Nova 3Play

Λάθος φίλε.Πρέπει να έπεσες σε...Αυτή την προσφορά πήρα κι εγώ,με πληρωμή μέσω πιστωτικής και δώρο τα HD.Και μάλιστα μου το υπενθύμισε ο υπάλληλος που γράφαμε την αίτηση στο κατάστημα,ότι με πληρωμή μέσω πιστωτικής δώρο τα HD.

Α, καλά ότι να ναι...
Ε, θα περάσω μία βόλτα αύριο από το κατάστημα να το διορθώσουμε... Ούτως ή άλλως δεν ενεργοποιήθηκα ακόμα. Καλά που με ενημέρωσες πάντως!

Άμα σε δυσκολέψουν αρχικά,που δε νομίζω, εξήγησέ τους ότι στο 3play αν επιλέξεις όλα τα novacinema ή όλα τα novasports με πληρωμή μέσω πιστωτικής,έχεις δώρο για 12 μήνες τα HD.Το γράφει και στον τιμοκατάλογο του 3play.Τι πάει να πει προσφορά ή full πακέτο?Πρέπει να έπεσες σε ανημέρωτους,πράγμα απαράδεκτο για τη θέση τους.

Καλημέρα. Να ρωτήσω εγώ κάτι που δεν με ενδιαφέρουν τα αθλητικά πακέτα ή το novacinema... Για τα υπόλοιπα κανάλια που με ενδιαφέρουν (Discovery, National Geographic, History Channel κλπ), αξίζει τα 29.90 ή μπορώ να τα έχω έτσι και αλλιώς αυτά κάπως δωρεάν; Εχω εγκατάσταση δορυφορικής αλλά δεν έχω κάνει ποτέ τον κόπο να αγοράσω δέκτη και να δοκιμάσω τι βλέπω από τα free. Για εμένα πάντως που δεν είμαι πελάτης ήδη, πιστεύω οτι με 29.90 συμφέρει (24αρι ADSL, δωρεάν αστικά/υπεραστικά, 12 ώρες κινητά).

Δεν σε ενδιαφέρουν ούτε τα αθλητικά, ούτε οι ταινίες?
Ρε μπράβο!:grandpa:
Τα κανάλια των ντοκυμαντέρ φυσικά και αξίζουν, αν δεν αξίζουν αυτά, ποιά αξίζουν? Η επιστροφή στο χωριό της ΕΤ-3?
Τα ελεύθερα κανάλια είναι ελεύθερα, επειδή ακριβώς δεν έχουν κάτι να προσφέρουν :idea: (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων κυρίως στον astra).
Προφανώς τα κανάλια των ντοκυμαντέρ δεν είναι ελεύθερα.:beatnik2:
Στην περίπτωσή σου, φαντάζει πολύ καλή προσφορά.

Ναι για άτομα που δεν θέλουν ταινίες-αθλητικά είναι πολύ καλή περίπτωση η συγκεκριμένη προσφορά.

Γιατί για όσους θέλουν π.χ. ταινίες δεν είναι καλή προσφορά; Αφού με επιπλέον 15 ευρώ το μήνα μπορούν να τα έχουν όλα τα κανάλια των ταινιών (συν 12 μηνες δωρεαν HD και άλλα). Ή έχω καταλάβει λάθος;

Η γνώμη μου είναι πως το cinema pack έτσι όπως έχει γίνει τώρα δεν αξίζει εξτρα 15 ευρώ.
Τον Δεκέμβριο ή Ιανουάριο που μου το είχαν ανοίξει(δεν θυμάμαι πότε) ζήτημα είναι αν βρήκα σε ένα μήνα 5 ενδιαφέρουσες ταινίες για να δω.
Αλλά αυτό υποκειμενικό είναι.

Είναι πάρα πολύ καλή η προσφορά τους. Εγώ είχα μόνο Forthnet και πλήρωνα 24.90 για 2Play με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά. Έκανα αίτηση την προηγούμενη εβδομάδα και ενεργοποιήθηκα, μόνο με 5 ευρώ παραπάνω θα έχω απεριόριστα κινητά και Nova ! Αν και τελικά επέλεξα να προσθέσω με άλλα 10 ευρώ για όλα τα Nova Cinema. Για τον εξοπλισμό της Nova εγώ δεν πλήρωσα τίποτα ( έχουν μια ακόμα προσφορά αν εξοφλείς με πιστωτική κάρτα τους λογαριασμούς αλλά δεν ξέρω αν είναι για όλους τους συνδυασμούς) Σχετικά με το κινηματογραφικό περιεχόμενο εγώ είμαι εντυπωσιασμένος μέχρι τώρα, τόσα χρόνια με ελεύθερη tv μου φαίνεται περίεργο που έχω 4 κανάλια που έχουν μόνο ταινίες και πολύ σημαντικό δεν μου την σταματάνε για να βάζουν διαφημίσεις συνέχεια!

