Nitecore

Re: NITECORE

Χτες βράδυ όπως χρησιμοποιούσα τον ΕΑ11 ενώ άλλαζα mode μου κόλλησε και έπαιζε μόνο η μικρή και μεγάλη ένταση. Το παράδοξο είναι πως συνέχισε να έχει 5 modes όπως παλιά απλά τα 2-3-4 είχαν την ένταση του μεγάλου (5).
Μπαταρία είχα μια 14500 keeppower, την άλλαξα με μια NiMH και όλα δούλευαν κανονικά γυρίζω σε λιθίου πάλι τα ίδια. Τελικά τον άφησα χωρίς μπαταριά για καμιά ώρα και συνήλθε. Δεδομένου ότι δεν τον ζόρισα πολύ και δεν είχε ζεσταθεί ακόμα από που μπορεί να προήλθε το πρόβλημα έχει συμβεί τίποτα παρόμοιο σε κανέναν σας;

για καποιο καιρο, αυτη η συμπεριφορα ηταν αναμενομενη σε διαφορους φακους (πχ Φενιξ)
Απλα με επαναφ. λιθιου γινοταν direct drive

Όσοι αγόρασαν τον Nitecore EA11 είναι ευχαριστημένοι από την αγορά του;

Τι δεν σας αρέσει στον φακό; (αν υπάρχει κάποιο μείον)

Στο turbo mode με 14500 διαρκεί μισή ώρα; Πέφτει η απόδοση ή ζεσταίνετε υπερβολικά ο φακός;

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

To turbo έχει διάρκεια 3 λεπτά και μετά πέφτει στο Hi, σε σύνολο στο turbo κάπου εκεί στην μισή ώρα έχει αυτονομία μόνο που ήδη στο πεντάλεπτο ο φακός ζεματάει και δεν μπορείς να τον κρατάς στα χέρια σου. Το καλό της υπόθεσης είναι πως δεν πέφτει η απόδοση του, δοκιμή στα 3,4v και δούλευαν με πλήρη ένταση και τα 5 Mode.

Τώρα τα αρνητικά του στοιχεία είναι η μικρή αυτονομία που έχει, με την 14500 μπαταρία είναι κάπως δικαιολογημένη η κατάσταση μιας και φτάνει σε ένταση τους φακούς της μεγάλης κατηγορίας (18650). Από την άλλη με την ΑΑ ενώ αποδίδει εντάσεις στον μέσο όρο της κατηγορίας δεν βλέπουμε να έχει και την αντίστοιχη αυτονομία. Επίσης η τιμή του είναι κάπως μεγάλη με μόνη δικαιολογία ότι είναι μοναδικός στην κατηγορία του σε βαθμό που θεωρείται gadget και όχι ένας απλός φακός.

Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος από την αγορά του, μιας και συνδυάζει ποιότητα κατασκευής ένταση αντίστοιχη μεγαλυτέρων φακών ένα πολύ πρακτικό UI με σωστή κλιμάκωση και 3 κρυφά stobe mode έτσι ώστε να χρησιμοποιείς μόνο όποτε χρειάζονται σε ένα πολύ μικρό και ελαφρύ σώμα που κυριολεκτικά το ξεχνάς στην τσέπη σου, μην ξεχνάμε κιόλας το δεύτερο κόκκινο led που έχει ίσως σας βγάλει κάποια στιγμή από δύσκολες καταστάσεις :grinning-smiley-043

Κλίνοντας πάντως να πω πως κρατάω μια πισινή για την αξιοπιστία των ηλεκτρονικών του μιας και μου παρουσίασε πάλι το φαινόμενο του κλειδώματος στο μεγαλύτερο mode, που έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ.

Η ερωτηση του Διονυση και οι απαντησεις των μελων μεταφερθηκαν στο νημα "Βοηθεια και προτασεις για αγορα φακων led"

παιδια, εχω παραγγειλει τον P20. τον εχει κανενας σας να μου πει εντυπωσεις?
Τον αγορασα, γιατι αναφερει (η εταιρια) στα χαρακτηριστικα του οτι στην μεσαια σκαλα 210 lumens, εχει με μπαταρια 18650 των 2600mAh διαρκεια 9 ωρες!
Αραγε, εαν βαλω μπαταρια των 3400mAh θα εχω μεγαλυτερη διαρκεια? η δεν ειναι απαραιτητο?
Επισης παρηγγειλα και τον φορτιστη D4. ποση ωρα(και στην high σκαλα?)θελουν φορτισμα η παραπανω μπαταριες?
Ευχαριστω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

διορθωση...290lumens η μεσαια σκαλα...:smile:

Εφόσον χρησιμοποιήσεις μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας λογικό είναι να αυξηθεί και η αυτονομία στην περίπτωση σου μιλάμε για μια αύξηση του 30% τα υπολογίζεις και προβαίνεις στην αγορά της μπαταρίας που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σου.

Σύμφωνα με αυτήν την δοκιμή του HKJ μια τελείως άδεια μπαταρία 3100mAh θέλει περί τις 5 ώρες να φορτίσει πλήρως ενώ μια 3400mAh τις 6, αυτά στο ΗΙ που βγάζει 0,75Α στην μικρή υπολόγισε το διπλό χρόνο.

Παρήγγειλα τον ΜΗ20 από gearbest. Σκέφτομαι να πάρω και τον φορτιστή D2. Από μπαταρία protected τι μου προτείνετε. Θα αγοράσω 2 τεμ.

Παρήγγειλα τον ΜΗ20 από gearbest. Σκέφτομαι να πάρω και τον φορτιστή D2. Από μπαταρία protected τι μου προτείνετε. Θα αγοράσω 2 τεμ.

Καλορίζικος περιμένουμε εντυπώσεις, τώρα για μπαταρίες δοκιμασμένη και οικονομική λύση είναι οι Samsung 26F χωρητικότητας 2600mAh (στα 8,5 το ζευγάρι με κουπόνι BLF) και εάν θες ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα οι Panasonic 18650B των 3400mAh (στα 13,40 το ζευγάρι πάλι με κουπονάκι).

περιπου...και σιγουρα εχουν πανασονικ ή κατι πιο κατω μεσα...

καλοριζικος και θελουμε εντυπωσεις!!!1

για μια ακομα φορα ψιλοπραγματα εβγαλε αφυτον τον μηνα...μονο 5 νεα μοντελα...

και δειτε αυτο!
http://flashlight.nitecore.com/product/ea45s

4ΑΑ
labimg_580_EA45S_03.png

Στα spec φαίνεται πολύ καλός πάντως συν την ευκολία των ΑΑ, έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας;

Παράγγειλε κανείς τον EC4S η προσφορά μέσω του BLF είναι είναι καλή ευκαιρία (βασικά στο τσακ είμαι να τον χτυπήσω)

Απάντηση: Re: NITECORE

Παράγγειλε κανείς τον EC4S η προσφορά μέσω του BLF είναι είναι καλή ευκαιρία (βασικά στο τσακ είμαι να τον χτυπήσω)
Εγώ τον σκέφτηκα - ειδα παιζουν δυο "προσφορές/μαγαζια", με ποια θα τον αγοράσεις?
Εχω όμως έναν παραπλήσιο SUnwayMan T45C (2 x 18650 parallel), ο μόνος λόγος που κρατιέμαι...