Nitecore

Πάντως στην πράξη η διαφορά ανάμεσα σε MH20 και MH20GT δεν είναι μεγάλη και για κανέναν λόγο δεν αξίζει να δώσεις τον παλιό για να πάρεις τον νέο. Είδα καλά η στα ίδια πάντα μέτρα ο απλός τα πάει καλύτερα (ας οψετε η πιο φαρδιά δέσμη)

Ηλια το ξερω για το xpl xml με την διαφορετικη βαση . Ετσι κι'αλλιως εχω ξεχωριστα τις πλακετες με τα led , και βαζω οτι χρειαζεται.
Αν καταφερω να τον ανοίξω χωρις να κανω σημαδια στο bezel κατι θα του κάνω...

Re: Απάντηση: Nitecore

Ηλια το ξερω για το xpl xml με την διαφορετικη βαση . Ετσι κι'αλλιως εχω ξεχωριστα τις πλακετες με τα led , και βαζω οτι χρειαζεται.
Αν καταφερω να τον ανοίξω χωρις να κανω σημαδια στο bezel κατι θα του κάνω...
Φανταζομαι θα εχεις και παστα καλαι και φλογιστρο..!

Παστα καλάι περιμενω απο μερα σε μερα γιατι εφτιαξα και κατι drivers απο το 0 οποτε τελιωσε . ( ασχετως πως μου λειπει 1 αντισταση και εχουν χαθει 2 πακετα απο ebay με αυτες , και δεν εχουν ολοκληρωθει)

Τους fet drivers στα 17mm . Οχι αυτους που εχουν και 7135 . Εχω χασει 2 πακετα απο ebay με αντιστασεις 19.1k ohms , δηλαδη τα νευρα μου.... Τωρα πηγα μεσω λαμιας , μου τις παρηγγειλε φιλος που μενει εξωτερικο , και θα μου τις στειλει εδω. Ευκαιρία ηταν και παραγγειλα και τα εξαρτηματα να φτιαξω μερικους fet+1 drivers , οπως του banggood , αλλα με attiny25 να μπορω να βαλω το bistro firmware .

Ας είναι καλά το xpl-hi τους έχει λύσει κυριολεκτικά τα χέρια από ότι φαίνεται.

Επόμενο βήμα λογικά θα είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του 4xAA EA41 μιας και ο ανταγωνισμός έχει ήδη βγάλει μοντέλα με XPL-Hi (trunite TN4A) και μάλιστα σε πολύ πιο χαμηλή τιμή (55$)

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νέος φορτιστής Nitecore SC2 βελτιστοποιημένος για μπαταρίες IMR δίνει μέχρι και 3Α σε κάθε slot και μέχρι 5Α όταν χρησιμοποιηθούν και τα δυο.

http://charger.nitecore.com/product/sc2

http://charger.nitecore.com/sc2-sup...h-extreme-efficiency-to-keep-you-always-ahead
Εχει βγάλει και τετραπλό σ' αυτή την κατηγορία;Γιατί ο διπλός δεν φτάνει όταν έχεις φακούς με 3 και 4 μπαταρίες,(Olight SR52-UT και Acebeam K70),που πρέπει να φορτίζονται ταυτόχρονα και γρήγορα, όπως εγώ.
Προς το παρόν,έχω τον XTAR VC4,αλλά αν ο καινούριος είναι πολύ καλύτερος,δεν τόχω σε τίποτα να τον αγοράσω.:operator:

Εχει βγάλει και τετραπλό σ' αυτή την κατηγορία;Γιατί ο διπλός δεν φτάνει όταν έχεις φακούς με 3 και 4 μπαταρίες,(Olight SR52-UT και Acebeam K70),που πρέπει να φορτίζονται ταυτόχρονα και γρήγορα, όπως εγώ.
Προς το παρόν,έχω τον XTAR VC4,αλλά αν ο καινούριος είναι πολύ καλύτερος,δεν τόχω σε τίποτα να τον αγοράσω.:operator:

Όχι μόνο τον διπλό έβγαλε τώρα η Nitecore. Πάντως τόσο μεγάλο δεν έχει και κανείς άλλος, και ο Opus που δίνει max 2A το κάνει μόνο με δυο μπαταρίες όταν βάλεις και τις τέσσερις πέφτει στο 1Α.

δυσκολα να βγει Γενικα! εναι πολυ η ισχυς και η ζεστη, και το ιδιο εμγαλο θα πρπεει να ειναι και το τροφοδοτικο

μολις ζητησα να κανω review αυτον
http://flashlight.nitecore.com/product/tm03

TM03_EN_01.jpg

Βλέπω ότι έχει καθρέφτη ΟΡ,άρα απλώνει τη δέσμη.Εγώ περιμένω από μέρα σε μέρα τον ΜΗ-27,που έχει μεγάλη ένταση,πάνω από 50.000Cd.