Για καποιον που πρωτοερχεται τωρα στην ΝΟΒΑ ειναι αλήθεια πως βομβαρδίζεται απο νέες ταινίες σε HD με διαφορετικούς τίτλους συνεχώς αλλα παιγμένους πολλες φορες τους μήνες που ΔΕΝ ήταν συνδρομητής. Οι ταινίες του Ιανουαρίου ακόμα παιζονται και οχι μια ή δυο φορές αλλά σαν τις πρεμιέρες δηλαδή μεσα στον μήνα και 5 -6 φορές. Βαλτε αναλογικά τους τίτλους σε ποσότητα απο τον Ιανουάριο μεχρι και τώρα και θα καταλάβετε πως μεσα σε ενα 3μηνο θα αρχισει ίσα ισα να φαίνεται και στο 6μηνο ορισμένες φορές δεν θα έχετε τι να δείτε. Υπάρχει και η υπηρεσία nova on demand που δείχνει μονο τις πρεμιέρες και για 3 εβδομαδες δεν κουνιέται φύλλο. Αν μπορούσαν να βάλουν περισσότερους τίτλους στην υπηρεσία nova on demand και να λήγουν σε 1 εβδομάδα, θα άλλαζε κατευθέιαν το τοπίο αφού θα υπήρχε πολυ περισσότερο υλικό να βλεπουμε. Πρεπει παντως κάτι να κανουνε με το κινηματογραφικό κομμάτι αφού οντως οι παλαιότεροι ξέρουμε τι σημαινει ΝΟΒΑ και πόσες ταινίες έδειχνε παλαίοτερα και ποσες τώρα.
Τυχαία με πήραν. Δεν ήμουν ποτέ συνδρομητής τους... και ούτε πρόκειται.φίλε μου εσύ είσαι ενεργός συνδρομητής; ήσουν; ή σε κάλεσαν στο άκυρο;
Απαντήστε σας παρακαλώ, επειδή δεν μπορώ να περιμένω έως αύριο που θα πάω σε κατάστημα και για να πάω όσο περισσότερο γίνεται ενημερωμένος:
Με την προσφορά έως 10/06 παίρνω:
1. 24 mbps internet, χωρίς περιορισμούς και δώρο router; Ποιο router;
2. Απεριόριστα σε ΟΛΑ τα σταθερά και όλα κινητά, με περιορισμό τις 12 ώρες.
3. NOVA Start Pack, με δώρο δορυφορική κεραία και εγκατάσταση έτσι;
Εγώ που θέλω μόνο το βασικό pack, χωρίς π.χ. με 10 το τάδε για αθλητικά ή x για ταινίες και που κάνω ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ τι άλλο κερδίζω;
Τον ακριβότερο αποκωδικοποιητή των παίρνω με 49,00 χωρίς τα παραπάνω; Και κάτι διάβαση για HD για 12 μήνες κι adult pack.
Σας παρακαλώ τα φώτα σας...
Απαντήστε σας παρακαλώ, επειδή δεν μπορώ να περιμένω έως αύριο που θα πάω σε κατάστημα και για να πάω όσο περισσότερο γίνεται ενημερωμένος:
Με την προσφορά έως 10/06 παίρνω:
1. 24 mbps internet, χωρίς περιορισμούς και δώρο router; Ποιο router;
2. Απεριόριστα σε ΟΛΑ τα σταθερά και όλα κινητά, με περιορισμό τις 12 ώρες.
3. NOVA Start Pack, με δώρο δορυφορική κεραία και εγκατάσταση έτσι;
Εγώ που θέλω μόνο το βασικό pack, χωρίς π.χ. με 10 το τάδε για αθλητικά ή x για ταινίες και που κάνω ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ τι άλλο κερδίζω;
Τον ακριβότερο αποκωδικοποιητή των παίρνω με 49,00 χωρίς τα παραπάνω; Και κάτι διάβαση για HD για 12 μήνες κι adult pack.
Σας παρακαλώ τα φώτα σας...
Εάν είσαι ήδη συνδρομητής δεν παίρνεις ούτε τα απεριόριστα κινητά, είναι μόνο για τους νέους.
Αν και δεν το γράφει.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Είμαι νέος συνδρομητής από HOL. Το Σάββατο 15/06 λήγει η συνδρομη. Φαντάζομαι ότι εαν πάω π.χ. στις 10/06 μπορώ να ζητήσω ενεργοποίηση μετά τις 15/06...
Τα 49 που πληρώνω τα δίνω για τον απλό ή για τον ακριβότερο αφού είναι μέσω πιστωτικής;
Δηλαδή με την πιστωτική κερδίζω μόνο 12 μήνες HD;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.