Nova 3Play

Ισως να δινουν μικρες χρονικα παρατασεις καθε φορα, διοτι δεν ξερουν αν θα τους φτασουν οι δεκτες. Διοτι οταν με ειχαν πρωτοπαρει τηλεφωνο πριν τρεις εβδομαδες περιπου, μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν θα παρει παραταση μετα τις 30/6 επειδη φοβουνται οτι δεν θα εχουν δεκτες για να εξυπηρετησουν αμεσα τον κοσμο...

Αυτό που πληρώνεις(εφόσον έρχεσαι από άλλη εταιρία) είναι το τέλος ενεργοποίησης 34,90 ευρώ.

70 νομίζω είναι όταν πρόκειται για νέα γραμμή. Για μεταφορά από άλλο πάροχο είναι 35.

Απο αύριο, είναι επιτρεπτός και ο συνδυασμός των υπηρεσιών Novacinema All + Novasports All στο Nova3Play ως Add-ons, ο οποίος δεν ήταν μέχρι σήμερα.

Βγαίνει συνολικά 69,90 , αντί 79,90 που είναι το Full Pack, χωρίς δωρεάν χρόνο προς κινητά και διεθνή βέβαια.

Απο αύριο, είναι επιτρεπτός και ο συνδυασμός των υπηρεσιών Novacinema All + Novasports All στο Nova3Play ως Add-ons, ο οποίος δεν ήταν μέχρι σήμερα.

Βγαίνει συνολικά 69,90 , αντί 79,90 που είναι το Full Pack, χωρίς δωρεάν χρόνο προς κινητά και διεθνή βέβαια.

Αυτό θα ισχύει και για το 3play της τρέχουσας προσφοράς(δηλ.29,90+10 σπορ+10 σινεμά)?

δεν νομίζω... Αλλα και 70 το μήνα για μένα τουλάχιστον είναι πολύ ακριβά!

Κανονικά ναι,θα πρέπει να ισχύει.Εφόσον επιτρέπεται ο συνδυασμός σινεμά και σπορ,όποιος έχει 3play με novacinema γιατί να μην μπορεί να πάρει τα novasports από τις ομάδες?Άλλωστε,αυτό είναι και το νόημα μιας προσφοράς.Να παίρνεις το προϊόν σε καλύτερη τιμή από την κανονική.Από τη στιγμή που πλέον δίνεται η δυνατότητα συνδυασμού σινεμά και σπορ,δεν θα πρέπει ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχεις να είναι μόνο μέσω Forthnet.Παίρνεις λοιπόν την προσφορά των ομάδων και αποκτάει ουσία η προσφορά.Αντί 25 ευρώ το μήνα της κανονικής τιμολόγησης παίρνεις το πακέτο με 12,40 (προπληρωμένα) για ένα χρόνο.

Last edited:
Επειδή το αύριο (σήμερα πλέον) ήρθε, επιβεβαιώθηκε τελικά η πληροφόρησή σου;
Κάτι επίσημο πάντως δεν έχει γραφτεί, ούτε έχει αλλάξει ο 11ος όρος στο pdf του 3play μέσα στη σελίδα της forthnet.

Εγω ειχα βαλει τη χριστουγεννιατικη προσφορα η οποια ηταν σαν κι αυτην εδω + το ΝovaSports1. τον προηγουμενο μηνα μου κανανε μια προσφορα με αλλα 10 ευρω να εχω 720 λεπτα προς κινητα και ολο το Sports Pack. Μου ειπαν επισης οτι μπορω να αλλαζω οποτε θελω μεταξυ του Sports Pack και του Cinema Pack. Δηλαδη τωρα το καλοκαιρι που δεν εχει αθλητικη δραση να βαλω το Cinema και απο Σεπτεμβρη να το αλλαξω στο Sports. Εβαλα λογω Wimbledon (τουρνουα τεννις) το sports pack και σημερα που τους πηρα να μου κανουν εναλλαγη στο cinema pack μεχρι τελος Αυγουστου, μου ειπαν οτι αυτο δεν ισχυει και οτι μου εδωσε λαθος πληροφορηση ο υπαλληλος οταν καναμε την αναβαθμιση.

