Nova 3Play

Κάθε υπάλληλος λειτουργεί με βάση αυτά που του έχουν μάθει να λέει.
Σ' εμάς μένει να φιλτράρουμε όσα μας λένε και να αποφασίζουμε το σωστό για την τσέπη και τις ανάγκες μας.
Γιαυτό είπα ότι χρειάζεται επιβεβαίωση σε κατάστημα.

Εγώ έχω πακέτο σινεμά με 29.90 και το economy με ειδική έκπτωση στα 14 το μήνα και τους πήρα τηλέφωνο για την προσφορά των 39.90 και μου είπαν ότι είναι μόνο για νέους συνδρομητές. Τους είπα εγώ βέβαια ότι το έχουν δώσει και σε παλιούς που γνωρίζω και μου είπαν ότι θα με καλέσουν αργότερα αφού το κοιτάξουν. Ελπίζω να μην μου πουν καμία μ.....κια και να το δώσουν.

Λοιπόν, πήγα σε κατάστημα, μου εξήγησε η κοπέλα ότι λήγει το συμβόλαιό μου αλλά και ότι μετά την ημερομηνία λήξης θα χρεωθεί 34,90 το ίδιο πρόγραμμα, έστω και αν δεν υπάρχει ως πακέτο πλέον !!! και ότι πρέπει να πάω στο κατάστημα για να επιλέξω είτε το 27,90 που είναι το νέο που αντιστοιχεί στο παλιό δικό μου και έχει ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά και ... κινητά με τιμή σταθερού !!! είτε το 3play με 29,90 που περιλαμβάνει ίντερνετ,, απερ. σταθερά, 12 ώρες κινητά και Νόβα start pack για ΠΑΝΤΑ !!!

Για το θέμα του δέκτη που δεν χρειάζεται να την αγοράσω πάλι αφού τον έχω είπε να επικοινωνήσω με τη Νόβα για να δούνε αν μπορούν να μου τον δώσουν δωρεάν !!!

Εγώ έχω πακέτο σινεμά με 29.90 και το economy με ειδική έκπτωση στα 14 το μήνα και τους πήρα τηλέφωνο για την προσφορά των 39.90 και μου είπαν ότι είναι μόνο για νέους συνδρομητές. Τους είπα εγώ βέβαια ότι το έχουν δώσει και σε παλιούς που γνωρίζω και μου είπαν ότι θα με καλέσουν αργότερα αφού το κοιτάξουν. Ελπίζω να μην μου πουν καμία μ.....κια και να το δώσουν.

φίλε μου αν στο κάνουν! πες και σε εμάς!

Σωστά.Τελειώνει τον Αύγουστο.Δεν είναι συμβόλαιο το προπληρωμένο,το τονίζω.Μου το είπε και ο υπάλληλος στο κατάστημα.Και η προσφορά (αστικά-υπεραστικά,κινητά,24mbps internet+σπορ πακέτο =39.90)που πήρα αφορά ΝΕΑ συνδρομή ΝΟΒΑ.

επειδη εχουμε το ιδιο πακετο,με τους 2 μηνες που εχουμε προπληρωσει τι γινετε?επιστρεφουνε πχ 50 ευρω?η πανε χαμενοι?

Όχι βέβαια.Θα συνεχίσεις να το βλέπεις μέχρι να τελειώσει.Λίγο πριν τελειώσει το 12μηνο,θα τους πάρεις τ/φ να διακόψεις το προπληρωμένο,ώστε να μην αρχίσουν να στο χρεώνουν.Λεφτά όμως να πάρεις πίσω δε γίνεται.Με ποια λογική άλλωστε?Ούτε πάνε χαμένοι.Τώρα,αν εσένα (κι εμένα)δε σου χρειάζεται,είναι δικό σου(και δικό μου) πρόβλημα.Βάλε το πχ σε άλλο δωμάτιο μέχρι να τελειώσει.Τι να σου πω?

Eβαλα και εγω το 3Play με τα 29.90 μιας και τα της nova δεν με ενδιαφερουν καθολου. Ηθελα μονο τα απεριοριστα σταθερα/κινητα μιας και τωρα ειχα απλη τηλεφωνια+ιντερνετ απο τη forthnet.
Πληρωνα 25/μηνα και χρεωνομουν ολες τις κλησεις κανονικα. Οποτε το νεο πακετο εμενα με συμφερει πολυ σαν τηλεφωνια.

