Nova 3Play

Έστω ότι το πακέτο(το 3play κοστίζει 31 ευρώ και το δίνουν 30(κάτω του κόστους). Οπότε από κάθε συνδρομητή χάνουν 1 ευρώ.

Και 1 εκατομμύριο συνδρομητές να το βάλουν, πάλι θα χάνουν χρήματα από το συγκεκριμένο πακέτο,εφόσον το κόστος παραμένει σταθερό.

φίλε μου εκεί δεν αγοράζουν τα πακέτα με το κιλό οπως υπολογίζεις εσύ! απ όλη την πίτα μοιράζουν και κόβουν ανάλογα! Λοιπόν γιατι δεν οδηγεί πουθενά αυτη συζήτηση καθότι η νόβα δεν πουλάει κάτω τους κόστους όπως προείπαν και άλλοι φίλοι που κάτι παραπάνω ξέρουν απο μένα! βάσει όσων γράφουν εδώ! δεν αξίζει να το συζηταμε..-bye-

Έστω ότι το πακέτο(το 3play κοστίζει 31 ευρώ και το δίνουν 30(κάτω του κόστους). Οπότε από κάθε συνδρομητή χάνουν 1 ευρώ.

Και 1 εκατομμύριο συνδρομητές να το βάλουν, πάλι θα χάνουν χρήματα από το συγκεκριμένο πακέτο,εφόσον το κόστος παραμένει σταθερό.

Λαθος... Η νοβα δεν εχει εξτρα κοστος ειτε εχει 100.000 συνδρομητες ειτε 500.000.

Επαναλαμβάνω μιλάω συνολικά για το 3play.
Όχι μόνο για την τηλεόραση.
Στην Νova καθώς αυξάνεται ο αριθμός των συνδρομητών(θεωρώντας ότι το συνολικό κόστος παραμένει σταθερό), το κόστος ανα συνδρομητή μειώνεται.
Δεν είναι τα πράγματα όμως έτσι στο 2play με τα απεριόριστα.

Ναι ρε παιδιά... Υπηρεσίες πουλάει η nova όχι σουβλάκια!
Το κόστος για τα δικαιώματα(ταινίες-μπάλα-κανάλια) είναι σταθερό όπως και το κόστος για την αναμετάδοση μέσω δορυφόρου...

Από εκεί και πέρα όσο αυξάνονται οι συνδρομητές που έχει τόσο μειώνεται το κόστος/συνδρομητή. Άρα τη συμφέρει να έχει μια καλή τιμή και πολλούς συνδρομητές(μόνο πρόβλημα ίσως η κοστολόγηση των επαγγελματικών συνδρομών που όσο αυξάνονται οι οικιακοί συνδρομητές πρέπει-λογικά-να μειώνεται η αξία τους!)

Ο ΟΤΕ από την άλλη πολύ πιθανόν να τιμολογεί "κάτω του κόστους" ξεκινώντας από ελάχιστους συνδρομητές(του παλιού conn-x tv) και διατηρώντας χαμηλή τιμή από την αρχή(με την ελπίδα να τους αυξήσει γρήγορα) χωρίς να μπορεί να καλύψει τα σταθερά του έξοδα για την υπηρεσία μέχρι επετεύξεως κάποιου αριθμού συνδρομητών...

Πάντως παιδιά η προσφορά με τα 29,90 δεν ειναι κάτι το τρομερό καθώς δεν περιλαμβάνει τα νοβα σπορτ μονο το χαιλαιτς . Για να πάρεις και το αθλητικό θες αλλα 25 ευρω Δλδ πας στα 55 το λεω σχετικά με αυτους οπως εγω που έχουμε ο 2play με τα 53,90.
Φυσικα η προσφορά των 30 ευρω αφορά μονο νέους συνδρομητές. Εγω σήμερα έκοψα το hd και επεται συνέχεια....

Last edited by a moderator:
Εγω σημερα εκανα αιτηση για το 3play .Μου ειπαν οτι με + 10 ευρω παιρνεις το πληρες πακετο αθλητικων.

Τι να σου πω...
Στον τιμοκαταλογο λένε 25 ευρω για ολα τα σπορ με 15 ευρω λέει οτι παίρνεις μονο το νοβα 1!
Και στο τηλέφωνο ο υπάλληλος οταν άρχισα να του τα χωνω για την προσφορα των 30 σε σχέση με την 53,90 μου είπα αλλη υπηρεσία η μια αλλη η αλλη και οτι θες αλλα 25 ευρω για τα αθλητικα... Τι να πω ...
Εσύ φίλε μου είσαι νέος ή είσαι ήδη? γιατι αν δεν είσαι συνδρομητής μπορει όντως να ισχύει. Τους υφισταμένους τους γράφουν στα α@@@δια τους.
Γι αυτο και εγω αύριο θα πάω να κοψω εντελώς την νοβα θα μείνω με το τηλέφωνο και το Ίντερνετ μονο και απο Σεπτέμβρη βλέπουμε... Ξέρει κανείς ποσο πέναλτι θα πληρώσω ? ειμαι 18 μήνες συμβόλαιο και ειμαι ήδη στους 14 .

http://www.forthnetgroup.gr/media/3play/nova_3play_price-list-2013.pdf

Φίλε thankin,αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για την προσφορά 3play+novasports κανάλια με 39,90 , σου προτείνω να πας σε κατάστημα Forthnet. Συζήτησέ το μαζί τους και πιστεύω κάποια πατέντα θα σου βρούνε για να το πάρεις.

