Νότιος Ειρηνικός - Fiji Islands

Μετά από μια όμορφη ημέρα στο Sydney, σειρά είχε το ταξίδι μέχρι την Doha με ένα Airbus A380 και διάρκει 14.5 ώρες. Η Business Class είναι πολύ ομορφη και παρέχει πολλές και πολύτιμες ανέσεις. Το ταξίδι είναι όλο βραδυνό και μετά από 2-3 ώρες αναμονή στην Doha το επόμενο ταξίδι είναι 5 ώρες μέχρι την Αθηνα

DSC_7511_zpszgcpkf3m.jpg

Ωραιος! καλη επιστροφή!

αν εχεις και αλλες φωτογραφιες με το εσωτερικο το αεροπλανων, ποσταρε.

Σου αρέσουν τα αεροπλάνα? Και εμένα μου αρέσουν. Το A380 είναι ένα κορυφαίο αεροπλάνο και η Business Class είναι πολυτελέστατη. Εχεις δυνατότητα να πάρεις ότι θες (σαμπάνια, ποτά, επιλογή από menu κλπ) και φυσικά έχει το δικό του Bar που είναι αρκετά ευρύχωρο και άνετο με σαλόνι και πάγκο. Προσωπικά με βολεύει πολύ ο ύπνος αφού η θέση γίνεται κρεβάτι. Δεν συζητάμε για τις παροχές ύπνου που περιλαμβάνουν παντόφλες, νυκτικιά, μάσκα, κουβερτούλα κλπ κλπ Παρέχεται επίσης WiFi, πρίζα για το Laptop και όλα τα σχετικά που κάνουν το ταξίδι πολύ πολύ άνετο

DSC_7506_zpsu23spvnu.jpg

αυτη η γωνια σαφως καλυτερη!
δυναμικη και φουτουριστικη!
πολυ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα χρωματα!
και τα φωτακια επανω και στο κεντρο της φωτογραφιας, σχηματιζουν το προσωπο του Homer, απο simpsons!

H Business Class στο Boeing 777 είναι ποιό άνετη και φυσικά με διευκολύνει περισσότερο για φωτογραφίες από το παράθυρο. Tο 2016 έχω κάνει ήδη 3 ταξίδια στην Αυστραλία με Emirates, Qantas και Qatar και μπορώ να πω ότι κατά σειρά άνεσης είναι Being 777/Qatar, Airbus A380/Emirates, Airbus A380/Qantas. Λόγω προνομίων προτιμώ και την Qatar φυσικά.

Τέλος πάντων, το ταξίδι από Doha -> Αθηνα μου ήταν παιχνιδάκι και επιτέλους έφτασα στο σπίτι όπου και πρέπει τώρα να αντιμετωπίσω το Jet Lag που είναι λίγο έντονο σε τέτοιες αποστάσεις

εχει αρκετα άρθρα για το Jet Lag γραμμένα από έγκυρες εφημερίδες και ταξιδιωτικα site. σιγουρα θα βοηθησουν.
καλως ηρθες!

Re: Απάντηση: Re: Νότιος Ειρηνικός - Fiji Islands

Αντίπαξοι,Μύρτος,Πόρτο κατσίκι,Πόρτο τιμόνι

...της γριάς το πήδημα (παραλία στην Άνδρο είναι), Φαλάσαρνα, Μαύρα βόλια (Χίος)... ...Αλλά όπως λένε κι οι "συνάδελφοι" μας λείπει το "πακέτο"...

Πανεμορφες παραλιες που εχουν καταστραφει απο την τουριστικη αυθαιρεσια, το γρηγορο χρημα και το απιθανο dna(...) του ελληνα.. Ακομα με θυμαμαι πχ να τρεχω να φυγω απο τα φαλασαρνα πανω στην ωρα του ηλιοβασιλεματος γιατι ο dj της παραλιας (αφου τον ακους σε ολη την παραλια, ετσι τον λες..) αρχισε να βαζει ρουβαδες και κιαμους διαπασων με αποτελεσμα να μην μπορω να σταθω ουτε λεπτο παραπανω στην παραλια. Απειρα τα παραδειγματα απο φρικαλαιες εμπειριες μου απο τον ελληνικο τροπο τουριστικης αναπτυξης..

