Nintendo Wii

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Η αληθεια αυτη ειναι
Την πρωτη μερα που παιζαμε bowling 4 ατομα παραλιγο να φερουν την αστυνομια οι γειτονες
Και μενα εχουν αρχισει και πονανε τα χερια μου απο το τενις και το πινγκ πονγκ

α`γεια σου ντε.....:ADFADF1:

εφ οσον θα παιζω μονος μου χρειαζομαι δευτερο χειριστηριο ?

λογικα οχι ( ο,τι εχει το κουτι )

lan adapter χρειαζομαι ? ( οχι ... δλδ εχω ασυρματο αν θελω αλλα χρειαζεται σε κατι ? )

το component καλωδιο ειναι ειδικο ?

η πρεπει να ειναι το συγκεκριμμενο του wii η για wii ?

η οποιο να ναι ?

εφ οσον θα παιζω μονος μου χρειαζομαι δευτερο χειριστηριο ?

λογικα οχι ( ο,τι εχει το κουτι )

lan adapter χρειαζομαι ? ( οχι ... δλδ εχω ασυρματο αν θελω αλλα χρειαζεται σε κατι ? )

το component καλωδιο ειναι ειδικο ?

η πρεπει να ειναι το συγκεκριμμενο του wii η για wii ?

η οποιο να ναι ?

τα 2 πρωτα ερωτηματα τ`απαντησες μονος σου...
το καλωδιο ειναι συγκεκριμενο αλλα οχι απαραιτητα της nintendo.
η διαφορα τιμης ειναι η διπλασια.

Zara το SHII είναι όλα τα λεφτά !!!!!!!
adi32 πιστεύω οτι εδόθησαν όλες οι απαντήσεις και ελπίζω να κατάλαβες που πήγαινε το πλάκα μας κάνεις που έγραψα.
Επίσης συμβουλή που έχει δοθεί πολλάκις είναι να κάνεις ψώνια απο το εξωτερικό κάνει καλό στην τσέπη ...... Τέλος σου εύχομαι καλές πλάκες με το Wii αν και απο ότι διάβασα είδη μπήκες στο πνεύμα.
ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!

Ευχαριστω πολυ
Σημερα πηρα και το δευτερο χειριστηριο στα 58
Πως δυσκολευει το επιπεδο πχ στο πινγκ πονγκ γιατι κερδιζω ανετα τους αντιπαλους συνεχεια?
Μπορω να παιξω με αντιπαλους απο το ιντερνετ και πως?

Ευχαριστω πολυ
Σημερα πηρα και το δευτερο χειριστηριο στα 58
Πως δυσκολευει το επιπεδο πχ στο πινγκ πονγκ γιατι κερδιζω ανετα τους αντιπαλους συνεχεια?
Μπορω να παιξω με αντιπαλους απο το ιντερνετ και πως?

Το Grand Slam Tennis εχει παντως online internet να παιξεις με αλλον από αλλη χωρα . Επαιξα με εναν πορτογαλο και μου το πήρε στεγνα 3-0 σετ

Επειδη πηρα τωρα το black κ4.1ε και εχω μπερδευτει
Θα συνδεθω και θα κανω αναβαθμιση σε 4.2 και μετα περναω τα αρχεια ?
Η να παραμεινω στο 4.1?
Δεν εχω εξωτερικο σκληρο μετα μπορω να γραψω τα games σε DVD και θα παιζουν?
Μπορω να τα τρεχω απο φλασακι η sd ?

θα θελα κι εγω απαντησεις στα ιδια ερωτηματα του adi32

πριν το παρω ...

εστω και με πμ

επισης γινονται τα ''ιδια '' και στο nintendo ds ?

Re: Απάντηση: Nintendo Wii

Επειδη πηρα τωρα το black κ4.1ε και εχω μπερδευτει
Θα συνδεθω και θα κανω αναβαθμιση σε 4.2 και μετα περναω τα αρχεια ?
Η να παραμεινω στο 4.1?
Δεν εχω εξωτερικο σκληρο μετα μπορω να γραψω τα games σε DVD και θα παιζουν?
Μπορω να τα τρεχω απο φλασακι η sd ?

Υπάρχουν οδηγοί και διαδικασίες ανάλογα με το αν έχουμε 4.1 ή 4.2, πάντως γενικά προτείνεται να γίνει η διαδικασία από 4.1 οπότε μην κάνεις update.
Παλιά γίνονταν να παίξεις αντίγραφα ασφαλείας των παιχνιδιών σου, γραμένα σε dvd, τώρα (μάλλον) δεν γίνεται και χρειάζεται σκληρός δίσκος. Το μάλλον πάει στο ότι δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά εγώ, με αρνητικά αποτελέσματα, απλώς το έχω διαβάσει σε κάποιες αναφορές. Εσείς δοκιμάστε το και δεν χάνεταο τίποτα αν τα καταφέρεται. Αν όχι, τότε υπάρχει η λύση του σκληρού που είναι πολύ πιο εύχρηστη...
Μέχρι πριν από λίγο καιρό, οι εξωτερικοί δισκοι φορμάρονταν σε WBFS και τα προσγράμμα που χρησιμοποιήσες για αυτό τον σκοπό δεν υποστήριζαν φλασάκια και κάρτες. Τώρα ακολουθόντας εναλλακτικές διαδικασίες μπορείς να έχεις fat32 ή και ntfs, οπότε ίσως τώρα να μπορείς να έχεις και φλασάκι, αλλά δεν είναι σίγουρο.
Πάντως προτείνω σε όλους ένα έστω και μικρό σκληρό δίσκο, 250 gb είναι υπεραρκετά. Ή έστω κάποιο case για να βάλετε κάποιο παλιό σκληρό μέσα. Το κόστος δεν είναι μεγάλο και αυτά που πρσφέρει είναι πολλά...-bye-

