Nitecore

Re: NITECORE

Κλιπ ενοώ αυτο μεταλικό πιαστράκι που ειναι για να πιανει π.χ στην τσέπη

1-1_SRT7_En17.jpg

Ενας πολύ φωτεινός φακός που έχω ευχαριστηθει ειναι ο fenix pd35 αλλά δεν εχει τα πολύχρωμα λαμπάκια, δε στεκεται στην ουρά του, δεν έχει δαχτυλίδι για αλλαγή των Modes, δεν έχει το throw του srt7 και γενικά είναι πιο απλός αλλά πολύ φωτεινός.

Δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα με την ισορροπία στο βάρος του ο SRT7, προσωπικά τον βρίσκω πολύ βολικό. Επίσης η θήκη του είναι άψογη σε αντίθεση με αυτήν του P25 που είναι απελπιστικά μικρή. Και ναι, δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ το κλιπ του και το ίδιο με οποιοδήποτε παρόμοιο φακό σε βάρος. Κατά τα άλλα το περιστροφικό δαχτυλίδι επιλογής mode, τα 3 έγχρωμα led και η φωτεινότητα του κάνουν την διαφορά...

ποσο ειναι το ποσοστο που ειναι ακριβοτερος περιπου(10% .....)?
να πω την αληθεια σκεφτομαι την αγορα του srt7 απο εκει, αλλα το κοστος του μαζι με μπαταρια, φορτιστη κ.τ.λ.π. ξεπερνα τα 150 ευρω,οποτε το σκεφτομαι.

Δεν το σκεφτεσαι καλυτερα για καποιο αλλο μαγαζι? Ενδεικτικα τιμες απο το banggood.com.
uploadfromtaptalk1403200223596.jpg
Σ'αυτες υπαρχει και εξτρα 8 % εκπτωση με το γνωστο κουπονακι.

ωραια λοιπον, ας υποθεσουμε οτι θελω να παραγγειλω απο το εν λογω site.
βαζω τα στοιχεια μου και τον αριθμο της καρτας και αυτοι μου το στελνουν ταχυδρομικα σε 20-25 μερες.υπαρχει περιπτωση να πεσουμε σε τελωνειο και να τρεχουμε οπως διαβαζω σε αλλες περιπτωσεις?
με το θεμα της εγγυησης τι γινεται?επισης οταν λες υπαρχει εξτρα εκπτωση, πως γινεται?

Η εξτρα εκπτωση ειναι με ενα κουπονακι (BLF) που το γραφεις απλα σε ενα πεδιο που εχει στο καλαθι που κανεις την αγορα. Στην ουσια απλα γραφεις BLF και εχεις 8 % εκπτωση στην τιμη. Ενα παραδειγμα:
uploadfromtaptalk1403281974836.jpg

Για τον τροπο πληρωμης , το συγκεκριμενο καταστημα δεχεται και πληρωμη μεσω paypal. Αν εχεις λογαριασμο στην paypal δεν ειναι αναγκη να βαλεις τα στοιχεια της καρτας σου.

Για το τελωνειο τα πραγματα ειναι λιγο ρισκο. Αν επιλεξεις να στο στειλουν με μεταφορικη/courier υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να στο σταματησουν στο τελωνειο. Αν διαλεξεις απλο ταχυδρομειο (που ειναι κ δωρεαν τα μεταφορικα) μειωνονται κατα πολυ οι πιθανοτητες. Το συγκεκριμενο καταστημα αναγραφει απο μονο του χαμηλοτερη τιμη στο πακετο που σου στελνουν , κατι το οποιο ειναι ενα συν για να αποφυγεις το τελωνειο.

Τελος για το θεμα εγγυησης δεν μου εχει τυχει κατι μεχρι στιγμης. Φανταζομαι θα το στελνεις πισω σ'αυτους. Περιμενε να σου απαντησει κ καποιος αλλος για την εγγυηση που μπορει κ να του εχει τυχει και να γνωριζει την διαδικασια.

