Nintendo Wii

Re: Απάντηση: Re: Nintendo Wii

Aγαπητοί μου φίλοι,......
εδώ και πάρτε:
..........
.

φαινονται καλές οι τιμές. Εχει αγοράσει κάποιος απο το εν λόγω κατάστημα? Απο μεταφορικά και τελωνείο πως τα πάει για μικρες αγορες? (πχ ενα χειριστηριο)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nintendo Wii

φαινονται καλές οι τιμές. Εχει αγοράσει κάποιος απο το εν λόγω κατάστημα? Απο μεταφορικά και τελωνείο πως τα πάει για μικρες αγορες? (πχ ενα χειριστηριο)

Aγοράζω 3 χρόνια τώρα και συνέχεια απο πολλές κατηγορίες. Κανένα πρόβλημα ποτέ. Αν κοιτάξεις έχει άπειρα ενδιαφέροντα πράγματα.
Το μόνο πρόβλημα είναι ο χρόνος παράδοσης που είναι περίπου 20 μέρες.
Μεταφορικά δεν έχει. Ούτε ποτε είχα πρόβλημα με τελωνείο.

Ολοκληρώθηκε χθές με επιτυχία το softmodding. Το usbloader gx είναι απίστευτο...:BDGBGDB55:
Τα μόνο προβλήματα που αντιμετώπησα (σε σχέση με τον οδηγό) ήταν ότι το DOP-ISO MOD δεν μπορεί να κάνει install offline και πάλι καλά που κάποιος γείτονας έχει ξεκλείδωτο δίκτυο και μπόρεσα να ολοκληρώσω την εγκατάσταση. Βρήκα και παρόμοιες αναφορές ότι και σε άλλους η έκδοση MOD (του DOP-ISO) δεν λειτουργεί offline, παρότι κανονικά θα έπρεπε.

Επίσης με φορμάρισμα του δίσκου σε fat32 δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει ενώ σε WBFS, δουλεύουν όλα ρολόι.

Συμφωνώ ότι το USB loader είναι καταπληκτικό. Ειδικά ότι έχεις μια βιβλιοθήκη με τα παιχνίδια και τα εξώφυλλά τους το κάνει πληρως λειτουργικό. Τελικά το soft modding πάει σύννεφο εδω μέσα....

Το έχω κάνει και εγώ.
Απλά δεν έχω δοκιμάσει usb loader ακόμα.

Έχει ο Neogamma μια επιλογή για usb και θέλω να το δοκιμάσω.

Δεν ξέρω εσείς τι λετε εγω θα παρω αυτό γιατί είναι το πιο φτηνό ...κάνει

428 ............ χιλιάδες δολλάρια . Τι Κωτσόβολος και media markt :BDGBGDB55:

παιδιά να κρατάει ακόμα η media markt την προσφορά στα 149??? ο κώτσόβολος στο ίντερνετ γράφει 189. Απορώ πάντως που το πλαίσιο το δίνει 240...έχει κανένα τηλεκοντρόλ εξτρά???

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Βρειτε η κατεβαστε το Avatar Ολα τα λεφτα εκεί ειναι :drummer:
Τόσο καλό είναι ;;;; έχει κάτι ιδιαίτερο στο χειρισμό ;;

Κοίτα εγω ειδα την ταινία μετά το trailer (you tube ) πως παιζεται και το κατεβασα .Θα μπορουσα να πω οτι για τα δεδομένα του wii ειναι αψογο.Οπως λεει και στο τρειλερ το φτιάξανε από την αρχή για wii

δεν είδα ακόμα την ταινία αλλά θα δω το τρέιλερ του παιχνιδιού.
Ερώτηση έκανε κανείς softmod απο την 4.2Ε ;;;;;