Να πω και εγώ την καινούργια δική μου εμπειρία με το τηλεφωνικό τμήμα εξυπηρέτησης της ΝΟVA.
Είμαι πελάτης εδώ και 4 χρόνια στο full pack (με PACE 831) σε συνδυασμό με πακέτο forthnet (24ιντερνετ, απεριόριστα τηλέφωνα, 1 ώρα κινητά και δωρεάν διεθνείς κλήσεις σε κάποιες χώρες), έχοντας το προνόμιο του 20%. Πληρώνω 56 για τη NOVA (μαζί με το τάληρο των HD) και 33 για το τηλέφωνο μηνιαίως. Όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ δεσμεύομαι με συμβόλαιο.
Πήρα χθές βράδυ τηλέφωνο στο 13831 και μετά από κανά 20λεπτο αναμονή μου απαντούν. Ρωτάω, τι ισχύει για εμάς και λέω ότι με ενδιαφέρει να παραμείνω σε full pack ίσως και με προσθήκη multiview και πληρωμή μέσω πιστωτικής. Μου λέει ο κύριος Σ.., ότι παίρνω 3play full με απεριόριστα κινητά, με δώρο 12 μήνες multiview και HD, 3 μήνες adult και τον PVR 865 με 49 ΕΥΡΩ, διατηρώντας παράλληλα τον 831 που ήδη έχω (δεν χρειάζεται να τον αλλάξω). Είναι η πρώτη φορά που μου λένε ότι παίρνω τον 865 μόνο με 49 ΕΥΡΩ (μέχρι τώρα μου έλεγαν 149 και με πιστωτική). Επίσης, ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο για τα απεριόριστα κινητά (όποτε και να πάρω και να ζητήσω ενεργοποίηση, θα τα δικαιούμαι). Όλα αυτά, με απόλυτη βεβαιότητα του κυρίου Σ... σε απανωτές ερωτήσεις μου, για να είμαι σίγουρος.
Υ.Γ. Στην κουβέντα που κάναμε, μου είπε ότι έχει πέσει πολύ κράξιμο για την αποψίλωση του αθλητικού κομματιού της NOVA. H απώλεια της Premiership πολύ δύσκολα θα ξεπερασθεί.