Nova 3Play

Ok ευχαριστώ, μη σας κουράζω άλλο!
Περισσότερα in person σε κατάστημα...

Τελικά με την πιστωτική παίρνεις δώρο τα HD, μόνο εάν επιλέξεις "όλα τα novacinema ή όλα τα novasports", στα 39,90.
Στα 29,90 δεν τα παίρνεις δώρο.

Το επιβεβαίωσα σήμερα στο κατάστημα και το είδα και στο συμβόλαιό μου.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Είμαι νέος συνδρομητής από HOL. Το Σάββατο 15/06 λήγει η συνδρομη. Φαντάζομαι ότι εαν πάω π.χ. στις 10/06 μπορώ να ζητήσω ενεργοποίηση μετά τις 15/06...
Τα 49 που πληρώνω τα δίνω για τον απλό ή για τον ακριβότερο αποκωδικοποιητή αφού είναι μέσω πιστωτικής;
Δηλαδή με την πιστωτική κερδίζω μόνο 12 μήνες HD;

γεια , πρεπει εσυ να κανεις την αίτηση πριν ληξει η προσφορα δεν σε αλλαζουν την επόμενη ημέρα οποτε θα είσαι μια χαρα, εγω όταν ηθελα να παω απο forthnet σε οτε η μετάβαση έκανε 20 εργάσιμες περιπου οποτε εισαι οκ, πριν γίνει η αλλαγη συνήθως σε πέρνουν τηλέφωνο και απο την ημέρα που έρθει ο τεχνικος σπιτι και μετα αρχιζει η χρεωση σου , οπότε προχώρα κανονικα και πες το και στον πωλητη να το ξέρει και αυτος

Επειδή στο σαιτ τους δεν εβγαλα άκρη. Για μας τους παλιούς έχει τίποτα ή όχι; Καμια εκπτωση εννοώ.

Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά σ' εμένα που έχω 2play economy, δηλαδή ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά και 30' σε κινητά με 24,80 , έστειλαν μήνυμα για το 3play, λίγες μέρες πριν συμπληρωθεί ο χρόνος, για to 3play με 29,90 , δηλαδή ίντερνετ, απεριόριστα σταθερά, 12 ώρες σε κινητά και Νόβα start pack.

Αυτή δεν είναι προσφορά σε παλιούς συνδρομητές;

Last edited by a moderator:
Δεν έχεις δίκιο, το επιβεβαίωσα το ΣΑ αφενός με το 13831 αφετέρου με επίσκεψη σε κατάστημα, αφού είμαι ήδη συνδρομητής με 2play economy και 30´σε κινητά και μου έστειλαν μήνυμα για το 3play των 29,90 λίγες μέρες πριν λήξει το ετήσιο συμβόλαιο.

Εμένα πάντως δεν μου το έδωσαν όσο κι αν επέμενα.
Είχα dp economy + sportspack στα 53,90.

Last edited:
Εγω αν καταλαβα καλα (σαν συνδρομητης forthnet) δινουν την προσφορα σε συνδρομητες forthnet, αλλα οχι σε συνδρομητες nova. (αν δεν καταλαβα καλα, ας με διορθωσετε)

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Εγω αν καταλαβα καλα (σαν συνδρομητης forthnet) δινουν την προσφορα σε συνδρομητες forthnet, αλλα οχι σε συνδρομητες nova. (αν δεν καταλαβα καλα, ας με διορθωσετε)

Forthnet και προσφορά σε παλιούς συνδρομητές δεν πάνε μαζί.

Η προσφορά όλων των πακέτων nova 3 play ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές (είτε Forthnet είτε Nova είτε και τα δυο), με εξαίρεση τα δωρεάν απεριόριστα κινητά που ισχύει μόνο για νέους.

Όχι,αυτό είναι λάθος.Το ξαναείπαμε πολλές φορές.Η προσφορά αποτελείται ΚΑΙ από τα απεριόριστα κινητά και αφορά όλους όσους παίρνουν τη συγκεκριμένη προσφορά.Μην μπερδεύετε τον κόσμο.Την πήρα κι εγώ και άλλοι.Το δύσκολο-που τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο- για τους παλιούς είναι να την πάρουν την συγκεκριμένη προσφορά.Αν την πάρουν όμως την παίρνουν όπως ακριβώς είναι,δηλαδή:απεριόριστα σταθερά,απεριόριστα κινητά,24mb internet και μαζί με αυτά προαιρετικά αν το ζητήσει ο συνδρομητής σπορ ή σινεμά πακέτο σύνολο με αυτά 39.90.Μια είναι η προσφορά.Ή την παίρνεις ή όχι.Όχι όμως με παραλλαγές για νέους και παλιούς.

Last edited:
Η προσφορά όλων των πακέτων nova 3 play ισχύει για παλιούς και νέους συνδρομητές (είτε Forthnet είτε Nova είτε και τα δυο), με εξαίρεση τα δωρεάν απεριόριστα κινητά που ισχύει μόνο για νέους.

Λάθος λες ανακρίβειες και απορώ μερικοί πως τα γράφετε ! μιλάς απο πείρα ? έχεις νοβα και forthnet και σου έδωσαν την προσφορα?

Εμένα πάντως δεν μου το έδωσαν όσο κι αν επέμενα.
Είχα dp economy + sportspack στα 53,90.

Το επιβεβαίωνω. Αυτα τα πάτε σε καταστήματα και εξαρτάται απο τον πωλητή και άμα του πάρετε και μια... Θα σας το δώσει δεν ισχύουν. Η προσφορα ειναι για νέους πελάτες το λέμε εδω και μέρες και σίγουρα όχι για αυτους που έχουν ήδη εκπτωτικά προγράμματα.