Για καποιον που πρωτοερχεται τωρα στην ΝΟΒΑ ειναι αλήθεια πως βομβαρδίζεται απο νέες ταινίες σε HD με διαφορετικούς τίτλους συνεχώς αλλα παιγμένους πολλες φορες τους μήνες που ΔΕΝ ήταν συνδρομητής. Οι ταινίες του Ιανουαρίου ακόμα παιζονται και οχι μια ή δυο φορές αλλά σαν τις πρεμιέρες δηλαδή μεσα στον μήνα και 5 -6 φορές. Βαλτε αναλογικά τους τίτλους σε ποσότητα απο τον Ιανουάριο μεχρι και τώρα και θα καταλάβετε πως μεσα σε ενα 3μηνο θα αρχισει ίσα ισα να φαίνεται και στο 6μηνο ορισμένες φορές δεν θα έχετε τι να δείτε. Υπάρχει και η υπηρεσία nova on demand που δείχνει μονο τις πρεμιέρες και για 3 εβδομαδες δεν κουνιέται φύλλο. Αν μπορούσαν να βάλουν περισσότερους τίτλους στην υπηρεσία nova on demand και να λήγουν σε 1 εβδομάδα, θα άλλαζε κατευθέιαν το τοπίο αφού θα υπήρχε πολυ περισσότερο υλικό να βλεπουμε. Πρεπει παντως κάτι να κανουνε με το κινηματογραφικό κομμάτι αφού οντως οι παλαιότεροι ξέρουμε τι σημαινει ΝΟΒΑ και πόσες ταινίες έδειχνε παλαίοτερα και ποσες τώρα.

Για καποιον που πρωτοερχεται τωρα στην ΝΟΒΑ ειναι αλήθεια πως βομβαρδίζεται απο νέες ταινίες σε HD με διαφορετικούς τίτλους συνεχώς αλλα παιγμένους πολλες φορες τους μήνες που ΔΕΝ ήταν συνδρομητής. Οι ταινίες του Ιανουαρίου ακόμα παιζονται και οχι μια ή δυο φορές αλλά σαν τις πρεμιέρες δηλαδή μεσα στον μήνα και 5 -6 φορές. Βαλτε αναλογικά τους τίτλους σε ποσότητα απο τον Ιανουάριο μεχρι και τώρα και θα καταλάβετε πως μεσα σε ενα 3μηνο θα αρχισει ίσα ισα να φαίνεται και στο 6μηνο ορισμένες φορές δεν θα έχετε τι να δείτε. Υπάρχει και η υπηρεσία nova on demand που δείχνει μονο τις πρεμιέρες και για 3 εβδομαδες δεν κουνιέται φύλλο. Αν μπορούσαν να βάλουν περισσότερους τίτλους στην υπηρεσία nova on demand και να λήγουν σε 1 εβδομάδα, θα άλλαζε κατευθέιαν το τοπίο αφού θα υπήρχε πολυ περισσότερο υλικό να βλεπουμε. Πρεπει παντως κάτι να κανουνε με το κινηματογραφικό κομμάτι αφού οντως οι παλαιότεροι ξέρουμε τι σημαινει ΝΟΒΑ και πόσες ταινίες έδειχνε παλαίοτερα και ποσες τώρα.

Ποιος να πληρωσει αυτη την εποχη να δει on demand και σε nova και σε ote οταν τις βρισκει και ακομη πιο γρηγορα στο internet

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Nova 3Play

φίλε μου εσύ είσαι ενεργός συνδρομητής; ήσουν; ή σε κάλεσαν στο άκυρο;
Τυχαία με πήραν. Δεν ήμουν ποτέ συνδρομητής τους... και ούτε πρόκειται.

