Nitecore

Re: NITECORE

πολυ ενδιαφερον,αλλα low mode στα 65 lumen me 22h runtime ?

κριμα...

Γιατι κριμα?
Ο ανταγωνιστης Sunwayman M40a 4xAA εχει χαμηλο στα 30 λουμεν με 35 ωρες runtime αλλα εχει σχεδον διπλασια τιμη, 3 εκατοστα μακρυτερος, πολυ βαρυτερος/ογκωδεστερος και με high mode 600 λουμενς vs 860 του Nitecore.
Και με μικροτερο throw beam στα 250 μετρα vs 283 του ΕΑ4.

Αν θα αγοραζα σημερα φακο με 4χΑΑ, μαλλον τον Nitecore θα αγοραζα. (Που θα τον αγορασω ουτως η αλλως, αλλα λεμε τωρα..)

Γιατι κριμα?
Ο ανταγωνιστης Sunwayman M40a 4xAA εχει χαμηλο στα 30 λουμεν με 35 ωρες runtime αλλα εχει σχεδον διπλασια τιμη, 3 εκατοστα μακρυτερος, πολυ βαρυτερος/ογκωδεστερος και με high mode 600 λουμενς vs 860 του Nitecore.

Αν θα αγοραζα σημερα φακο με 4χΑΑ, μαλλον τον Nitecore θα αγοραζα. (Που θα τον αγορασω ουτως η αλλως, αλλα λεμε τωρα..)

Άν θελήσεις να ξεφορτωθείς τον Μ40Α, μετά χαράς να σε βοηθήσω :music-smiley-004:

πάντως ο Nitecore δε νομίζω να βγει φθηνότερος, ήδη έχουν κυκλοφορήσει τιμές στα 80€ χωρίς μεταφορικα (από ευρώπη)
Και εγω τον κοιτούσα -από μέγεθος είναι πολύ καλός- αλλά με τα θεματάκια που έχουν προκύψει στις άλλες σειρές´(και στον ΤΜ) είμαι επιφυλακτικός (παρότι έχω άλλο φακό της εταιρείας ο οποίος είναι σκυλί μαύρο)

πρώτο video
http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DiWQRfWZio58&usg=ALkJrhgfScEvNMztP18LlcTdvaSuVWH19w

Aν δεν τους μαζευα για να τους καμαρωνω (aka self queens), ευχαριστως!

Η αληθεια ειναι οτι αν μου αρεσει κατι σχεδιαστικα/εργονομικα/λειτουργικα δεν θα κολλησω ποτε στο αν υπαρχουν "θεματακια".
Παντα ειναι δυνατον να προκυψει κατι σε οποιοδηποτε φακο. Οποτε ειναι κριμα να μην χαρεις κατι που σου αρεσει.
Στο κατω κατω ειναι μια μαρκα που ο κατασκευαστης θα σε καλυψει αν χρειαστει. Ειναι να μη σου τυχει ειδικα αν σου πεσει κατω ασχημα.

Παντως ειναι ελαχιστοι οι 4χΑΑ φακοι που κυκλοφορουν και οι καλες επιλογες ακομα λιγοτερες. Περιμενω με ανυπομονησια και τον zebralight Q50 που ειναι στο ιδιο περιπου μεγεθος και φωτεινοτητα..

Γιατι κριμα?

μωρε θα ηθελα ενα Low mode για περισσοτερο runtime,νοιωθω οτι χανεται αδικα ενεργεια που δεν χρειαζομαι :)

Μην με φτιαχνεις,γιατι το ατου των ΑΑ μου αρεσει,πολυ...δεν μασαω να παω να τον χτυπησω ετσι εν ψυχρω :twoguns:

Ειχα ενα τρελλαρα ψαρακα Βριλησσιωτη ονοματι Απολλωνιος που πηγαιναμε ενα φεγγαρι μαζι σε μοναδα που εδρευε καπου στην Ελευσινα..δεν πιστευω να'σαι εσυ:fahne90:

collection.jpg

Ωραίος ο νέος ΝΙΤΕCORE, αλλά όπως πλέον με όλους δαυτούς, κρατώ μικρό καλάθι. Το μόνο σίγουρο, στο δυνατό, θα πέφτει μετά από 3 λεπτά η απόδοσή του στα ~450 λούμεν. 550 λούμεν για 2 ώρες στο δεύτερο επίπεδο...? Με τίποτε, μας κοροϊδεύουν! Είτε οι 2 ώρες είναι μούφα, είτε τα λούμεν. 4 καλές ΑΑ με xm-l πιάνουν ~ 450 λούμεν για 2 ώρες.

Last edited:

Για οσους ενδιαφερονται, ο Νitecore EA4 υπαρχει στο ΗΚequipment σε δυο εκδοσεις. Νeutral white στα $69.95 (δεν υπαρχει discount) και cool white στα $64.95 (υπαρχει discount CPF κουπονι).
http://www.hkequipment.net/index.php?p=1&more=pro_new&listing=&lang=en&ev=

Εαν θελει καποιος να παρει τον neutral white με $64.95 (απο 69.95) πρεπει να επισκευτει το ebay site της ΗΚequipment και να κανει προσφορα στα $64.95. (Πιο κατω δεν παει, το δοκιμασα).

http://www.ebay.com/itm/NiteCore-EA...3099515?pt=US_Flashlights&hash=item4d07c9117b

Σε δυο βδομαδες θα τον εχω παραλαβει και θα τον δουμε αναλυτικα. Ελπιζω ο Γιωργος να μην εχει και πολυ δικιο στις παραπανω παρατηρησεις του (αν και ειμαι σιγουρος οτι θα εχει :)

Παντως το φακουδακι ειναι gadget, και ως τετοιο αγοραζεται!

Η φτηνοτερη τιμη που βρηκα για τον Nitecore EA4 ειναι $59 απο εδω..http://www.aliexpress.com/item/Free...Waterproof-Rescue-Search-Torch/711888467.html

1-1_EA4_En6.jpg

No_Fear με την έκπτωση αυτή μου έδωσες το τελειωτικό χτύπημα γιατι αμφιταλαντευόμουν... τον τσίμπησα!

Ευχαριστώ πολύ!

χμ...860 λουμενς Ειναι ο πιο φωτεινος 1χ18650 της πιατσας αυτη τη στιγμη, η μου φαινεται?

Ωραιοτατο φακουδακι!!!

1-1_EC25_En22.jpg