Εχει συμβει σε καποιον αλλον αυτο το πραγμα; ειναι μεγαλη απατη. τι μπορω να κανω;

ΤΙΠΟΤΑ! σε δούλεψαν κανονικά...

θα ισχυει λογικα ομως 29,90+15nc+12.5ns (ΠΑΕ)= 57.4

σιγά μην ισχύει! αφού στους όρους γράφει ξεκάθαρα οτι το προπληρωμένο δεν συνδυάζεται με άλλο πακέτο! μονο με απλό 3play!

Last edited by a moderator:
Ξέρει κανείς εαν μρπορούμε στο 3play + cinema all να προσθέσουμε ΜΟΝΟ το novasports1 ???

28/6 έκανα την αίτηση για 3play. Την ίδια μέρα ήρθαν τα πρώτα SMS και μερικές μέρες μετά, SMS με username-password. Το επόμενο βήμα είναι SMS με εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης; Πόσο παίρνει συνήθως αυτό;

Πάρε τηλ. τη Forthnet και ρώτησέ τους,θα σου πουν πότε θα ενεργοποιηθείς.

Last edited by a moderator:
Καταρχάς να σημειώσω κι εγώ ότι στην τελευταία επικοινωνία που είχα χθες Τετάρτη ανάμεσα στα άλλα
πακέτα όταν ρώτησα για full μου πρότειναν με 69,90 ευρώ/μήνα :απεριόριστα σταθερά,internet 24Mbps
κινητά με χρέωση σταθερού (όχι 12 ώρες το μήνα δωρεάν ) και από nova το full pack.
Επίσης και σε αυτό το πακέτο με 69,90 το μήνα έχεις δωρεάν 12 μήνες multiview + HD.

Επομένως συγκρίνοντας το νέο αυτό πακέτο των 69,90 σε σχέση με το 3play full που
είναι στα 79,90 (στην κανονική του τιμή),έχουμε ότι :
Το πακέτο των 69,90 δεν έχει δωρεάν προς εξωτερικό και δεν έχει δωρεάν 12 ώρες το μήνα προς
κινητά.Κατά τα άλλα είναι ακριβώς όπως το 3play full.

Μου ανάφεραν στο τηλέφωνο πως το πακέτο αυτό ξεκίνησε τώρα,πριν 2 μέρες.

Μια ερώτηση ακόμα από μένα μιας κι ακόμα παλεύω με τα τερτίπια των προσφορών των "υφιστάμενων"
και νέων συνδρομητών...

Αν τελικά έστω μέσω αλλαγής ονόματος στη Forthnet καταφέρω να πάρω την προσφορά των 39,90
για να έχω τους δωρεάν 6 μήνες multiview + HD θα πρέπει την ημέρα που κάνω την αίτηση να αγοράσω
επιτόπου και τους δυο δέκτες και να ξεκινήσω αμέσως με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας το multiview ?

Θα μπορούσα μήπως να πάρω τώρα τον 865 με πιστωτική στα 49 ευρώ και στη συνέχεια γύρω στον Οκτώβριο
που λήγει η δέσμευση για το συμβόλαιο της ξεχωριστής nova που έχω τώρα,να έκοβα την ανεξάρτητη συνδρομή
nova και ο 831 που θα μου περρίσευε να τον χρησιμοποιούσα για multiview.

Θεωρώ λίγο βλακεία να δώσω τωρα για 865 + 831 : 49 + 49 = 98 ευρώ και να πάρω έναν ακόμα 831 σαν αυτό
που έχω...Το μόνο ενδεχόμενο που σκέφτομαι αν δε γίνεται η σκέψη που έκανα παραπάνω είναι αν έπαιρνα
2 865 με 49 + 149 = 198 ευρώ με τη λογική ότι δεν θα έχω έναν ακόμα 831 αλλά τον 865 που απ'ότι ακούω από
τους συναδέλφους εδώ λένε πως είναι γενικά σταθερότερος.