Nitecore

Το ζύγισμα σε έναν thrower δεν με πολύ ενδιαφέρει γιατί η χρήση του δεν είναι πολύωρη, σε αντίθεση με τον EA45S που προορίζεται για αυτό το λόγο. Αντιθέτως το βολικό σχήμα του 52 είναι προτιμότερο για όχημα

Mα το L6 δεν τον θελω για θρουερ, αλλα για λουμενς!! Και δεν ειναι τοσο παχυς που δεν κλεινουν και τα δαχτυλα..

Βασικα ειμαστε εκτος θεματος αφου αυτα που λεμε δεν αφορουν την nitecore..

Εγω δεν τον εχω.
Ειχα φτασει στο τσακ να τον παρω. Λογικα μολις τον βρω σε καλυτερη τιμη μπορει και να τον παρω.

Εχει παιξει και στα 83$....

Πριν από λίγο κοιτούσα έναν Acebeam EC60 και έναν Manker U21 με 120000Cd και 600m.Εχουν το λεντάκι που έχει και ο K70.
Ο πρώτος όμως,κάνει 64$,και ο άλλος 119.Τους ξέρεις;
Είδα και βιντεάκια.

Εχω τον M3XS-UT και πουλησα τον SR52-UT..
Ο sr52 με κουραζε αφανταστα στο κρατημα..
Ο maxtoch ειναι καταπληκτικος!

Γιωργο με ψηνεις τρελα για τον L6!!χαχα ειναι ευκολη η μοντα με το resistor?
Σήμερα που κοίταξα πάλι, τον Maxtoch,είδα ότι ούτε κι αυτός έχει strobe mode που το θέλω,όπως και ο S200C2.Oικονομία κάνανε;

Δεν νομιζω καποιος να χρησιμοποιει το strobe σε thrower :D Πραγματικα...

Θα σου πω πως το καταλαβαίνω εγώ,και ακούω ασμένως την απάντηση.
Σκέφτηκα ότι άμα χρειστώ ποτέ το strobe mode,για αυτοπροστασία εννοείται,καλύτερα θα είναι να είναι το φως συγκεντρωμένο,για να έχει μεγάλη δύναμη.Αλλοιώς φωτίζει τα...πουλάκια.

Σήμερα πλάκωσε ο EC4GT,αυτός με το μαύρο μπέζελ.Ανοιξα το κουτί σε ένα καφενείο,μιάς και είχα πάρει και δύο φορτισμένες μπαταρίες μαζί.Αν και πρωί,έδειξε τα...δόντια του,φωτίζοντας τον τοίχο του καφενείου,και ταυτόχρονα δείχνοντας ένα πολύ καλό UI.Νομίζω το καλύτερο από όσα έχω δει εγώ.
το βράδυ,θα τον βάλω να... χορέψει.:operator:

Έφτασε ! εντυπώσεις εντός του σαββατοκύριακου που θα γίνει εκτενής δοκιμή στας εξοχάςDSC_1063.jpg:2thumb22sup:

γιατι cd? το στανταρ ειναι lux. που εχουν και καποια πρακτικη σημασια.
τα cd ειναι μονο για να παρουσθαζουν μεγαλα εντυπωσιακα νουεμρα οι κατασκευαστες

γιατι cd? το στανταρ ειναι lux. που εχουν και καποια πρακτικη σημασια.
τα cd ειναι μονο για να παρουσθαζουν μεγαλα εντυπωσιακα νουεμρα οι κατασκευαστες

Δεν κατάλαβα,τα lux,έχουν να κάνουν και σε πόση απόσταση χτυπάει το φως,άμα μεγαλώσω την απόσταση,τα lux ελαττώνονται.Γι αυτό,όταν μετατρέπω τα lux, που μετράει το λουξόμετρο,σε cd,υπάρχει και κουτάκι που βάζεις την απόσταση.Αλλοιώς τι να βγάλει;

Το lux@1m=1cd

1lux/m=1cd.
Και για τη μετατροπή,να ένα λινκ .Βάζουμε lux από το λουξόμετρο, και απόσταση ,ΣΕ ΜΕΤΡΑ,και βλέπουμε στο κουτάκι κάτω την τιμή της φωτεινής εντάσεως σε cd.
http://www.rapidtables.com/calc/light/lux-to-candela-calculator.htm .
Edit.
Σήμερα μου ήλθε και το δεύτερο λουξόμετρο,ίδιας μάρκας,αλλά αυτό με το εύκαμπτο καλώδιο μεταξύ οθόνης και λευκού ημισφαιρίου.

Last edited:
Παιδιά έχει κανείς τον Nitecore Tip να μας πεί τη γνώμη του?
Μόλις διάβασα σε προηγούμενο post οτι έχει κάποιο θέμα με το lock up mode...και τη διαχείριση του ρεύματος της μπαταρίας.

Last edited:
Δεν νομίζω να τον έχει κανένας ακόμα, έχουμε γραφτεί πολλοί στο group buy αλλά με το πρόβλημα που είχε κατά το κλείδωμα έχει παγώσει μέχρι να βρεθεί λύση.