Ξεχασαν να μου δωσουν δωρο το router και οταν ξανα πηγα μου ειπαν οτι μιας και ειμαι ηδη υφισταμενος πελατης forthnet τηλεφωνιας δεν το δικαιουμαι. Θα επρεπε να ημουν με αοριστου χρονου απο το 2007 για να θεωρηθω σαν νεος πελατης και στην τηλεφωνια forthnet.
(δηλαδη πρεπει καποιος να ειναι 4-5 ολοκληρα χρονια με αοριστου χρονου συμβολαιο για να τον σβησουν απο τα καταστιχα τους σαν υφισταμενο πελατη ?)

Οταν τους ειπα οτι ειμαι με αοριστου χρονου εδω και πολλα χρονια, το κοιταξαν στο Pc τους, ξερο καταπιαν και μου εδωσαν ενα ρουτερ techicolor td5130. (βασικα, θα το ειδαν εξαρχης, αλλα ειπαν μπας και... )
Το ρουτερ ποιοτικα ειναι ιδιο και λιγο καλυτερο (υποστηριζει πρωτοκολλο n) και εχει πιο γρηγορο web interface σε σχεση με ενα tg585 που εχω τωρα.

Στα της εγκαταστασης του δεκτη, θα πρεπει λενε ο τεχνικος που θα τον εγκαταστησει να τον βαλει στο σπιτι που θα ειναι και η τηλεφωνικη γραμμη. Αν εχεις δηλαδη ενα δευτερο σπιτι σε αλλη περιοχη, δεν μπορεις να επιλεξεις να γινει εκει η εγκατασταση/σεταρισμα του δεκτη δωρεαν απο τον τεχνικο.

Όχι βέβαια.Θα συνεχίσεις να το βλέπεις μέχρι να τελειώσει.Λίγο πριν τελειώσει το 12μηνο,θα τους πάρεις τ/φ να διακόψεις το προπληρωμένο,ώστε να μην αρχίσουν να στο χρεώνουν.Λεφτά όμως να πάρεις πίσω δε γίνεται.Με ποια λογική άλλωστε?Ούτε πάνε χαμένοι.Τώρα,αν εσένα (κι εμένα)δε σου χρειάζεται,είναι δικό σου(και δικό μου) πρόβλημα.Βάλε το πχ σε άλλο δωμάτιο μέχρι να τελειώσει.Τι να σου πω?

εννοουσα με νεα συνδρομη νοβα,στα 39.90 sports τι γινεται..ενω ηδη εχεις για ακομα 2 μηνες το sports πακετο..

Μα αυτό σου λέω.Το ότι κάνεις νέα συνδρομή(το 3play δηλαδή με τα σπορ),δε σημαίνει ότι αναιρείς το προπληρωμένο.Έτσι κι αλλιώς θα πάρεις νέο δέκτη,όπου με αυτόν θα παίζει η νέα συνδρομή.Το προπληρωμένο είναι άλλο,δε σημαίνει ότι ακυρώνεται.Με ποια λογική να πάρεις λεφτά πίσω?

οκ,δεν ειχα δει οτι παιρνεις αλλο δεκτη..επειδη κοιταζω και προς οτε μερια,να κανω την προσφορα η να περιμενω και τον οτε?σημερα που μιλησα παντως δεν ειχανε προσφορα,οτι λεει το site τους..

Last edited by a moderator:
Τι να σου πω?It's up to you.Πάντως αν ενδιαφέρεσαι για την προσφορά της Forthnet,θα σε συμβούλευα να πας σε κατάστημα μέχρι 10/6.Επίσης να συμπληρώσω ότι και σε αυτή την προσφορά αν δηλώσεις πληρωμή μέσω πιστωτικής,παίρνεις 12 μήνες δώρο τα HD.

Πάντως εγώ αν σήμερα είχε προσφορά
α) ote tv full pack + τηλέφωνο απεριόριστα αστικά + 24 Μbps internet 40 για 1 χρόνο και
β) τα πάγια τέλη ενεργοποίησης + εξοπλισμός + εγκατάσταση ήταν <50 όλα μαζί

θα έδινα στη forthnet 100 ρήτρα και θα έφευγα στη μέση του συμβολαίου. Και σας το γράφει άνθρωπος που το αθλητικά του γούστα καλύπτονται καλύτερα από τη nova !

Ιδίως μετά τη σημερινή μου επίσκεψη σε κατάστημα forthnet που ο υπάλληλος μου είπε με λίγο πιο κομψό τρόπο "μη μου τα ζαλίζεις Σαββατιάτικα για το ότι δε δίνουν την προσφορά σε ενεργούς συνδρομητές"... οι άνθρωποι σε τιμωρούν επειδή είσαι ενεργός συνδρομητής!