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Λοιπόν την προηγούμενη βδομάδα πήρα από το multirama το λευκό wii στην τιμή των 140 ευρώ. Διαβάζοντας εδώ λογικά η έκδοση του λογισμικού θα πρέπει είναι από 4.1 και πάνω. Το δικό μου όμως είναι 3.4. Φαντάζομαι ότι δεν είναι και τόσο τραγικό αυτό εφόσον μπορεί να αναβαθμιστεί εύκολα. Διάβασα όλες τις σελίδες του τόπικ και έχω κάποιες απορίες.
1. Να κάνω αναβάθμιση πριν εγκαταστήσω το softmod ή θα γίνει πιο εύκολα η εγκατάσταση με το λογισμικό που διαθέτω?
2. Να ακολουθήσω τον οδηγό που αναφέρετε στην πρώτη σελίδα? Έχετε προτείνει διάφορα. Τι είναι ποιο κατατοπιστικό? Υπάρχει κίνδυνος να κάνω λάθος και να μην μπορώ να επαναφέρω το σύστημα?
3. Πρέπει να αγοράσω κάποιο εξωτερικό σκληρό δίσκο για να βάζω τα παιχνίδια? To usb loader που αναφέρετε είναι κάποιο πρόγραμμα που τρέχει τα παιχνίδια? Που θα το βρώ?
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις. Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά!

τι file system θελει το wii ?

WBFS ?

τι ειναι αυτο ?

( εχω μακ θα δυσκολευτω πολυ ? )

τι wbfs ?

σε fat 32 δε μπορω που ειναι και ο σκληρος ο εξωτερικος και το usb sitck ?

fat 32 δουλευω εγω ...

αντε και ntfs ...

αλλα wbfs ?

http://www.gamemanx.com/wii/usb-loader-gx-play-wii-games-from-a-hard-drive/2009/06/29/

So I randomly came across this Wii hombrew app called USB Loader GX this past weekend and had to give it a go. To install this application you must have a Wii with the Homebrew Channel installed.

This application allows you to load Wii game .iso files from a FAT32 formatted Hard drive. So basically you can have a hard drive full of your Wii game backups and conveniently load them from a nice menu. This can be pretty helpful if you have a setup similar to my own where the Wii console is in a different room than the TV dsiplay. From the comfort of your couch you can switch games.

μιλαμε για αντιγραφα νομιμα αγορασμενων παιχνιδιων ...

( και κατι τελευταιο

αν ενα παιχνιδι ειναι πανω απο 4 gb ? ( το οριο στο fat 32 ) τι κανουμε ?

WBFS FOR MAC ( ! )

http://www.mediafire.com/?myj4ghomqlz

Last edited:
Ακολούθησα τον οδηγό κανονικα σε Wii 4.1 και όλα πηγαν καλά. Πράγματι θέλει πολύ - πολυ προσοχή σε ΚΑΘΕ πάτημα κουμπιού.

Δυστυχώς όμως δε μου παίζει το δισκάκι του mario kart που αγόρασα μαζί με το wii. Φαντάζομαι θα έχει να κάνει κατι με τα Updates? Πριν το softmod έπαιζε πάντως.

Ξερει κανείς κάτι?

Θα φάω ξύλο απο τα παιδιά, Please....

το σοφτμοντ εγινε σωστα ?

γιατι αν εγινε σωστα και δεν παιζουν τα δισκακια υπαρχει θεμα ...

http://www.gamemanx.com/wii/usb-loader-gx-play-wii-games-from-a-hard-drive/2009/06/29/

So I randomly came across this Wii hombrew app called USB Loader GX this past weekend and had to give it a go. To install this application you must have a Wii with the Homebrew Channel installed.

This application allows you to load Wii game .iso files from a FAT32 formatted Hard drive. So basically you can have a hard drive full of your Wii game backups and conveniently load them from a nice menu. This can be pretty helpful if you have a setup similar to my own where the Wii console is in a different room than the TV dsiplay. From the comfort of your couch you can switch games.

μιλαμε για αντιγραφα νομιμα αγορασμενων παιχνιδιων ...

( και κατι τελευταιο

αν ενα παιχνιδι ειναι πανω απο 4 gb ? ( το οριο στο fat 32 ) τι κανουμε ?

WBFS FOR MAC ( ! )

http://www.mediafire.com/?myj4ghomqlz

το γράφουμε σε dvd και δεν χρησιμοποιούμε usb loader :)