Μια μικρη πληροφορια. Βαζοντας ο τεχνικος σημερα τον δεκτη να ενεργοποιηθει, αυτος ξεκλειδωσε (υστερα απο ωρα γιατι ειχε πεσει λεει το συστημα τους απο το πρωι) μονο τα ελευθερα καναλια. Τα HD και τα adult που ειναι δωρο για λιγο καιρο παρεμειναν κλειδωμενα. Σε τηλεφωνο μου στην τεχνικη υποστηριξη μου ειπαν οτι δεν ξεκλειδωσαν γιατι δεν εβαλα στο συμβολαιο υπογραφη σε ενα πεδιο που εγραφε (για 18+ ετων) Ο υπαλληλος δεν μου ανεφερε τιποτα οταν το υπεγραφα. Οποτε να το εχετε υπ'οψιν σας για να μην ξανα τρεχετε στο καταστημα να υπογραψετε παλι στο συμβολαιο. Επισης, πρεπει να καλεσετε 1 μερα τουλαχιστον πριν ληξει το δωρο των καναλιων της διμηνης δωρεας θεασης και να ζητησετε διακοπη, αλλιως αυτα συνεχιζουν και υπαρχει χρεωση, γιατι θεωρουν οτι πλεον τα θελετε. (κατι σαν την αρνητικη δηλωση δοτη οργανων ενα πραγμα δηλαδη) :laugh:

Επεξεργασία:
:smash:Eχω και μια απορια, οποιος γνωριζει ας δωσει μια απαντηση.

Μπηκα στον online ελεγχο ενεργοποιησης broandband προσβασης για να δω αν ολοκληρωθηκε η αλλαγη απο forthnet τηλεφωνια που ειχα, σε nova 3play.

Εμφανιζει τα παρακατω:

31/05/2013 10:50:43 Η αίτησή σας έχει παραληφθεί και καταχωρηθεί στα συστήματα της Forthnet
31/05/2013 11:21:55 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση
31/05/2013 11:22:06 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ

Τι εγινε ρε παιδια. ? Εγω ημουν ΗΔΗ στο ιδιοκτητο της forthnet οσον αφορα τηλεφωνο/ιντερνετ.
Τι επιτυχη καταχωρηση στον οτε γραφει. ? Δεν παραμενει η γραμη μου (και ο αριθμος μου) ως ειχαν. ?
Εχει πλακα να φαω καμια χρεωση περι...μεταβασης απο οτε σε ιδιοκτητο forthnet. :smash:

Mπηκα στον παραπανω ελεγχο μηπως φαινεται απο εκει, αν ξεκινησα να εχω δωρεαν αστικα/υπεραστικα/κινητα.
Τηλεφωνικως, το μονο που μου ειπαν ειναι οτι θα μου ερθει sms στο κινητο που θα λεει οτι η μεταβαση ολοκληρωθηκε. Τοτε θα ισχυει και το νεο συμβολαιο.
Ομως ο δεκτης εχει ενεργοποιηθει απο το μεσημερι και υποτιθεται οτι με την ενεργοποιηση του/ξεκλειδωμα, θα ξεκινουσα να απολαμβανω και τις δωρεαν τηλεφωνικες κλησεις. Ομως sms δεν μου ηρθε ακομα.

Last edited by a moderator:
Απαντήστε σας παρακαλώ, επειδή δεν μπορώ να περιμένω έως αύριο που θα πάω σε κατάστημα και για να πάω όσο περισσότερο γίνεται ενημερωμένος:
Με την προσφορά έως 10/06 παίρνω:
1. 24 mbps internet, χωρίς περιορισμούς και δώρο router; Ποιο router;
2. Απεριόριστα σε ΟΛΑ τα σταθερά και όλα κινητά, με περιορισμό τις 12 ώρες.
3. NOVA Start Pack, με δώρο δορυφορική κεραία και εγκατάσταση έτσι;
Εγώ που θέλω μόνο το βασικό pack, χωρίς π.χ. με €10 το τάδε για αθλητικά ή €x για ταινίες και που κάνω ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ τι άλλο κερδίζω;
Τον ακριβότερο αποκωδικοποιητή των παίρνω με €49,00 χωρίς τα παραπάνω; Και κάτι διάβαση για HD για 12 μήνες κι adult pack.

Σας παρακαλώ τα φώτα σας...