Το φετινο βεβαια που εζησα, νομιζω οτι ξεπερασε καθε προηγουμενο και νομιζω πως κολαει λιγο στην εξωτικη κουβεντα σας.. Γαιδουρονησι..!! Natura 2000 (εδω γελαμε..). Ενας τοπος που ηταν πραγματικα επιγειος παραδεισος για οσους το γνωριζουν. Πλεον ειναι παραδειγμα προς αποφυγην και τπτ αλλο, αλλα δυστυχως ειναι ο κανονας της τουριστικης αναπτυξης στην ελλαδα και αυτο ειναι που με θλιβει γιαυτο και ειπα να κανω το ποστ, μιας και συζητατε περι φυσικη ομορφιας κλπ.. Προσπαθηστε λοιπον λιγο να πιασετε την εικονα, να εισαι κατω απο την σκια του κεδρου και να χανετε το ματι σου στην λευκη αμμο και τα τρικουαζ νερα και καποια στιγμη να αρχισεις να ακους σκυλαδικα απο το beachomparo που πρεπει να ηταν κανα χιλιομετρο μακρια μου ηδη.. Επρεπε να ειστε εκει για να καταλαβετε ποσο δεν κολλαει αυτο το πραγμα με το μερος, δεν εχει να κανει με το γουστο παιδια, απλα δεν κολλαει.. Και αν δειτε ποσο μακρια καθομουνα απο τον "πολιτισμο", δεν θα το πιστευατε πως ακομα και εκει ακουγοταν η μουσικη... Να μην πω για τις ξαπλωστρες μεχρι που φτανανε (γνωστο φαινομενο), για τα κοχυλια που δεν υπηρχαν πια αφου ολα τα προηγουμενα χρονια ολοι μαζευανε απο μια σακουλα για το σπιτι, για τις τιμες γδυσιμο (3ευρο coca cola 330ml, 5euro πιτα σουβλακι, 15ε ξαπλωστρα/ομπρελα, 1ε για 20" δευτερολεπτα ντουζ/2ε για 40" κλπ κλπ... ααα και 25ε το καραβακι για τις νομιμες 4-5 ωρες που θα σε αφησει εκει, γιατι το να μεινεις με σκηνη ειναι παρανομο, αλλα η "νομιμη" ταβερνα που εχουν φτιαξει ενω κλεινει κατα τις 18.00 που φευγει ο κοσμος, στις 21.00 ξανανοιγει προφανως για να ταισει φαντασματα...) Και ολα αυτα στο νησακι που καποτε πηγαινες για να νιωσεις λιγο σαν ναυαγος... Κριμα, τπτ αλλο.. Προσωπικα δεν θα ξαναπαω ποτε πια, τοσο πολυ χαλαστικα. Οχι για τα λεφτα, αλλα για το ποσο το εχουν ξεφτιλισει και ποσο εχουν εγκληματισει κατα της φυσης και μαλιστα σε μερος προστατευομενο NATURA.. (Βασικα, οπου ακους natura, πρεπει να πηγαινεις πασχα μονο, γιατι αλλιως.. καληνυχτα!)

Τι σχεση εχει λοιπον η παρθενα φυση που μας δειχνει ο Κωστας (να εισαι καλα βρε Κωστα με τα ωραια σου...), με αυτα τα χαλια που βλεπουμε στην ελλαδα και στις πανεμορφες παραλιες που εχουμε καταστρεψει..? μην απαντησετε καν, καμια δεν εχει. Η ελλαδα ειναι πανεμορφη, αλλα δυστυχως την εχουμε τερματισει τοσο που πλεον πρεπει να εισαι ολιγον εξερευνητης και λατρης της περιπετειας για να μπορεσεις να δεις πραγματικη φυσικη ομορφια.. Και αυτο δηλαδη για οσο υπαρχουν ακομα μερη, γιατι καθε χρονο πεφτουν ενα ενα καποια απο τα "καστρα"..

υγ. Το παρακατω αρθρο το εγραψε ενα φιλαρακι που γνωρισα εκει στο γαιδουρονησι... Μικρο ειναι και αξιζει, εγω θα γραφα τομο ολοκληρο απο τα νευρα μου και μονο.. https://tzertzelos1.wordpress.com/2016/08/26/save-chrissi/

υγ2. Επειδη αναφερομαι στα σκυλαδικα και σιγουρα πολλοι ακουνε και καλα κανουνε και ακουνε, το προβλημα μου δεν ειναι με την μουσικη που ακουτε, αλλα με το οτι πρεπει να την ακουμε και ολοι οι υπολοιποι ενω δεν θελουμε.. Εγω παραδειγμα ακουω μεταλ.. δεν εχω την απαιτηση να ακουσει και ο αλλος, δεν θελω να παιζει μεταλ στην παραλια! Η γνωμη μου ειναι οτι κανονικα δεν θα πρεπε να βαζουν καθολου μουσικη για να ακους το κυμα, το αερακι, τα πουλακια, τα τζιτζικια κλπ.. Αλλα αν ντε και καλα θες να βαλεις μουσικη στον βωμο της τουριστικης αναπτυξης (που διαφωνω), θα ηταν νορμαλ να βαλει καποιος κατι χαλαρο του τυπου cafe del mare ξερω γω και σιγα για να μην ενοχλει αυτους που δεν καθονται στις ξαπλωστρες!.. Τουλαχιστον σε παραλιες που πας για να δεις την φυσικη ομορφια τους και οχι σε παραλιες γνωστες για ποτα(αρες) και παρτυ(αρες) ον δε μπιτς. Δεν αναφερομαι ομως σε αυτες.

υγ3. Συγνωμη για το ολιγον οφτοπικ σε ενα απο τα καλυτερα τοπικ του φορουμ. Κωστα εισαι το κατι αλλο.. Τα "ευχαριστω" ειναι λιγα.. Κανονικα ολοι σου χρωσταμε κερασμα για το ταξιδι που μας εκανες. Τα φιλιά μου και συγνωμη προσωπικα αν τυχον σου χαλασα λιγο το τοπικ. Αν και δεν νομιζω οτι μπορει κατι να το χαλασει.. ;)

Τοσα πολλα χαλια στο γαϊδούρονησι , είχα πάει πριν 10 χρονια έστησα σκηνή και πέρασα καλύτερα απο τον Κώστα που πηγε στα νησιά Φίτζι .. Το γαϊδούρονησι ήταν το καλύτερο μέρος που εχω Παει ποτε και ειμαι κ απο την Κρήτη
Δυστυχώς φταιει αυτός ο γιδοβοσκός δήμαρχος της ιεραπετρας και οι ΙΕΡΑΠΕΤΡΙΤΕΣ , που ειναι γύφτο Κρητικοί , δε φτάνει που ραντίζουν αβέρτα , κατάστρεψαν και την ΧΡΥΣΗ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Νότιος Ειρηνικός - Fiji Islands

που να σου λέω ποσο όμορφα ήταν και εγώ που πήγα στα 19μου πριν 31 ολόκληρα χρόνια :grandpa:έχει μείνει βαθιά χαραγμένο στην μνήμη μου που δεν είναι και η καλύτερη ...