No Country for Old Men BluRay

Μαλλον θα διαφωνήσει μαζί σου το 99% όσων την έχουν δει.

Πιθανώς περίμενες κάποιον ΒανΝταμ - ΤσακΝορις να τα κάνει όλα μαντάρα. :p

Περί ορέξεως βέβαια...

Eσυ προσεχε μην κατεβεις σε εκλογες γιατι με την εκτιμηση ποσοστων δε τα πας καλα....

Συμφωνω απολυτα με τον Σακη.

Ρηχη προσεγγιση του κακου χαρακτηρα...

Δεν εχω διαβασει το βιβλιο αλλα απογοητευτηκα.
Η υποκριτικη του Μπαρδεμ δεν φτανει.

Eσυ προσεχε μην κατεβεις σε εκλογες γιατι με την εκτιμηση ποσοστων δε τα πας καλα....

Συμφωνω απολυτα με τον Σακη.

Ρηχη προσεγγιση του κακου χαρακτηρα...

Δεν εχω διαβασει το βιβλιο αλλα απογοητευτηκα.
Η υποκριτικη του Μπαρδεμ δεν φτανει.
Εμ βέβαια, μπροστά στο αριστούργημα το Invasion, καταλαβαίνω ότι το NCFOM ωχριά….:p

τουλαχιστον το Invasion ηταν μια καλη ταινια για το ειδος της και περασαμε ολοι καλα ( οσοι ξεραμε τι βλεπουμε )

Δεν διαφημιστηκε σαν η απολυτη ποιοτικη ταινια της χρονιας , πηρε τα σημαντικοτερα οσκαρ και οι ερμηνειες της συγκριθηκαν με οτι εχει ποτε ειδωθει απο καταβολης κινηματογραφου.....

......για να κρατησει μετα βιας το ενδιαφερον σε οσους αναζητουσαν ολα τα παραπανω.

υγ

αντε να δεις το The Three Burials of Melquiades Estrada ακομα και σε SD και σε μονοφωνικο ηχο .Πρεπει να ειναι σχετικα ευκολο να το βρεις σε βιντεο κλαμπ.

Last edited:
Στο ότι η ταινία γενικώς μάλλον είναι υπερεκτιμημένη θα συμφωνήσω.

Συγκρίσεις όμως πχ με Invasion είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ατυχείς.

Το τι προσδοκίες δημιουργούνται για κάτι δεν μπορεί να συγχέεται με αυτή καθαυτή την αξία του και κατʼ αναλογία με τις σχετικές συγκρίσεις.

Στο ότι η ταινία γενικώς μάλλον είναι υπερεκτιμημένη θα συμφωνήσω.

Συγκρίσεις όμως πχ με Invasion είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη, ατυχείς.

Το τι προσδοκίες δημιουργούνται για κάτι δεν μπορεί να συγχέεται με αυτή καθαυτή την αξία του και κατ’ αναλογία με τις σχετικές συγκρίσεις.

Ποιος το συγκρινε με την φαρα του Invasion ?

Ποιος το συγκρινε με την φαρα του Invasion ?
Ε, όταν λες
τουλαχιστον το Invasion ηταν μια καλη ταινια για το ειδος της και περασαμε ολοι καλα ( οσοι ξεραμε τι βλεπουμε )
τίθεται ένα θέμα έμμεσης σύγκρισης (τουλάχιστον στο θέμα ‛περνάω καλά’ – γιατί με αυτή τη λογική καλύτερα θα περάσεις αν πας να δεις δλδ Ψάλτη σε σχέση με το NCFOM; ).