1. ίντερνετ 24 mbps αλλά όσιο πιάνει στο χώρο σου. Εάν είσαι ήδη σε άλλο πρόγραμμα της 4νετ δεν θα σου δώσουν router
2. Απεριόριστα σταθερά, υπεραστικά και σε κινητά μέχρι 12 ώρες.
3. start pack πληρώνοντας, όμως, 49 για το δέκτη με δωρεάν την εγκατάσταση.
4. γράφτηκε ότι με πιστωτκή σου δίνουν δωρεάν τα HD για ένα χρόνο

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Απαντήστε σας παρακαλώ, επειδή δεν μπορώ να περιμένω έως αύριο που θα πάω σε κατάστημα και για να πάω όσο περισσότερο γίνεται ενημερωμένος:
Εγώ που θέλω μόνο το βασικό pack, χωρίς π.χ. με 10 το τάδε για αθλητικά ή x για ταινίες και που κάνω ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ τι άλλο κερδίζω;
Τον ακριβότερο αποκωδικοποιητή των παίρνω με 49,00 χωρίς τα παραπάνω; Και κάτι διάβαση για HD για 12 μήνες κι adult pack.

1) Nαι. Το router ειναι το technicolor TD 5130. Θα στο δωσουν (απο οτι μου ειπαν) αν ΔΕΝ εισαι ηδη συνδρομητης στη forthnet, ή αν εισαι και το συμβολαιο σου εχει γινει αοριστου χρονου απο το 2007 (?)

2) Απεριοριστα σταθερα, υπεραστικα, (οχι διεθνεις) και 720 λεπτα (12 ωρες) κινητα.

3) Πληρωνεις (και παιρνεις επιτοπου) τον δεκτη 49 ευρω. Το πιατο, καλωδιο 30μ, βαση, lnb θα στα φερει ο τεχνικος σπιτι, οταν θα ερθει να στα εγκαταστησει. (δωρεαν εγκατασταση)

Για τα υπολοιπα δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια.

edit: με προλαβαν.

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Εγώ που θέλω μόνο το βασικό pack, χωρίς π.χ. με 10 το τάδε για αθλητικά ή x για ταινίες και που κάνω ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ τι άλλο κερδίζω;
Τον ακριβότερο αποκωδικοποιητή των παίρνω με 49,00 χωρίς τα παραπάνω; Και κάτι διάβαση για HD για 12 μήνες κι adult pack.

Εάν είσαι ήδη συνδρομητής δεν παίρνεις ούτε τα απεριόριστα κινητά, είναι μόνο για τους νέους.
Αν και δεν το γράφει.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Είμαι νέος συνδρομητής από HOL. Το Σάββατο 15/06 λήγει η συνδρομη. Φαντάζομαι ότι εαν πάω π.χ. στις 10/06 μπορώ να ζητήσω ενεργοποίηση μετά τις 15/06...
Τα €49 που πληρώνω τα δίνω για τον απλό ή για τον ακριβότερο αποκωδικοποιητή αφού είναι μέσω πιστωτικής;
Δηλαδή με την πιστωτική κερδίζω μόνο 12 μήνες HD;

Last edited:
Εάν είσαι ήδη συνδρομητής δεν παίρνεις ούτε τα απεριόριστα κινητά, είναι μόνο για τους νέους.
Αν και δεν το γράφει.

Δεν έχεις δίκιο, το επιβεβαίωσα το ΣΑ αφενός με το 13831 αφετέρου με επίσκεψη σε κατάστημα, αφού είμαι ήδη συνδρομητής με 2play economy και 30´σε κινητά και μου έστειλαν μήνυμα για το 3play των 29,90 λίγες μέρες πριν λήξει το ετήσιο συμβόλαιο.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Είμαι νέος συνδρομητής από HOL. Το Σάββατο 15/06 λήγει η συνδρομη. Φαντάζομαι ότι εαν πάω π.χ. στις 10/06 μπορώ να ζητήσω ενεργοποίηση μετά τις 15/06...
Τα 49 που πληρώνω τα δίνω για τον απλό ή για τον ακριβότερο αφού είναι μέσω πιστωτικής;
Δηλαδή με την πιστωτική κερδίζω μόνο 12 μήνες HD;

Είναι ενδεχόμενο να παραταθεί η 10/6, όπως μου είπε η υπάλληλος στο κατάστημα αλλά εγώ δεν θα το ρισκάρω.
Με 49 αγοράζεις τον δέκτη 831, δηλαδή τον απλό και όχι τον 865 που είναι pvr
Έχει γραφτεί ότι με την πιστωτική σου δίνουν τα HD για 1 χρόνο αλλά δεν το επιβεβαίωσα.

Last edited by a moderator: