Nova 3Play

Είχα το dp economy + sportspack στα 53,90 το οποίο έληξε και ήδη έχω ζητήσει διακοπή τέλος του μήνα. Με παίρνουν από την nova και μου κάνουν προσφορά το ίδιο πακέτο στα ίδια λεφτά. Τους λέω με τίποτα. Ζητάω το 3play 29,90 + 10 τα αθλητικά σύνολο 39,90 και μου λένε είναι μόνο για νέους συνδρομητές. Εντάξει λέω, τότε θα πάρω το απλό 3play στα 29,90 με 24άρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά και κινητά, από nova το startpack και τα δώρα, 2 μήνες δωρεάν τα HD και ένα μήνα τα κανάλια ενηλίκων. Μου λέει ότι τα απεριόριστα κινητά είναι και πάλι μόνο για νέους. Της απαντάω της κοπέλας ότι δεν γράφει κάτι τέτοιο στο site, ούτε στα χοντρά ούτε στα ψιλά γράμματα. Αφού περιμένω να το δει λίγο μου απαντάει ότι έχω δίκιο αλλά είναι μόνο για νέους. Της λέω ότι αυτό λέγεται παραπλάνηση και διάφορα άλλα τέτοια και μου λέει ότι δεν γίνεται τίποτα, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ. Παρόλα αυτά έκανα το 3play γιατί είναι ότι φθηνότερο κυκλοφορεί και όταν το 3play 29,90 + 10 τα αθλητικά σύνολο 39,90 γίνει διαθέσιμο για όλους βλέπουμε.

Υπάρχει στην τηλεφωνία της forthnet υπηρεσία ενημέρωσης λογαριασμού, δηλαδή όπως τα κινητά όπου με μήνυμα ή τηλέφωνο ,μαθαίνεις πόσα δωρεάν λεπτά σου απομένουν?

Αυτό το βλέπεις μέσω του ebill.Βλέπεις αναλυτικότατα τι κλήσεις έχεις κάνει,πόσα λεπτά σου απομένουν για κινητά,ξένες χώρες,τα πάντα.

χτες που ειδα την διαφημιση λεει και γραφει Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερα !!!!! και οχι Απεριόριστες κλήσεις προς όλη τη Forthnet .... μηπως αλαξε κατι η εγω δεν την ειδα ουτε την ακουσα την διαφημιση σωστα !!!!!!

Αυτό το βλέπεις μέσω του ebill.Βλέπεις αναλυτικότατα τι κλήσεις έχεις κάνει,πόσα λεπτά σου απομένουν για κινητά,ξένες χώρες,τα πάντα.
φίλε μου τελικά την πήρες την προσφορά με αλλαγή ονόματος η όχι;

χτες που ειδα την διαφημιση λεει και γραφει Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερα !!!!! και οχι Απεριόριστες κλήσεις προς όλη τη Forthnet .... μηπως αλαξε κατι η εγω δεν την ειδα ουτε την ακουσα την διαφημιση σωστα !!!!!!

Ναι φίλε μου είναι προς όλα τα σταθερά! όλων των εταιριών!

Last edited by a moderator:
Ναι φίλε μου είναι προς όλα τα σταθερά! όλων των εταιριών!

ευχαριστω φιλε μου ... και κατι αλλο

αρα εγω εχω το πακετο Novasinema pack me 49,90 ( internet ,δωρεαν τηλεφωνο σε ολα τα σταθερα ,και το νοβασινεμα κομπλετ) τωρα που τελειωνει το συνβολαιο και παω στο πακετο αυτο το 3Play με 29,90 +15 ευρο για το πακετο νοβασινεμα μαζι μου βγαινει 45,00 ευρο .... αρα μου βγαινει ενα 5 ευρο ποιο φτηνο , η κανω κατι λαθος??? και επισης εαν κανω αλαγη πακετου πληρωνω παλι τιποτα τελη ενεργοποιησης η κατι τετοιο ???

Αν είσαι συνδρομητής forthnet ΜΟΝΟ, και ποτέ σου δεν έχεις βάλει nova, θεωρείσαι παλιός συνδρομητής για την προσφορά αυτή;

ευχαριστω φιλε μου ... και κατι αλλο

αρα εγω εχω το πακετο Novasinema pack me 49,90 ( internet ,δωρεαν τηλεφωνο σε ολα τα σταθερα ,και το νοβασινεμα κομπλετ) τωρα που τελειωνει το συνβολαιο και παω στο πακετο αυτο το 3Play με 29,90 +15 ευρο για το πακετο νοβασινεμα μαζι μου βγαινει 45,00 ευρο .... αρα μου βγαινει ενα 5 ευρο ποιο φτηνο , η κανω κατι λαθος??? και επισης εαν κανω αλαγη πακετου πληρωνω παλι τιποτα τελη ενεργοποιησης η κατι τετοιο ???

