Nova 3Play

Μολις μου ηρθε το μηνυμα οτι αλλαξε η υπηρεσια μου απο φορθνετ dp economy + nova αθλητικο (53,90) σε nova 3play (29,90) χωρις τα απεριοριστα κινητα. Ειχα κανει την αιτηση τηλεφωνικα με ηχογραφηση στις 30/05. Χθες τους πηρα τηλεφωνο και του ζητησα την προσφορα για 39,90. Μου ειπαν οτι θα με καλεσουν απο το τμημα προσφορων. Ειδωμεν.

τα ακριβώς 2 προηγούμενα μηνύματα επιβεβαιώνουν αυτό που γράφω εδώ και μέρες, ότι δηλαδή κάνουν ευχαρίστως αναβάθμιση υπηρεσίας + χρημάτων, αλλά πολύ πολύ δύσκολα υποβάθμιση

Ναι αλλα απο την στιγμή που το δικό μου τουλάχιστον συμβαόλαιο έληξε, ουσιαστικά είμαι νέος πελάτης γιατί αν φύγω θα γράψουν -1 και χωρίς πέναλτυ κλπ, και αυτή την στιγμή τους ενδιαφέρει να γράφουν + πελάτες καθώς θέλουν δάνειο και οσο περισσότερους πελάτες έχουν τόσο μεγαλύτερο δάνειο θα πάρουν.
Γιαυτό και δίνουν πολύ μεγάλη σημασία σε νέες συνδέσεις και οχι στους παλιούς αφου αυτούς τους εχουν ηδη ως νούμερα

Last edited:
ειχα μονο φορθνετ με τα 37
τελικα με πηραν τηλ και μου ειπαν ή 39 για φορθνετ νοβα αθλητικα ή σινεμα
ή να με πανε στα 29 με νοβα σταρτ
διαλεξα το 39 με αθλητικα

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Να πω και εγώ την καινούργια δική μου εμπειρία με το τηλεφωνικό τμήμα εξυπηρέτησης της ΝΟVA.
Είμαι πελάτης εδώ και 4 χρόνια στο full pack (με PACE 831) σε συνδυασμό με πακέτο forthnet (24ιντερνετ, απεριόριστα τηλέφωνα, 1 ώρα κινητά και δωρεάν διεθνείς κλήσεις σε κάποιες χώρες), έχοντας το προνόμιο του 20%. Πληρώνω 56 για τη NOVA (μαζί με το τάληρο των HD) και 33 για το τηλέφωνο μηνιαίως. Όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ δεσμεύομαι με συμβόλαιο.
Πήρα χθές βράδυ τηλέφωνο στο 13831 και μετά από κανά 20λεπτο αναμονή μου απαντούν. Ρωτάω, τι ισχύει για εμάς και λέω ότι με ενδιαφέρει να παραμείνω σε full pack ίσως και με προσθήκη multiview και πληρωμή μέσω πιστωτικής. Μου λέει ο κύριος Σ.., ότι παίρνω 3play full με απεριόριστα κινητά, με δώρο 12 μήνες multiview και HD, 3 μήνες adult και τον PVR 865 με 49 ΕΥΡΩ, διατηρώντας παράλληλα τον 831 που ήδη έχω (δεν χρειάζεται να τον αλλάξω). Είναι η πρώτη φορά που μου λένε ότι παίρνω τον 865 μόνο με 49 ΕΥΡΩ (μέχρι τώρα μου έλεγαν 149 και με πιστωτική). Επίσης, ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο για τα απεριόριστα κινητά (όποτε και να πάρω και να ζητήσω ενεργοποίηση, θα τα δικαιούμαι). Όλα αυτά, με απόλυτη βεβαιότητα του κυρίου Σ... σε απανωτές ερωτήσεις μου, για να είμαι σίγουρος.

Υ.Γ. Στην κουβέντα που κάναμε, μου είπε ότι έχει πέσει πολύ κράξιμο για την αποψίλωση του αθλητικού κομματιού της NOVA. H απώλεια της Premiership πολύ δύσκολα θα ξεπερασθεί.

και εγω μετα απο 5 χρονια (τα τελευταια 2 σε start pack)πηρα τον 865 εντελως δωρεαν.και χωρις πιστωτικη.και χωρις αλλαγη στο πακετο.

Last edited by a moderator:

