Nitecore

Re: NITECORE

Παιδια παρατηρηστε ομως οτι εκτος απο 4 μπαταριες μπορει να δουλεψει και με 2 και αν παραστει αναγκη και με μια!
Μπορει ακομα και με μια να δουλεψει αν χρειαστει χωρις να το εχεις στο φουλ.

Τωρα οσον αφορα την jetbeam,πιστευω οτι ο RRT-3 δεν εχει να επιδειξει κατι αξιολογο στο θεμα μεγεθους(αν δεν εχουν δεν εχουν και κανενα απαραδεκτο κυκλωμα....) και επιπλεον εχει 3 μπαταριες που για μενα τουλαχιστον ο μονος αριθμος μπαταριων ειναι μ@@@@α.Ειναι για αμερικανους αυτα τα εργαλεια.Αντιθετως η Nitecore εβγαλε ενα δυνατο μηχανακι σε καλες διαστασεις για την δυναμη του και μπορει να λειτουργησει απο 1-4 μπαταριες(εγω βεβαια εχω και ενα M3C4 xm-l που του ψιλομοιαζει γι'αυτο ισως μου αρεσει αυτο το κτηνακι)

Απάντηση: Re: NITECORE

Τωρα οσον αφορα την jetbeam,πιστευω οτι ο RRT-3 δεν εχει να επιδειξει κατι αξιολογο στο θεμα μεγεθους(αν δεν εχουν δεν εχουν και κανενα απαραδεκτο κυκλωμα....) και επιπλεον εχει 3 μπαταριες που για μενα τουλαχιστον ο μονος αριθμος μπαταριων ειναι μ@@@@α.Ειναι για αμερικανους αυτα τα εργαλεια.Αντιθετως η Nitecore εβγαλε ενα δυνατο μηχανακι σε καλες διαστασεις για την δυναμη του και μπορει να λειτουργησει απο 1-4 μπαταριες(εγω βεβαια εχω και ενα M3C4 xm-l που του ψιλομοιαζει γι'αυτο ισως μου αρεσει αυτο το κτηνακι)
+1 . συμφωνω. 200 λουμεν για 18 ωρες . καλο εργαλειο για ειδικες περιπτωσεις.

και να μην ξεχναμε οτι καποιες φορες το ΠΟΛΥ φως χρειαζεται....μεχρι τωρα 3 μου ζητησαν φακο για να ελεγχχουν τον περιβολο της μονοκατοικιας τους (λογοι ασφαλειας)

βεβαια μολις ειδαν τιμες.....

Δεν ξερω αν αρχιζει να μου αρεσει η οχι. Παντως εχει τα ελλατωματα του απο οτι καταλαβα. Flickering και thermal protection μετα απο κανα 15 λεπτο χρησης.

Παντως αν καποιος τον αγορασει θα χρειαστει τουλαχιστον ενα 300 ευρω για να εχει και μπαταριες - φορτηστη.

ναι....και εγω θελω να δω τι θα βγελει η Sunwayman....

αλλα η τιμη ειναι αναποφευκτη....στα ιδια θα σου βγει αν χρησιμοποιησεις κιτ και maglite

ναι ρε....αν δεν τα προσεξεις τα κουμπια μοιαζουν σαν αυτοκολλητα...

Παιδες το φακουδακι εχει τυπο!! Μου αρεσει πολυ τωρα που το ξαναβλεπω :))
Αν υπηρχε κανενα free delivery θα το παρεγγελνα αμεσα, το 1χΑΑ, ετσι για δοκιμη!

nitecore-ea1.jpg

nitecore-ec1.jpg

nitecore-ec1-clip.jpg

πολυ ιδιοτροπα φακουδακια....! μου αρεσουν λιγακι
εχουν xpg ομως και οχι xml!
επισης δεν γραφουν την διαρκεια της μπαταριας στο τουρμπο, γιατι;

To turbo διαρκει 3 λεπτα και μετα πεφτει στα 100. Δεν ειναι ακριβως 'σκαλα' οπως τα 100, 40,12 λουμενς κλπ, αλλα ενεργοποιειται οταν πατας το κουμπι συνεχως. Δεν ειναι για χορταση δηλαδη :)

Ναι ειναι ιδιοτροπα, γιαυτο μου αρεσουν, ειναι επισης και πολυ μικρα. 8 εκατοστα για ΑΑ φακο δεν ξερω κανεναν. Ισως μονο ο επισης παραξενος Zebralight sc51.

Για το Xpg γιατι να ειναι προβλημα? Το ΧΜ-L ειναι πιο efficient led αλλα ο φακος ειναι μικρος σε φωτεινοτητα για να εχει διαφορα στην καταναλωση/διαρκεια μπαταριας. Πανω απο 250 λουμενς αρχιζουν οι διαφορες.

Απάντηση: NITECORE

Νεα σειρά φακών από την Nitecore
NiteCore SENS, with ADT (Active Dimming Technology)

Μαλλον έχει ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο και αναλόγως της "κλίσης" της κεφαλής, ανάβει σε διαφορετική φωτεινότητα!!!
και είναι και μικροί!
και έχει και ΑΑ (για τον Χιώτη)

Για να δουμε, πάντως φαίνονται πρωτότυπα...