Υπαρχει ιδια προσφορα και για 3play+novasινεμα κανάλια με 39,90 __???? και εαν ναι που υπαρχει που μπορουμε να την βρουμε μεσο τηλεφωνου __? μεσο καταστηματος_?

Φίλε thankin,αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για την προσφορά 3play+novasports κανάλια με 39,90 , σου προτείνω να πας σε κατάστημα Forthnet. Συζήτησέ το μαζί τους και πιστεύω κάποια πατέντα θα σου βρούνε για να το πάρεις.

θα παω φιλε μου απλως ξεκαθαριστε οσοι την πηραν αυτη την προσφορα αν ειστε νεοι ή υφισταμενοι συνδρομητες. Απο τα τηλεφωνα λενε ξεκαθαρα οτι ιδχυει μονο για νεους.

100 ευρώ ειναι το πεναλτυ πρόωρης διακοπής δεν συμφέρει!

της υποβαθμισης της υπηρεσιας δλδ απο 2play να κοψεις την νοβα και να μεινεις με τηλεφωνο και ιντερνετ ποσο να ειναιι? γιατι τα 100 οπως μου ειπαν ειναι για πληρη διακοπη.

sport pack + value με ειδικη εκπτωση προνομιου γραφει ο λογαρισμος ,εχω την περσινη προσφορα 32,30 για την νοβα + 21,60 για την forthnet 24ara συνολο 53,90. oυσιαστικα 20% σε καθε υπηρεσια εκπτωση νοβα και forthnet

Το ίδιο έχω κι εγώ! είναι κατα 90% 100 ευρώ η διακοπή μόνο της νόβα!

Ευχαριστω,

Ας μας πουν τωρα και οι φίλοι αν ειναι υφιστάμενου ή νέοι και πήραν αυτη την προσφορά 29,90 + 10 τα αθλητικα Δλδ με 40 ευρω σταθερά κινητά 24αρα σύνδεση Και πακέτο σπορτ γιατι τότε μιλάμε για 25% ποιο κάτω απο το πακέτο που έχω και χωρις τα κινητά.

Πραγματικά συνάδελφοι μιλάμε για τρέλα...

Πήγα χθες σε κατάστημα Forthnet να ρωτήσω για την προσφορά 3play full στα 55-60 ευρώ που είχε ακουστεί από το παρόν νήμα καθώς και από κάποιο άλλο blog.
Τους ρωτάω μου λέει δεν έχουμε καμμιά ενημέρωση για καμμιά τέτοια προσφορά! Μου έλεγε τις κλασικές τιμές
που γράφει πάνω το φυλλάδιο για το 3play.

Μετά ρωτάω για τις προσφορές 29.90 3play + 10 ευρώ επιπλέον για όλα τα novacinema ή όλα τα novasports (συνόλο 39.90) . Και πάλι μου λέει δεν έχουμε ενημέρωση για τέτοια προσφορά...
Του λέω θα μιλήσω με nova και θα ξαναπεράσω...

Μάλιστα μου έλεγε πως στα 29.90 δεν συμπεριλαμβάνονται κινητά...
Ενώ ότι είναι δώρο και τα κινητά το αναφέρει και στη σχετική σελίδα στο forthnetgroup.gr !!
Οι άνθρωποι δεν παίζονται!

Να σημειώσω ότι την προηγούμενη Δευτέρα νομίζω είχαν πάρει σπίτι τηλέφωνο και το είχε σηκώσει η μάνα μου
και της είχαν πει για κάποια προσφορά για nova...Ωστόσο έλειπα κι εγώ και τους είπε να ξαναπάρουν...
Λέτε να τους υπενθυμίσω το σχετικό τηλέφωνο μήπως είχαν σκοπό να μου κάνουν κάποια από τις εν λόγω προσφορές?

θα παω φιλε μου απλως ξεκαθαριστε οσοι την πηραν αυτη την προσφορα αν ειστε νεοι ή υφισταμενοι συνδρομητες. Απο τα τηλεφωνα λενε ξεκαθαρα οτι ιδχυει μονο για νεους.
Ένας τρόπος να πάρεις την προσφορά είναι να γυρίσεις τηλέφωνο και ΝΟΒΑ στο όνομα της γυναίκας σου,του πατέρα σου,της μητέρας σου κλπ.Έτσι θα είναι νέα σύνδεση.Εύκολα γίνεται.

Ναι,αλλά με αυτόν τον τρόπο φίλε hdanca θα πρέπει πρώτα να κάνεις πρόωρη διακοπή του συμβολαίου σου και επομένως να πληρώσεις το πέναλτυ διακοπής,100 ευρώ για νόβα νομίζω...Γίνεται να αλλάξεις όνομα στη συνδρομή και να αποφύγεις κάπως το πέναλτυ?

Εκτός κι αν εννοείς να αλλάξεις όνομα συνδρομής αφού πλέον έχεις ολοκληρώσει το χρόνο που έχεις συμβόλαιο σε δέσμευση,οπότε όλα καλά...

Εγώ,φίλε keraki,αυτό που κατάλαβα είναι ότι πηγαίνοντας σε κατάστημα,αν πέσεις στον κατάλληλο άνθρωπο όλα γίνονται.Εντάξει,δε μιλάμε για κάτι πολύ extream,αλλά κι αυτό που αναφέρεις γίνεται.Στο κάτω κάτω ουσιαστικά δεν κόβεις τη συνδρομή.Όπως ανέφερα και σε άλλο post,τις επόμενες ημέρες θα εξηγήσω περισσότερα.Τώρα βέβαια αν όπως λες έπεσες σε άτομα που σου έλεγαν ότι δε γνωρίζουν για την προσφορά,τότε τι να πω?Αλλάζει το πράγμα.