mitnik
Established Member
- 20 June 2006
- 268
Είχα το dp economy + sportspack στα 53,90 το οποίο έληξε και ήδη έχω ζητήσει διακοπή τέλος του μήνα. Με παίρνουν από την nova και μου κάνουν προσφορά το ίδιο πακέτο στα ίδια λεφτά. Τους λέω με τίποτα. Ζητάω το 3play 29,90 + 10 τα αθλητικά σύνολο 39,90 και μου λένε είναι μόνο για νέους συνδρομητές. Εντάξει λέω, τότε θα πάρω το απλό 3play στα 29,90 με 24άρι ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά και κινητά, από nova το startpack και τα δώρα, 2 μήνες δωρεάν τα HD και ένα μήνα τα κανάλια ενηλίκων. Μου λέει ότι τα απεριόριστα κινητά είναι και πάλι μόνο για νέους. Της απαντάω της κοπέλας ότι δεν γράφει κάτι τέτοιο στο site, ούτε στα χοντρά ούτε στα ψιλά γράμματα. Αφού περιμένω να το δει λίγο μου απαντάει ότι έχω δίκιο αλλά είναι μόνο για νέους. Της λέω ότι αυτό λέγεται παραπλάνηση και διάφορα άλλα τέτοια και μου λέει ότι δεν γίνεται τίποτα, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ. Παρόλα αυτά έκανα το 3play γιατί είναι ότι φθηνότερο κυκλοφορεί και όταν το 3play 29,90 + 10 τα αθλητικά σύνολο 39,90 γίνει διαθέσιμο για όλους βλέπουμε.