Ναι σου βγαίνει πιο φθηνό! εκτός αν θες hd! Δεν ξαναπληρώνεις τίποτα ουτε τέλη ουτε τπτ!

Αν είσαι συνδρομητής forthnet ΜΟΝΟ, και ποτέ σου δεν έχεις βάλει nova, θεωρείσαι παλιός συνδρομητής για την προσφορά αυτή;

οχι καινούργιος!

Last edited by a moderator:

α Μαλιστα ειμαι πολυ παλιος στην νοβα αρα δεν ισχυει για μενα... τοτε κατι αλλο καλυτερο για μενα υπαρχει το γραφω και το ρωταω εδω αλλα δεν πηρα απαντηση..
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/52395-Προσφορά-NOVA/page154

ποστ 1531

α Μαλιστα ειμαι πολυ παλιος στην νοβα αρα δεν ισχυει για μενα... τοτε κατι αλλο καλυτερο για μενα υπαρχει το γραφω και το ρωταω εδω αλλα δεν πηρα απαντηση..
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/52395-Προσφορά-NOVA/page154

ποστ 1531
προσφορά θα πάρεις μόλις λήξει το πακέτο σου! αλλά αν δεν πάρεις τον νέο δέκτη δεν νομίζω πως θα μπορείς να συνεχίσεις...

Ποιες ειναι οι διαφορες στην προσφορα αυτήν με τα 29,90 και σε σχεση με την προσφορα που ειχαμε δει τα χριστουγεννα το christmas offer?

το christmas offer προσφερει επιπλεον το novasports 1 στα καναλια της nova μεσα στα 29,90

αλλα χωρις novasports 1 αν κανεις αιτηση μεχρι της 10/6 κερδιζεις απεριοριστα κινητα στο nova triple play μεσα στα 29,90

Τα εχουν κανει λιγο κουλουβαχατα νομιζω
Αν εχεις το προγραμμα με τα απεριοσριτα ολα στα 37ε χωρις νοβα τι μπορεις να κανεις ?
Στην ουσια αυτο θα το δινει στα 29 μαζι με start pack ? και στα 39 με sports pack ή cinema ?
Εγω μπορω να παω σε αυτο με τα 29 (οταν εχω ηδη forthnet) ?

μολις με πηρανε τηλεφωνο απο τη φορθνετ για να μου κανουν τη φοβερη προσφορα που περιμενα. ειχα απεριοριστα σταθερα-ιντερνετ και σπορ πακετο στα 53,90 (προνομιο 20% μεχρι 07/2015) και μου εκαναν τη φοβερη προσφορα στα 54,90 για παντα το πακετο που ειχα ηδη. δηλαδη μιλαμε μου ανεβασαν την τιμη!!!!!!!
καλα τις λεω της κοπελας τοτε θα κανουμε το απλο 3play στα 29,90 (απεριοριστα σταθερα-ιντερνετ- start πακετο στα 29,90 για παντα). Στο τελος της λεω οτι εγω θα ηθελα να σας δωσω περισσοτερα (39,90 ,που δινει και το αθλητικο πακετο) και τελικα χανεται απο εμενα 25 ευρω αντι να χανεται μονο 15 ευρω (απο 55 στα 40). Δεν ελαβα καμια απαντηση σε αυτην μου την παρατηρηση. Πληρη ησυχια στην αλλη ακρη της γραμμης.......
Δεν πειραζει το σεπτεμβρη θα περιμενω τις προσφορες τοσο του Οτε τβ οσο και της νοβα για αθλητικα πακετα.

οχι , η καλυτερη προσφορα ηταν αυτη που αναφερω 54,90 (1 ευρω ακριβοτερη απο αυτα που εδινα τωρα).

Mε πηραν χθες απο την forthnet και μου ειπαν οτι μπορω να βαλω την προσφορα που τρεχει τωρα (σταθερο+κινητα 720'+ νοβα) για νεους πελατες, ας εχω βαλει το christmas offer. Eχουν παρει καποιον αλλον που εχει το christmas offer και του προτειναν την προσφορα που τρεχει?

ειναι τραγικοι οι ανθρωποι
εισαι πελατης 20 χρονια και σε βαζουν να πληρωνεις τα διπλασια απο εναν καινουριο