more peers
AVClub Fanatic
Απάντηση: Re: Νομιζω ειμαι σιγουρος........
Βudda νομίζω ότι καλό είναι να λές αυτό που σκέφτεσαι. Αν γενικότερα αξίζουμε σαν άνθρωποι αυτό με τον καιρό θα εκτιμηθεί αν όχι, όσο και να προσπαθούμε με "σωστές" λέξεις, δεν... Για μένα είναι δευτερεύον ζήτημα.
Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα τυπικά (πιθανόν και να μην τα καταφέρνω...)

@Dalanik ενας παππους μου το ειπε πριν χρονια 80+ ηταν .σε μια περιοδο που μου αρεσε να μιλω με γεροντες
Προσωπικα το αποφευγω ,οχι γιατι οπως ειπε ο παππους ειναι το ρημα του "μπιπ" αλλα γιατι η γλωσσα μας ειναι πλουσιοτατη και προτιμω αλλα ρηματα -πιστευω η θελω ναπιστευω- θεωρω- κλπ , κυριως γιατι το ακουω πολυ συχνα δουλευοντας με νεαρα παιδια (αλλα και απο ενηλικες) κυριως σαν δικαιολογια ,και σε τετοιες καταστασεις δεν το δεχομαι μερικα παραδειγματα προς σχολιασμο
Καποια στιγμη σε παρεα στην θαλασσα φιλος βουτηξε και το νερο ηταν ρηχο και καρφωθηκε στην αμμο(ευτυχως) ,οταν τον ρωτησαμε "ρε συ τι εκανες" απαντησε "νομιζα πως ηταν βαθεια τα νερα"
Συγκρουση αυτοκινητων "ρε συ γιατι δεν σταματησες;" απαντηση "νομιζα πως θα σταματαγε"
Δεν μου αρεσει και ας νομιζετε οτι θελετε :ernaehrung004:
Βudda νομίζω ότι καλό είναι να λές αυτό που σκέφτεσαι. Αν γενικότερα αξίζουμε σαν άνθρωποι αυτό με τον καιρό θα εκτιμηθεί αν όχι, όσο και να προσπαθούμε με "σωστές" λέξεις, δεν... Για μένα είναι δευτερεύον ζήτημα.
Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα τυπικά (πιθανόν και να μην τα καταφέρνω...)