Re: NITECORE
Παπαλα ο nitecore ec2.
Μου έπεσε απο 30 εκατοστά στο πλάι, και άναψε μονο στο hi mode.
Έβγαλα αμέσως μπαταρίες γιατι ζεσταθηκε πολυ. Βάζω πάλι μπαταρίες και βλέπω ότι τρεμοπαιζει λίγο στο low και μετα δεν το ξανα έκανε.
Επειδή δεν μου άρεσε αυτο που έγινε, τον τεσταρα ξανα, έβγαλα μπαταρίες, τον άφησα λίγο. Έβαλα ξανα μπαταρίες.
Δεν ξέρω τι έγινε αλλα μάλλον οι μπαταρίες με το πέσιμο, χτύπησαν το τρανσιστορ που εχει εκει κοντά και το έσπασαν η το έβγαλαν απο την θέση του, η το αποκολλησαν να πω καλύτερα απο την πλακέτα. Με αποτέλεσμα να κάνει επαφή και να μην κάνει.
Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Πήρε φωτιά το τρανσιστορ και έγινε λαμπογιαλο, έβγαλε καπνό απο παντού, και έσβησε ο φακός.
Κρίμα, το περίμενα λίγο να πω, γιατι τα ηλεκτρονικά του είναι εκτεθειμένα. Πρέπει στο version 2 να το φτιάξουν αυτο.
Εγω θα στείλω στην nitecore το πρόβλημα, και θα στείλω και στον Antony απο το flashaholics.co.uk να δω τι θα κάνουμε τώρα.
Βέβαια επειδή δεν έχω το κουτί του, γιατι είμαι στο εξωτερικό, και έχω μονο τον φακο, θα δω αν δεχτεί αλλαγή έστω και έτσι.
Να πω την αλήθεια περισσότερο στεναχωρηθηκα για την απώλεια παρα για τα χρήματα. Όχι γιατι μου περισσεύουν αλλα γιατι μου άρεσε ο φακός. Όμως εχει ένα σφάλμα που πρέπει να το δει η nitecore.
Μου έκανε εντύπωση ότι ήταν η δεύτερη πτώση του, θα μου πείτε μπορει να ήταν τυχαίο. Αλλα κανένας φακός μου μέχρι τώρα δεν εχει πάθει τίποτα απο πτώση,
Έχω ρίξει με δύναμη τον surefire μου 100 φορές κάτω και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ενταξει είναι surefire, αλλα δεν περίμενα απο τον nitecore έτσι εύκολα.
Τώρα καληνύχτα,