Nitecore

Re: NITECORE

Δε νομιζω οτι υπάρχει καλύτερη τιμή αν βάλεις και το καουπονι που δίνει ένα 10%.
Σε μια αγορά που είχα απο το συγκεκριμένο καταστημα δεν ειχα κανένα πρόβλημα. (Registered airmail)

http://wallbuys.com/Product/Nitecore-SRT7-Revenger-Military-Grey-7869
Υπαρχει παιδια ,αλλου σε καλυτερη τιμη ο συγκεκριμενος φακος;
(δεν εχω ανοιξει , ακομη , πατριδες με το αναφερομενο site ,ειναι αξιοπιστο ,χρονος αποστολης )

To wallbuys το αξιολογω σαν αξιοπιστο μετα απο 5-6 αγορες που εχω κανει. Η επικοινωνια, αν χρειαστει, ειναι αμεση και ικανοποιητικη.
Ο χρονος αποστολης, ο συνηθισμενος 10-15 εργασιμων ημερων.

Εχω παθει βλαβη στον EC1 ξερει καποιος πως τον αποσυναρμολογω?

Με ενημέρωσε η nitecore ότι πολλοί αντιμετώπισαν πρόβλημα με το κουμπί του ea4 και το καινούριο που θα μου βάλουν θα είναι από σιλικόνη, μετά τις διακοπές θα τον στείλω σουμπιτο για αντικατάσταση.
Προς το παρόν το aftersales service τους είναι άψογο :SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Ένα δείγμα από την ζημιά

DSCF7023.jpgDSCF7024.jpg

Και εμείς έχουμε δυνατότητα να τ αλάξουμε μόνοι μας;

Το κουπονι δεν μου δουλεψε ,ισως επειδη για την military grey εκδοση υπηρχε ηδη καλυτερη τιμη απο την black, τον "καλαθιασα " παντος ...

To σταματησαν όταν το ειχα δοκιμάσει πριν 2-3 μερες δούλευε κανονικά

κωστα καλημερα! μετα απο ποσο σκληρη χρηση σου παρουσιασε αυτο το προβλημα ο διακοπτης? τον δουλευες καθε μερα τον φακο? εχω τον ιδιο και αρχιζω να το σκεφτομαι! εχεις υποψη σου αν μπορουμε να το αλλαξουμε μονοι μας? ευχαριστω! ( γενικα, ειναι κορυφαιο φακουδακι! απιστευτα βολικο και αποτελεσματικο!!!)

Παρέλαβα σήμερα τον ΕΑ1 από αλλαγή λόγω DOA, αλλά να πω την αλήθεια μου σε σχέση με τον EC1 δεν εντυπωσιάστηκα. Βέβαια είναι χρησιμότατος και λόγω ασφάλειας των ΑΑ τον βλέπω για family light ή για τη γυναίκα μου που έχει έναν αισχρό (χαχα)!

Λοιπόν με την μπαταρία 14500 o EA1 ανεβάζει γκάζια και δεν τον ξεχωρίζω από τον ΕΑ1. Επίσης έχει άλλο Tint στο φως του πιο κίτρινο. Φαντάζομαι βέβαια το runtime θα είναι μικρότερο σε σχέση με την Eneloop XX.

Βεβαια, ενα απο τα πολλα καλα του Nitecore ΕΑ1, που δεν εχουμε τονισει, ειναι οτι παιρνει και ΑΑ λιθιου (14500) με τις ευλογιες του κατασκευαστη. Το γραφει δηλαδη και το μανουαλ.

Ήθελα να πω από τον EC1 παραπάνω. Ο φακός συνεπώς είναι πολύ ευέλικτος αναλόγως τι θες.

μια ερωτηση για τους κατοχους του diffuser για τον ΕΑ4

ποση ακριβως ειναι η εσωτερικη διαμετρος? Θελω να τον χρησιμοποιησω σε αλλον φακο

Λογικά ο λαστιχένιος και σε 42-43 φακό κάνει , έχει περιθώριο

Λοιπόν μέτρησα με παχύμετρο το σκληρό μακρόστενο πορτατίφ. Είναι 41 χιλ. το εσωτερικό τοίχομα του. Αυτό όμως εσωτερικά έχει και κάτι κάθετες ρίγες τρυγύρω του. Από ρίγα σε ρίγα είναι 40 χιλ.

μαλιστα...μαλλον κανενα δεν θα κανει...σας ευχαριστω παντως