NOVA 3D

Απάντηση: Re: NOVA 3D

Eιχα διαβασει οτι ακομα δεν "υπαρχει" τεχνολογια 3d στις τηλεορασεις,απλα ειναι πιο γρηγορες απο τις συμβατικες και να μην βιαστουμε για αγορα γιατι θα την πατησουμε.Αυτο πριν κανα 6μηνο.Αυτη την στιγμη ΑΞΙΖΕΙ να κανουμε αγορα 3d τηλεορασης και ποια?Αν θες προτεινε καποια μοντελα.
Είναι όλα σχετικά και το πιο βασικό είναι πόσα μπορείς να διαθέσεις. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις BlueRay ή PS3, δεν έχεις και πολλές επιλογές απο προγράμματα, για να μην πω πολυ λίγες. Εγώ προσωπικά έχω βάλει στο μάτι την VT30 στις 55". Κάτι πιο οικονομικό είναι η GT30, αλλα πάντα plasma.
Σήμερα θα "βολευτώ" με μια 40" Samsung UE40D7000

Last edited:
δες εδώ (https://www.facebook.com/Forthnet/posts/290546997651649)
καλά το metromall πότε το ανοίξανε? πρώτη φορά το ακουω.

Θα μοιράζουν λέει γυαλιά σε όσους δεν έχουν και θα το δείχνουν από 55' οθόνες.
Καλή μαγκιά και για διαφήμιση και για όσους δεν μπορούν να το δούνε πουθενά αλλού.

Θα μοιράζουν λέει γυαλιά σε όσους δεν έχουν και θα το δείχνουν από 55' οθόνες.
Καλή μαγκιά και για διαφήμιση και για όσους δεν μπορούν να το δούνε πουθενά αλλού.

Αν δεν είσαι στον καναπέ σου τι να το κάνεις. Στα όρθια 3D δεν γίνεται

Αν κρίνω από αγώνες 3D που έχω δει στο πρόσφατο παρελθόν, η αποψινή εικόνα δεν έχει να ζηλέψει κάτι.

το nc hd γιατι λεει cn1 ενω δειχνει ταινια κανονικα? εχει να κανει το το 3d...?

Re: Απάντηση: Re: NOVA 3D

Να δούμε πότε θα ξαναδουμε..... αυτο ηταν για φετος .. λιγο αλλα καλο !!!!!!!

..λοιπόν εντυπώσεις
..πολύ καλή εμπειρία ..βλέπεις μπάλα με άλλο μάτι ..σαν να έχεις εισιτήριό στην καλύτερη θύρα
..με ενόχλησαν πάρα πολύ οι σχολιαστές (Καραλής-Λυκουρόπουλος) που κάθε λίγο και λιγάκι σχολίαζαν την τηλεοπτική εμπειρία τους ενώ η δουλεία τους ήταν να σχολιάζουν τον αγώνα ..με κούρασαν απίστευτα
..ελπίζω να δούμε φέτος και άλλους αγώνες

μια ερωτηση.. η νοβα απο που περνει την αρχικη εικονα? μεσω δορυφορου?

Εγώ προτείνω στη NOVA πρώτα να πάρει και άλλες συχνότητες και να αυξήσει τα HD κανάλια της ή το πρόγραμμα της να βλέπουμε και σε HD και άλλα πρωταθλήματα και μετά μπορεί και να ζητήσουμε 3D.
Δηλαδή πόσοι είναι οι κάτοχοι 3D TV από το ποσοστό των πελατών της που καίγεται τόσο πολύ για να εντάξει το 3D στο μπουκέτο της;

Εγώ προτείνω στη NOVA πρώτα να πάρει και άλλες συχνότητες και να αυξήσει τα HD κανάλια της ή το πρόγραμμα της να βλέπουμε και σε HD και άλλα πρωταθλήματα και μετά μπορεί και να ζητήσουμε 3D.
Δηλαδή πόσοι είναι οι κάτοχοι 3D TV από το ποσοστό των πελατών της που καίγεται τόσο πολύ για να εντάξει το 3D στο μπουκέτο της;

δεν νομίζω να παρατήσουν τα hd έτσι εύκολα αφού και αυτά έχουν ψωμί. πιστέυω πως το 3d το βγάλανε για να δείξουν τι έρχεται στο μέλλον.

θεωρω πως ειναι καλο να υπαρχει σε πιλοτικη μορφη το nova 3d και καθε τοσο να δειχνει κατι και σιγουρα να προσθεθουν νεα hd καναλια.

Καλες οι προθεσεις της Nova (και ξανα μπραβο για την κινηση εστω και πιλοτικης εκπομπης 3D) αλλα οι αναμεταδοτες της δεν επαρκουν για τις υπηρεσιες που θελει να προσφερει...

Τα "απλά" MPEG2 καναλια με bitrate 1.5mbit και letterbox εικονα πότε θα αναβαθμιστουν?
Τα "Super"Sports 3-7 ειναι φορές που δεν βλεπονται και τα HD καναλια των ντοκιμαντερ φλερταρουν με το SD.
Χθες το απαιτουμενο bitrate για την θεση 250 προεκυψε μαλλον απο το προσωρινο κοψιμο του CinemaHD...

Χρειαζεται περισσοτερο bitrate συνολικα = περισσοτεροι transponders στον Hotbird

Χρειαζεται περισσοτερο bitrate συνολικα = περισσοτεροι transponders στον Hotbird

= μεγαλύτερο κόστος....οπότε ας μην περιμένουμε κάτι θεαματικό, τουλάχιστον χωρίς την ανάλογη χρέωση!

Καλες οι προθεσεις της Nova (και ξανα μπραβο για την κινηση εστω και πιλοτικης εκπομπης 3D) αλλα οι αναμεταδοτες της δεν επαρκουν για τις υπηρεσιες που θελει να προσφερει...

Τα "απλά" MPEG2 καναλια με bitrate 1.5mbit και letterbox εικονα πότε θα αναβαθμιστουν?
Τα "Super"Sports 3-7 ειναι φορές που δεν βλεπονται και τα HD καναλια των ντοκιμαντερ φλερταρουν με το SD.
Χθες το απαιτουμενο bitrate για την θεση 250 προεκυψε μαλλον απο το προσωρινο κοψιμο του CinemaHD...

Με τους περισσότερους συμφωνώ άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι Έλληνες είμαστε ο λαός που δίκασε και φυλάκισε τον Κολοκοτρώνη, και επίσης ότι στην Ελλάδα που όλοι ξέρουμε τι περνάει σήμερα και που ακόμα βλέπουμε το πάρα 5 και άλλες επαναλήψημες μπούρδες, ήταν αναμφισβήτητα μια πρωτιά απόλαυσης στον καναπέ μας. Τουλάχιστον δεν πλήττουμε εδω σε αυτή την χώρα.