Υποψην οτι το παραπανω καταστημα το εβαλα ενδεικτικα. Υπαρχουν και αλλα καταστηματα για φακους, τα περισσοτερα τα εμαθα εδω απο το φορουμ.

σκεφτομαι ενδεικτικα αυτη την παραγγελια,
http://www.banggood.com/shopping_cart.php
γιατι λεει οτι θα την χωρισει σε 4 ξεχωριστα κομματια και γιατι οι θηκες εχουν διαφορετικο τροπο αποστολης απο τα αλλα πραγματα και οι μπαταριες εχουν χρεωση?

γιατι λεει οτι θα την χωρισει σε 4 ξεχωριστα κομματια και γιατι οι θηκες εχουν διαφορετικο τροπο αποστολης απο τα αλλα πραγματα και οι μπαταριες εχουν χρεωση?
Ετσι κανει παντα για μην ειναι μεγαλη η συσκευασια-τιμη και την τσιμπησει κανα τελωνειο..οχι οι μπαταριες δεν εχουν χρεωση απο κει..
Θα τα στειλει δηλαδη τμηματικα.

Επειδη μαλλον επελεξες air mail register..με το standard shipping ειναι δωρεαν (μολις το δοκιμασα).

σορυ αλλα τωρα προσεξα οτι ανοιγωντας την διευθυνση δεν εμφανιζονται οι επιλογες που εχω κανει(φακος,μπαταριες,φορτιστης).
ευχαριστω πολυ παντως.

Παρολο που ειμαι οπαδος της Nicore, η οποια τολμα και καινοτομει, ο αντιστοιχος sunwayman D40A ειναι σαφως ανωτερος σε ολα τα επιπεδα.
Εχω και τους δυο φακους, αλλα ο Nitecore, ακομα και η καινουρια εκδοση, χανει.

Βεβαια, πιστευω οτι η sunwayman αντεγραψε το πρωτοποριακο σχεδιο για 4χΑΑ φακο απο την Nitecore.

Άντε να κάνω πάλι τον κακό...Επειδή είμαι κάτοχος του ΕΑ4 και τονίζω πως μου αρέσει τρελά ο φακός αν και σχεδόν ο μοναδικός ΑΑ που έχω, είναι τρομερός σε όλες τις λειτουργίες του, αλλά: η επιλογή στο κουμπάκι λειτουργίας του τον καθιστά άχρηστο για οποιαδήποτε μεταφορά και εξηγούμαι: Ανάβει πολύ εύκολα εφόσον ανάβει και με soft και με hard press. Επίσης ξεκλειδώνει με παρατεταμένο πάτημα soft και hard για ένα δευτερόλεπτο, πράγμα που συμβαίνει στη πράξη.
Όταν λοιπόν θέλει κάποιος ένα φακό για το σπίτι ή το αυτοκίνητο που απλά τον έχει απιθώσει κάπου και όταν τον χρειαστεί θα τον ενεργοποιήσει, τότε οκ. Αν όμως τον θές για πιο έντονη δραστηριότητα και μεταφορά σε σακίδιο ή στη θήκη του, τότε θα τον βρείς αναμμένο όπως τον βρήκα εγώ πολλές φορές και τελικά έκατσε στη βιτρίνα που του ταιριάζει.

εν μερει εχεις δικιο...
Αλλα το προβλημα αυτο ειναι ενδημικο στους φακους με πλαινο κουμπι, ακομα και σε αυτους με forward click στο πισω μερος.
Και δεν ειναι καινουργιο, εμφανιζεται απο την εποχη των maglite.
Η λυαση φυσικα ειναι η απενεργοποιηση με ελαφρυ ξεβιδωμα του tailcap.

κατι που σε προστατευει κια απο την παρασιτικη καταναλωση των ηλεκτρονικων (για τους φακους με ηλεκτρονικο διακοπτη)