Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Είμαι νέος συνδρομητής από HOL. Το Σάββατο 15/06 λήγει η συνδρομη. Φαντάζομαι ότι εαν πάω π.χ. στις 10/06 μπορώ να ζητήσω ενεργοποίηση μετά τις 15/06...
Τα 49 που πληρώνω τα δίνω για τον απλό ή για τον ακριβότερο αποκωδικοποιητή αφού είναι μέσω πιστωτικής;
Δηλαδή με την πιστωτική κερδίζω μόνο 12 μήνες HD;
Δεν έχεις δίκιο, το επιβεβαίωσα το ΣΑ αφενός με το 13831 αφετέρου με επίσκεψη σε κατάστημα, αφού είμαι ήδη συνδρομητής με 2play economy και 30´σε κινητά και μου έστειλαν μήνυμα για το 3play των 29,90 λίγες μέρες πριν λήξει το ετήσιο συμβόλαιο.
Εγω αν καταλαβα καλα (σαν συνδρομητης forthnet) δινουν την προσφορα σε συνδρομητες forthnet, αλλα οχι σε συνδρομητες nova. (αν δεν καταλαβα καλα, ας με διορθωσετε)
Forthnet και προσφορά σε παλιούς συνδρομητές δεν πάνε μαζί.
Η προσφορά όλων των πακέτων nova 3 play ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές (είτε Forthnet είτε Nova είτε και τα δυο), με εξαίρεση τα δωρεάν απεριόριστα κινητά που ισχύει μόνο για νέους.
Εμένα πάντως δεν μου το έδωσαν όσο κι αν επέμενα.
Είχα dp economy + sportspack στα 53,90.
Όχι,αυτό είναι λάθος.Το ξαναείπαμε πολλές φορές.Η προσφορά αποτελείται ΚΑΙ από τα απεριόριστα κινητά και αφορά όλους όσους παίρνουν τη συγκεκριμένη προσφορά.Μην μπερδεύετε τον κόσμο.Την πήρα κι εγώ και άλλοι.Το δύσκολο-που τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο- για τους παλιούς είναι να την πάρουν την συγκεκριμένη προσφορά.Αν την πάρουν όμως την παίρνουν όπως ακριβώς είναι,δηλαδή:απεριόριστα σταθερά,απεριόριστα κινητά,24mb internet και μαζί με αυτά προαιρετικά αν το ζητήσει ο συνδρομητής σπορ ή σινεμά πακέτο σύνολο με αυτά 39.90.Μια είναι η προσφορά.Ή την παίρνεις ή όχι.Όχι όμως με παραλλαγές για νέους και παλιούς.
Εγω αν καταλαβα καλα (σαν συνδρομητης forthnet) δινουν την προσφορα σε συνδρομητες forthnet, αλλα οχι σε συνδρομητες nova. (αν δεν καταλαβα καλα, ας με διορθωσετε)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.