Note 3 ή Iphone 5?

Απάντηση: Re: Note 3 ή Iphone 5?

Γιάννη, αυτά που αναφέρεις πιο πάνω δεν ισχύουν πια και τα γράφω 2-3 σελίδες πίσω, εκτός του iPhoto/iMovie που υπάρχουν άλλοι τρόποι βέβαια και πόσοι νομίζεις ασχολούνται με το iMovie;
Έχω το III εδώ και τρεις εβδομάδες και πίστεψε με δουλεύω απροβλημάτιστα και καταλαβαίνεις πολύ καλά ότι αν είχα και το παραμικρό πρόβλημα δίπλα μου έχω και το 5αρι οπότε θα ήταν εύκολο να το παρατήσω για άλλη μια φορά το Note
Νομίζω ότι θα αργήσω πολύ να επιστρέψω και να έχω πρώτη συσκευή μου το iPhone.

Είναι η καλύτερη περίοδος για αλλαγή ειδικά με το Note 3. Από του χρόνου βλέπουμε πάλι.
Θα μπορούσα να πω γιατί το λέω αυτό, αλλά δεν θα το κάνω, λόγω του ότι η Apple και τα προϊόντα της εξακολουθούν να είναι τα αγαπημένα μου.

Όσο για το ''πενάκι'' Frank, δλδ. το S-Pen της Wacom δεν έχω λόγια

http://www.youtube.com/watch?v=-Fo5x7ZIPCM

τι εννοεις δεν ισχυουν ?

Ειχα 3 συσκευες Android, και μονο μπελας ηταν με το MBP ... το οτι υπαρχουν λυσεις αυτο δεν το καθιστα "απροβληματιστο".
Οπως και με την Apple - iOS , πρεπει να πας με τα νερα της gogle ... αλλιως γινεται μπαχαλο.

Δεν ειπα οτι "δεν γινεται" ... αλλα ο τροπος ειναι μακραν απο το να ειναι "απροβληματιστος".
Γιατι πχ εγω να πρεπει να εχω gmail για να κανω sync τα contacts μου?
Γιατι πρεπει να εχω "τριτα" προγραμματα για να συγχρονισω τη μουσικη μου ?

απλα εσεις ,θεωρειτε τοσο φυσικο να ειστε εγκλωβισμενοι στο δικο σας ¨οικοσυστημα¨που θεωρεται οτιδηποτε αλλο "κλειστο" και μη αποδεκτο.

Δυστυχως δεν ειναι ετσι...

Στο ξαναλεω και δεν θελεις να το καταλαβεις, δουλευω απροβληματιστα και ουτε χθεσινος ειμαι και iOS και ΟS X τα παιζω στα δαχτυλακια μου
Μπορει εσυ να ησουν αρνητικος με την αλλαγη γι αυτο δεν τα καταφερες

ανοιχτα μυαλα
δεν υπαρχει λογος να ειμαστε καπου κολλημενοι

μια χαρα ανοιχτο μυαλο ειμαι... και οπως σε σενα "δουλευει " καλα, σε μενα "δεν" ...

Δεν εχουμε προφανως αναλογες απαιτησεις, ουτε ιδια αποψη για το τι σημαινει "απροβληματιστα"...και μαλλον δε "παιζω στα δαχτυλα" το OSX μετα απο 25 χρονια συμβιωσης!

Δεν ειπα στο φιλο μας να μην παρει νοτε 3, απλα πρωτα να δει τις αναγκες του και αν ικανοποιουνται μ αυτο.

Πίστεψέ με οι απαιτήσεις μου είναι πολύ περισσότερες από ότι νομίζεις και μην ξεχνάς ότι δουλεύω όλα τα λειτουργικά ;)

Εδώ όμως σταματάω γιατι δεν θελω να παω κοντρα στην υπογραφη μου -bye-

Το θεμα ειναι να βοηθηθει ο φιλος μας να παρει τη σωστη αποφαση, συμφωνα με τις αναγκες του...

Και την υπογραφη σου, πρωτος εσυ θα πρεπε να την παιρνεις σοβαρα...-bye-

Κι εγώ αν και μισώ το "λειτουργικό" της Apple και κάτοχος του Note II,πιστεύω ότι πλην της οθόνης,δεν έχεις ουσιαστικά κανένα λόγο να αλλάξεις περιβάλλον,εκτός αν αλλάξεις και το home computing.
Καλά τα όσα κάνει το πενάκι,αλλά πίστεψέ με,εκτός από ένα ΠΣΚ που θα ασχοληθείς με τα μαγικά που κάνει,στην καθημερινότητά σου σπάνια θα σου φανεί χρήσιμο.
Κάποιοι προσπαθούν μέσω των μαγικών αυτών να μας δημιουργήσουν ανάγκες,τις οποίες όμως δεν χρειαζόμαστε ποτέ.
Εκτός πάλι αν είσαι ανήσυχο πνεύμα και θέλεις ντε και καλά να σπαταλήσεις το χρόνο σου για να παντρέψεις τον τρόπο λειτουργίας της apple με αυτό των φυσιολογικών συσκευών.:flipout:

βασικα, μην ακους κανενα ...

Παρτο και δοκιμασε το. Χαμενος δε θα βγεις.... ειδικα αν συνηθισεις το μεγεθος του.
Αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις και δεν εισαι "αφοσιωμενος" στο τροπο που δουλευει το OSX - iOS , δε θα εχεις ιδιαιτερα προβληματα.

Ειναο προσωπικη επιλογη του καθενος να δουλευει οπως αυτος νομιζει ... σ εμενα μπορει να μη ταιριαξε , αλλαεσυ μπορει καλλιστα να βρεις αυτο που ζητας.

τελικα η μεταβαση εγινε;;; εχεις εντυπωσεις ν μας πεις;; ειμαι ακριβως στο ιδιο διλλημα...για δωσε μας τα φωτα σου!