Τεσπά, κατάλαβα πάντως πως το είπες οπότε ας μην το συνεχίσουμε άνευ λόγου.
αντε να δεις το The Three Burials of Melquiades Estrada ακομα και σε SD και σε μονοφωνικο ηχο .Πρεπει να ειναι σχετικα ευκολο να το βρεις σε βιντεο κλαμπ.
Δεν βλέπω πλέον SD, είναι θέμα αρχής :p

Δεν συμφωνώ: τη θεωρώ μία από τις καλύτερες ταινίες που έκαναν ποτέ οι Κοέν. Η βία είναι απλά το πρόσχημα. Εγώ "διάβασα" την ταινία σαν ένα συντριπτικό κοινωνικό σχόλιο πάνω στη σύγχρονη Αμερική.
Αφηγηματικά, η βιρτουοζιτέ των Κοέν "χτυπάει κόκκινα". Το σενάριο είναι απίστευτο, οι ατάκες από τις καλύτερες που έχω ακούσει εδώ και χρόνια, οι ερμηνείες απλά εκπληκτικές: ακόμα κι από τον Γούντι Χάρελσον παίρνουν μιά performance που, ανάλογή της, δεν τον έχω δεί να δίνει ποτέ.
ο Τόμυ Λή απλά αδιανόητος. Αφαιρετικός ως εκεί που δεν παίρνει - τεράστιος θεατρίνος. Οχι μόνο δεν θα μπορούσε να λείπει αλλά αυτός είναι βασικά ο κεντρικός χαρακτήρας του φίλμ.

Οποιος πάει να δεί την ταινία σαν περιπέτεια και αιματοκύλισμα, απλά έχασε: παρα-είναι σύνθετη και έχει πολλαπλά επίπεδα ανάγνωσης.
Μακράν το καλύτερο φίλμ που είδα φέτος.

ο Τόμυ Λή απλά αδιανόητος. Αφαιρετικός ως εκεί που δεν παίρνει - τεράστιος θεατρίνος. Οχι μόνο δεν θα μπορούσε να λείπει αλλά αυτός είναι βασικά ο κεντρικός χαρακτήρας του φίλμ.

Επειδή η ‛αφαιρετικότητα’ μπορεί, υπό συνθήκες, να αποτελέσει ένα εύκολο ‛άλλοθι για μία ‛κορυφαία’ ερμηνεία, θα προτιμήσω τον Jones στην Κοιλαδα του Ιλα όπου ήταν απλώς συγκλονιστικός.

Προφανώς (όχι για όλους βέβαια) ήταν ο κεντρικός χαρακτήρας της ταινίας απλώς η παρουσία του είχε δοθεί λίγο ‛βεβιασμένα’ θα έλεγα 'μαζεμένη’ όλη μαζί στο τέλος (παρεμβαίνοντας με αυτόν τον τροπο στην όλη εικόνα αλλά και ρυθμό της ταινίας).

Για ποιo invasion μιλάτε ρε παιδιά?

Γιατί εγώ το μόνο invasion που έχω δει ήταν αυτή η άθλια ταίνια sci-fi πέρυσι :)

Γιατί εγώ το μόνο invasion που έχω δει ήταν αυτή η άθλια ταίνια sci-fi πέρυσι :)
Ναι, αυτή (remake του παλιού Invasion of the Body Snatchers).

Αλλά ας μην βγούμε εκτός θέματος καλύτερα.

Εμ βέβαια, μπροστά στο αριστούργημα το Invasion, καταλαβαίνω ότι το NCFOM ωχριά….:p

:BDBDG54:

Ε, όταν λες

τίθεται ένα θέμα έμμεσης σύγκρισης (τουλάχιστον στο θέμα ‛περνάω καλά’ – γιατί με αυτή τη λογική καλύτερα θα περάσεις αν πας να δεις δλδ Ψάλτη σε σχέση με το NCFOM; ).

Τεσπά, κατάλαβα πάντως πως το είπες οπότε ας μην το συνεχίσουμε άνευ λόγου.

Οριστε με τις αργες διαδικασιες σου προσεγγισης της σκεψης μου τι εκανες...

βγαλτα περα μονος σου τωρα :flipout::flipout:

Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα ( Λυμπε) παραπάνω . Αυτή και το EASTERN PROMISES ήταν για μένα όλο το ζουμί της χρονιάς .

Συμφωνώ και προσθέτω το "3:10 To Yuma".(το οποίο λόγω western θεματολογίας "προσπεράστηκε" άδικα).