Να πω και εγώ την καινούργια δική μου εμπειρία με το τηλεφωνικό τμήμα εξυπηρέτησης της ΝΟVA.
Είμαι πελάτης εδώ και 4 χρόνια στο full pack (με PACE 831) σε συνδυασμό με πακέτο forthnet (24ιντερνετ, απεριόριστα τηλέφωνα, 1 ώρα κινητά και δωρεάν διεθνείς κλήσεις σε κάποιες χώρες), έχοντας το προνόμιο του 20%. Πληρώνω 56 για τη NOVA (μαζί με το τάληρο των HD) και 33 για το τηλέφωνο μηνιαίως. Όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ δεσμεύομαι με συμβόλαιο.
Πήρα χθές βράδυ τηλέφωνο στο 13831 και μετά από κανά 20λεπτο αναμονή μου απαντούν. Ρωτάω, τι ισχύει για εμάς και λέω ότι με ενδιαφέρει να παραμείνω σε full pack ίσως και με προσθήκη multiview και πληρωμή μέσω πιστωτικής. Μου λέει ο κύριος Σ.., ότι παίρνω 3play full με απεριόριστα κινητά, με δώρο 12 μήνες multiview και HD, 3 μήνες adult και τον PVR 865 με 49 ΕΥΡΩ, διατηρώντας παράλληλα τον 831 που ήδη έχω (δεν χρειάζεται να τον αλλάξω). Είναι η πρώτη φορά που μου λένε ότι παίρνω τον 865 μόνο με 49 ΕΥΡΩ (μέχρι τώρα μου έλεγαν 149 και με πιστωτική). Επίσης, ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο για τα απεριόριστα κινητά (όποτε και να πάρω και να ζητήσω ενεργοποίηση, θα τα δικαιούμαι). Όλα αυτά, με απόλυτη βεβαιότητα του κυρίου Σ... σε απανωτές ερωτήσεις μου, για να είμαι σίγουρος.

Υ.Γ. Στην κουβέντα που κάναμε, μου είπε ότι έχει πέσει πολύ κράξιμο για την αποψίλωση του αθλητικού κομματιού της NOVA. H απώλεια της Premiership πολύ δύσκολα θα ξεπερασθεί.

Δεν μας είπες όμως ποσά θα πληρώνεις το μήνα;

Αν κάποιος βάλει το 3play στα 29,90 με ετήσια δέσμευση και τα πέναλτι όπως αναφέρονται στο http://www.forthnetgroup.gr/media/3play/nova_3play_price-list-2013.pdf και μετά από 2-3 μήνες ζητήσει να προστεθεί κάτι στο πακέτο του π.χ. τα novacinema, αντιλαμβάνομαι ότι θα του το βάλουν ευχαρίστως. Το ερώτημά μου είναι: H ετήσια δέσμευση πλέον θα ξεκινά από την ημέρα που έγινε η προσθήκη ή όχι;

Αν εννοείς την συγκεκριμένη προσφορά που ισχύει μέχρι 10/6 με τα απεριόριστα κινητά + την προαιρετική επιλογή σπορ ή σινεμά με 10 ευρώ,δε μπορείς να προσθέσεις τίποτα επιπλέον.Τουλάχιστον έτσι μου απάντησαν από τη Forthnet που τους ρώτησα.Αν εννοείς το 3play το απλό,όχι της προσφοράς που τρέχει μέχρι 10/6,τότε μπορείς οποιαδήποτε στιγμή θέλεις να προσθέσεις ότι θέλεις.Και τα συγκεκριμένα κανάλια που θα προσθέσεις θα έχουν 12μηνη δέσμευση.

σ' ευχαριστώ. Απλώς σκεφτόμουν ότι αν κάποιος πάει από το double play + sports pack στο απλό 3 play για να γλιτώσει χρήματα το τρίμηνο Ιουνίου-Αυγούστου που το sports pack δεν έχει σχεδόν τίποτα, τελικά δεν έχει όφελος να ζητήσει να προστεθεί το sports pack το Σεπτέμβρη καθόσον θα δεσμεύεται για αυτό μέχρι τον επόμενο Αύγουστο

ο καθενας με την ιστορια του..σε χθεσινη συνομιλια με forthnet,τους λεω οτι εχω προπληρωμενο sports pack με ληξη σε 2 μηνες και dp στον οτε και ρωταω αν μπορω να παρω την προσφορα triple play με 39,90..μετα απο μικρη διακοπη μου απαντησαν "ειναι κριμα να χασετε 2 μηνες πληρωμενους κλπ." και οταν ειπα οτι δεν με πειραζει η απαντηση ηταν πως δεν γινεται τωρα,δεν δικαιουμαι και να περιμενω να ληξη το διμηνο..οτι να ναι...φταιω να παω οτε τωρα;;

Αν εννοείς την συγκεκριμένη προσφορά που ισχύει μέχρι 10/6 με τα απεριόριστα κινητά + την προαιρετική επιλογή σπορ ή σινεμά με 10 ευρώ,δε μπορείς να προσθέσεις τίποτα επιπλέον.Τουλάχιστον έτσι μου απάντησαν από τη Forthnet που τους ρώτησα.Αν εννοείς το 3play το απλό,όχι της προσφοράς που τρέχει μέχρι 10/6,τότε μπορείς οποιαδήποτε στιγμή θέλεις να προσθέσεις ότι θέλεις.Και τα συγκεκριμένα κανάλια που θα προσθέσεις θα έχουν 12μηνη δέσμευση.

Εννοείς πρόσθεση πακέτου ή υπηρεσίας; Αν είναι από cinema να το κάνεις sports ή full το κόβω λογικό. Είναι προσφορά με αυτά που δίνει. Υπηρεσίες δεν μπαίνουν; πχ. HD αν τα θελήσεις κάποια στιγμή (στο μέλλον) ή multiview ή νόβα έξτρα επίγεια; Μπα, αυτά πιστεύω ότι θα τα δίνουν, λεφτά θέλουν!!! :2thumb22sup:

Αν μπορείς εξήγησε τι εννοείς,γιατί ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.

