την προηγούμενη έκδοση, εγώ πήρα την τελευταία (με υποτίθεται αναβαθμισμένη μπαταρία).

Η πλάκα είναι πάντως ότι περίμενα λόγω γραφικών της πλάκας (σε σύγκριση πάντα με το PS4Pro) να το χαίρομαι πιο πολύ στη μικρή οθόνη που να συγχωρεί, τελικά όμως μια είναι απόλαυση και στην 55άρα, και δύσκολα το βγάζω απο κει (OLED first world problems :D)