Εκτός από την προσφορά με τα 39.90 ευρώ για triple play + cinema (ή sports),ήθελα να ρωτήσω,
σχετικά και με την άλλη προσφορά που είχει ακουστεί για 55-60 ευρώ για το triple play full ,έχουμε κάποια νεώτερα?
Τελικά ισχύει και η προσφορά για το triple play full? Γνωρίζει κανείς?

Last edited:
Δεν υπάρχει αυτή η προσφορά.Πιθανώς να έχει γίνει επιλεκτικά σε λίγους.Υπάρχει κάποιος που την πήρε?

Εχω φορθνετ 10 χρονια
Ειχα παρει την προσφορα μαζι με τα sports και μολις εληξε εκοψα τη νοβα πριν 2 μηνες και πηρα το φορθνετ απεριοριστα ολα με 37
Με πηραν τηλ και μου λενε θελετε με 39 να εχετε και τα αθλητικα ή το σινεμα ?
Τους πηρα χτες να τους απαντησω και τους λεω μπορω να το παρω και επειδη τωρα το καλοκαιρι δεν εχει αθλητικα να εχω για 3 μηνες τα σινεμα και απο Σεπτεμβρη να μου το γυρισουν στα αθλητικα
Στην αρχη μου λεει ναι και μετα περιμεντε να ρωτησω
Μετα απο 2-3 λεπτα μου λεει μαλλον γινεται αλλα θα σας παρουν τηλ απο το τμημα προσφορων
Της λεω εγω εχω εξοπλισμο και δε θελω να δωσω αλλα 50ε
Μου λεει απο που τον βρηκατε
Ειχα νοβα λεω και την εχω κοψει
Θα σας παρουμε τηλ εμεις λεει
Ακομα δε με εχουν παρει

Αν δε μου το δωσουν τελικα με 39ε μπορω να αλλαξω πακετο και απο αυτο με τα απεριοριστα στα 37 να παω σε αυτο με τα 29 ?

Δεν υπάρχει αυτή η προσφορά.Πιθανώς να έχει γίνει επιλεκτικά σε λίγους.Υπάρχει κάποιος που την πήρε?
υπάρχει είναι στα 59.90 μου την πρότειναν και σε μένα! αλλά δεν έχει τα hd θέλει +5 ή πληρωμή με πιστωτική για να τα πάρεις δωρεάν οπότε...

Αυτό λέω κι εγώ.Γίνεται επιλεκτικά σε κάποιους.Δεν μπορεί να πάει κάποιος και να πει θέλω να κάνω αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα.Δεν αφορά γενικά ούτε τους νέους,ούτε τους παλιούς συνδρομητές.Το λένε άλλωστε και οι ίδιοι στα καταστήματα.Δεν είναι γενική προσφορά όπως αυτή με τα 29.90+10 για σπορ ή σινεμά.

Παιιδιά γεια! Έχω το Dp economy από την εφημερίδα παραπολιτικά (19.9 για ένα χρόνο, μετά πάει 34.9). Συμφέρει να κάνω την μετατροπή σε 3play (+novacinema) τώρα ή θα υπάρξει καλύτερη προσφορά προς τέλος Αυγούστου; Τι λέει η πείρα σας; Να πω την αλήθεια δεν καίγομαι για το sports pack (για τυχόν προσφορά στα αθλητικά). Απλά από τα 34.90 με τα 39.90 είναι πολύ καλά να έχεις και κάτι παραπάνω! :a0210:
Ισχύει και το γεγονός αν βάλω πιστωτική ότι θα έχω δωρεάν για 12 μήνες τα HD;
Όσο για την μετατροπή μάλλον δεν υπάρχει πέναλτυ (παρά μόνο σε υποβάθμιση), δείτε εδω: http://www.forthnetgroup.gr/media/br...-list-2013.pdf
Συγγνώμη που σας κούρασα αλλά χρειάζομαι την εμπειρία σας!!!

Last edited:
Με την πιστωτική ναι,ισχύει δώρο τα HD.
Πέναλτυ όχι,δε θα έχεις.
Για καλύτερη προσφορά κανείς δεν ξέρει.Από εσένα εξαρτάται,ή παίρνεις την προσφορά ή ρισκάρεις και περιμένεις.

Παιδιά, επειδή έκανα κι εγώ αίτηση για το 3play +novasports, να ενημερώσω ότι ΚΑΙ τηλεφωνικά που μίλησα στο τμήμα πωλήσεων ΚΑΙ στο κατάστημα που πήγα να κάνω την αίτηση μου διευκρίνησαν ότι το 12 μήνες δώρο HD μέσω πιστωτικής ισχύει μόνο στο Full πακέτο και όχι σε αυτά των προσφορών που βγήκαν τώρα..