Nitecore

Re: NITECORE

Ε βλακεία έχουν κάνει αλλά δεν τους έβγαινε το κύκλωμα φαίνεται..........τώρα για το κουμπί δεν πρόκειται να τον αγοράσω για να μάθω και πιστεύω κανείς εδώ οπότε.....let it be.

και σε εμενα δεν αρεσε.....αντιγραφο του ΕΑ4 ειναι με φθηνο τροπο (κυκλωμα). Το κανουν συχνα

Illumination Supply

We just received information on the Nitecore SRT3 and SRT 5. Both flashlights will contain red and blue LEDs. The SRT3 will be able to take a single (R)CR123 or AA/14500/LifePO4 with the included extension tube. The SRT 5 will use 2 x (R)CR123 or 1 x 18650. We're looking at max outputs of 550 and 750 lumens for each respective flashlight. An expected release date of early July is set.

Nομιζω οτι το SRT3 (αυτο που παιρνει τα πολλα ειδη μπαταριων) θα ειναι ενα κορυφαιο φακουδακι gadget!

seria-Nitecore-SRT.jpg

BTW, ακόμα δεν μου έχει έρθει ο EA1 που έστειλα στο Fasttech αν και μου είπαν ότι θα τον στείλουν σύντομα. Μάλλον τον έστειλαν στην Nitecore και περιμένουν το replacement από αυτούς γιατί τον έχουν παραλάβει εδώ και 20 ημέρες.

Θα σας πω τι με χαλάει από αισθητικής απόψεως. Η κεφαλή είναι στενότερη του σώματος.

ιδια διαμετρο εχουν κεφαλη και σωμα, απλα ξεγελαει το παξιμαδι στη μεση που ειναι παχυτερο.
Eμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ το σχεδιο του. Νομιζω οτι ειναι το πιο εντυπωσιακο/επιβλητικο σε 1χΑΑ φακο.

1-1_SRT3_En.jpg

Εδω η νεα σελιδα απο την Nitecore με ολες τις φωτο και specs.
http://www.nitecore.com/productDetail.aspx?id=87

Form Follows Function
το "παξιμαδι" υπαρχει σαν διαταξη να μην ρολαρει ο φακος σε επιπεδες επικλεινεις επιφανειες.
Το πιο φαρδυ tailcap το βλεπουμε πρωτη φορα στην εταιρια νομιζω....
Βοηθα σε μια πιο "τακτικαλ" λαβη

Θα βγαλει μαλλον τιμη κοψοχρονια η FastTech για λιγες μερες και μετα θα την ανεβασει, ως συνηθως. Οποτε αναμενουμε :)

Λογικά μe μπαταρία 14500 λιθίου θα πιανει τα 550lumens + λιγο χρόνο παραπάνω?
Ελπίζω να τα φέρει το fasttech οπως λέει ο Χιώτης, για τον srt7 τους είχα κάνει request αλλά τίποτα...

Η FastTech με τις κοψοχρονιές τελείωσε και πλέον σε επώνυμους φακούς μόνο MSRP. To είπαν και στο BLF ότι αν δεν το έκαναν αυτό λόγω πίεσης από τους κατασκευαστές θα έπρεπε να σταματήσουν να τους πουλάνε.

Άφησαν μια τρύπα όμως και είπαν ότι μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί τους κτλ κτλ. Άντε τώρα να πάρεις σειρά για να σου απαντήσουν που θα είναι αμέτρητα τα emails.

Κατσε να δουμε, γιατι το εργο το εχουμε ξαναδει και παλαιοτερα. Καποτε μπηκε και το coupon PRICECONTROL.

Μολις πριν λιγες μερες αγορασαμε καποιοι τον sunwayman με 39 ευρω πριν εκτοξευτει. (και απ'οτι καταλαβα η εταιρεια πουλησε σε αυτο το διαστημα οσο οι αλλοι θα πουλησουν σε κανα χρονο)

Εγω ευελπιστω οτι καποιο παραθυρακι θα βρει η fasttech εστω για λιγο διαστημα...γιαυτο τα ματια ανοιχτα :))

Απο την αλλη υπαρχει και η wallbuys!

Μακάρι αλλά αυτή τη φορά έφαγαν χονδρό χέρι αλλά ίσως μέσω επικοινωνίας βρισκουμε άκρη. Θες με κουπόνι, θες με rebate κι εγώ πιστέυω ότι κάποιος τρόπος θα βρεθεί δεν είναι χαζοί να χάσουν την πελατεία αλλιώς θα το κάνει κάποιο άλλο μαγαζί.

Το Fasttech επίσης πουλάει πολύ και στην αγορά ηλεκτρονικού τσιγάρου και αν δεις από τις καθημερινές παραλάβές σταματημό δεν έχουν και οι τιμές τους είναι επίσης ασύγκριτες και οι παραγγελίες πέφτουν βροχή στο αντίστοιχο ελληνικό φορουμ του είδους.

τι λετε αν τους ζητησουεμ κανενα group buy αν βγει κανενας λαχταριστος φακος?