Σχετικά με όσους είχαν πάρει Xmas που ρώταγε κάποιος, ισχύουν τα παρακάτω:

Μετατροπή σε
1. Nova 3play + απεριόριστα σταθερά + NS1 = 29.90 ( το δίνουν μόνο με e-bill ) , κερδίζεις ουσιαστικά σε σχέση με το XMAS την αστική χρέωση προς τα κινητά.
2. Nova 3play + απεριόριστα σταθερά + απεριόριστα κινητά + NS1 + Νova Cinema ALL = 39.90
3. Nova 3play + απεριόριστα σταθερά + απεριόριστα κινητά + Nova Sports ALL = 39.90

Σε κατάστημα της Forthnet την περασμένη Παρασκευή μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει η αλλαγή στο 1ο πακέτο. Για το 2 και το 3 δεν ρώτησα, αλλά είναι λογικό να ισχύσει γιατί αυξάνεται η μηνιαία χρέωση.

Εσένα ποιός σου είπε ότι ισχύουν για να ξέρουμε που να απευθυνθούμε ;

Αν μπορείς εξήγησε τι εννοείς,γιατί ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
Θεωρώ ότι η τιμή 39.90 ισχύει μόνο για την περίπτωση 3play συνδυασμένη με novacinema ή novasports. Η Forthnet σου δίνει για πάντα αυτή την προσφορά με αυτή την τιμή μόνο για αυτό το 3play. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό θα πρέπει ή να πας σε κανονικό Nova pack (με το αντίστοιχο κοστολόγιο), φυσικά μπορείς να διαλέξεις μετά από 12 μήνες κάποιο άλλο πακέτο αν θέλεις να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις πακέτο (πχ έχεις αθλητικά και θέλεις να βλέπεις και κινηματογραφικά), βέβαια αν αναβαθμίσεις σε ποιο ακριβό μπορείς να πάρεις άλλη προσφορά (καλύτερη) που θα ισχύει στο μέλλον. Για τις υπηρεσίες (HD, multiview κλπ) θεωρώ ότι επειδή δεν είναι περιεχόμενο, αλλά τρόπος λειτουργίας, μπορείς να το διαλέξεις ανα πάσα στιγμή , σε αυτό συνηγορεί και το ότι σου δίνει δωρεάν με πιστωτική 12 μήνες ΗD και κάποιους μήνες Multiview, είναι σαν να σου λέει μετά αν θέλεις συνεχίζει και πληρώνεις αυτή την υπηρεσία. Βέβαια με το adult δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει μια που είναι περιεχόμενο.

Δεν μας είπες όμως ποσά θα πληρώνεις το μήνα;

Το προβλεπόμενο 79,90 . Η διαφορά είχε να κάνει με την τιμή του PVR. Έχει ακούσει κανείς κάτι διαφορετικο;

Θεωρώ ότι η τιμή 39.90 ισχύει μόνο για την περίπτωση 3play συνδυασμένη με novacinema ή novasports. Η Forthnet σου δίνει για πάντα αυτή την προσφορά με αυτή την τιμή μόνο για αυτό το 3play. Αν θέλεις κάτι διαφορετικό θα πρέπει ή να πας σε κανονικό Nova pack (με το αντίστοιχο κοστολόγιο), φυσικά μπορείς να διαλέξεις μετά από 12 μήνες κάποιο άλλο πακέτο αν θέλεις να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις πακέτο (πχ έχεις αθλητικά και θέλεις να βλέπεις και κινηματογραφικά), βέβαια αν αναβαθμίσεις σε ποιο ακριβό μπορείς να πάρεις άλλη προσφορά (καλύτερη) που θα ισχύει στο μέλλον. Για τις υπηρεσίες (HD, multiview κλπ) θεωρώ ότι επειδή δεν είναι περιεχόμενο, αλλά τρόπος λειτουργίας, μπορείς να το διαλέξεις ανα πάσα στιγμή , σε αυτό συνηγορεί και το ότι σου δίνει δωρεάν με πιστωτική 12 μήνες ΗD και κάποιους μήνες Multiview, είναι σαν να σου λέει μετά αν θέλεις συνεχίζει και πληρώνεις αυτή την υπηρεσία. Βέβαια με το adult δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει μια που είναι περιεχόμενο.

Ναι φίλε μου κατάλαβα,ισχύουν όπως ακριβώς τα αναφέρεις.

Παιδια με το triple play μπορω να βαλω την νοβα αλλου? και οχι στο χωρο του τηλεφωνου?

Εγω που ζητησα απο τον τεχνικο να κανει την εγκατασταση σε αλλο σπιτι, μου ειπαν οτι δεν γινεται. Θα πρεπει να στο τοποθετησουν στο σπιτι που ειναι και το τηλεφωνο και υστερα θα πρεπει εσυ να το μεταφερεις.

ειναι υποχρεωτικο να φερεις τεχνικο της νοβα ?
φερε εναν του εμποριου και θα κανεις την δουλεια ανετα