Εμενα ακομα να με παρουν τηλ απο το τμημα προσφορων οσο κι αν εχουν δωσει εντολη να με παρουν τηλ. Ξερετε καποιο αριθμο απο το τμημα προσφορων να τους παρω εγω?

μπορείς να μας πεις τι πακέτο ειχες, πόσα πλήρωνες και αν τελείωνε αυτη την περίοδο το συμβόλαιό σου;

Όχι,αυτό είναι λάθος.Το ξαναείπαμε πολλές φορές.Η προσφορά αποτελείται ΚΑΙ από τα απεριόριστα κινητά και αφορά όλους όσους παίρνουν τη συγκεκριμένη προσφορά.Μην μπερδεύετε τον κόσμο.Την πήρα κι εγώ και άλλοι.Το δύσκολο-που τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο- για τους παλιούς είναι να την πάρουν την συγκεκριμένη προσφορά.Αν την πάρουν όμως την παίρνουν όπως ακριβώς είναι,δηλαδή:απεριόριστα σταθερά,απεριόριστα κινητά,24mb internet και μαζί με αυτά προαιρετικά αν το ζητήσει ο συνδρομητής σπορ ή σινεμά πακέτο σύνολο με αυτά 39.90.Μια είναι η προσφορά.Ή την παίρνεις ή όχι.Όχι όμως με παραλλαγές για νέους και παλιούς.

Για να μην τα ξαναγράφω,διαβάστε όσοι έχετε αμφιβολίες τα posts 345 και 348.

εσύ πάντως είσαι λίγο περίεργη περίπτωση γιατί έχεις forthnet και nova από την αθλητική προσφορά.

Εγώ περιμένω να μάθω αν κάποιος που ειχε nova+forthnet και πλήρωνε > 39,90 πήρε την προσφορά και μάλιστα χωρίς να λήγει αυτές τις μέρες το συμβόλαιό του. Εγώ δεν το κατάφερα

Το συμπέρασμα που προκύπτει από τις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω και συγκεκριμένα όσων μίλησαν με υπαλλήλους της Forthnet ή πήραν την προσφορά 3play με 29,90 είναι ότι τη δίνουν σε παλαιούς και νέους συνδρομητές που δεν είχαν Νόβα στο πακέτο τους, όπως είπαν ο warewolf73 και ο jpil.

Της πόπης γίνεται.
Πήρα τηλέφωνο στη νοβα να ρωτήσω για της προσφορές.
Υπόψη είμαι ηδη πελάτης και σε φορθεντ και νοβα με το πολυ παλιο συστημα 20% έκπτωση στο πάγιο του τηλεφωνου των 41 Ε το μήνα με απεριόριστα σταθερά και 1 ωρα δωρεάν κινητά και σπορπακ στη νοβα και HD κανάλια.
Συνολο πληρώνω τώρα 58 Ε.
Το συμβολαίο μου εχει ηδη λήξει.
Με ρωτάει η τηλεφωνήτρια για τι ενδιαφέρομαι.
Της λεω για το 3 play με απεριόριστα σταθερά- κινητά- ιντερνετ και συν το σπορ απο νοβα. Πόσο κάνει?
Μου απαντά 39.90
Ωραία της λέω, τώρα τι κάνουμε?
Μου λεει.....ΑΑΑΑΑ μισό λεπτό βλεπω οτι είστε ηδη συνδρομητής και η προσφορά είναι για καινούργιους.

Της λεω οτι ουσιαστικά νέος είμαι καθώς το συμβόλαιο μου εχει τελειώσει και οτι αν διακόψω σήμερα, την επαυριο θα είμαι νέος συνδρομητής.
Και προκειμένου να αποφύγουμε την γραφειοκρατία ή ακόμη και να με χάσετε απο πελάτη, να συμφωνήσουμε να τελειώνουμε.
Μου λεει περιμένετε λίγο.
Μου λέει μετά οτι θα κάνει την αίτηση για το πακέτο που ζητάω και θα με ενημερώσουν τις επόμενες μέρες αν εγκριθεί.
Λέω μην περάσει τις 10/6 και μου λετε μετά οτι δεν ισχύουν η προσφορά στα κινητά, όπως γράφετε στην ιστοσελίδα σσς
Μου λεει μην στεναχωριέστε μεχρι παρασκευή θα σας καλέσουμε.
Και εγω τώρα απαλαγμένος απο την μεγάλη αυτή στεναχώρια, περιμένω!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Τα ίδια είπαν και σε μένα και τελικά μαντέψτε: "Δεν εγκρίθηκε το αίτημά μου".
Είναι πάγια τακτική τους όταν ζητάει κάποιος μετάβαση από ακριβότερο πακέτο σε φθηνότερο να τον
καθυστερούν όσες περισσότερες μέρες μπορούν. Εγώ είμαι στην δεύτερη εβδομάδα και δεν έχω μεταβεί ακόμα στο 3play των 29,90 που ζήτησα από 28/5.
Αν όμως ζητήσει ακριβότερο πακέτο από αυτό που έχει η μετάβαση γίνεται την ίδια στιγμή που μιλάμε στο τηλέφωνο.
(πριν 18 μήνες π.χ. όταν από το startpack ζήτησα την προσφορά dp economy + sportspack των 53,90 η αλλαγή έγινε σε δευτερόλεπτα, πριν κλείσω το τηλέφωνο ήδη τα κανάλια είχαν ανοίξει).

τα ακριβώς 2 προηγούμενα μηνύματα επιβεβαιώνουν αυτό που γράφω εδώ και μέρες, ότι δηλαδή κάνουν ευχαρίστως αναβάθμιση υπηρεσίας + χρημάτων, αλλά πολύ πολύ δύσκολα υποβάθμιση