Nova 3Play

Εγώ επιμένω ότι πλέον (δηλαδή σήμερα που μιλάμε, 12/7) το 39,90 για υφιστάμενους για 3play+κιν. 720+ πακέτο cinema ή sport δε το δίνουν. Αν κάποιος ξέρει διαφορετικά ας ενημερώσει

Ρε παιδιά συγγνώμη, αυτές οι προσφορές είναι αληθινές; Εγώ μόλις μίλησα με 2 κιόλας στο κέντρο τους, το καλύτερο που κάνανε (λόγω πιστωτικής) είναι 29.90+25 sport+10 κιν= 64,90 - 5 λόγω πιστωτικής=59,90 για το ακριβώς ίδιο πακέτο και μόνο για 12 μήνες (μετά +5). Και είχα ακριβότερο από σένα 2play+1 ώρα κιν+full πακέτο

Επισκεψου ενα πλησιεστερο καταστημα φορθνετ και ασε τηντηλεφωνικη εξυπηρετηση. Εαν δεν εχεις καποια δεσμευση τοτε κανε το απλο 3play και οταν ενεργοποιηθεις, πανε ξανα σε καποιο καταστημα και ζητα τα νεα πακετα (εγω τουλαχιστον αυτο εκανα και πηρα την προσφορα των39,90)

Τί σημαίνει αν δεν έχω κάποια δέσμευση; Λέω στο προηγούμενο ποστ ότι είμαι υφιστάμενος dplay+nova στο -20% έκπτωση. Εσύ προφανώς πήρες το αρχικό 29.90 και πρόσθεσες και το πακέτο 10 για κιν. Δηλαδή αυτό που προσφέρουν και σε μένα τηλεφωικά. Και τί πήρες στα 39,90;

Φίλε μου άλλο σου λέει και άλλο κατάλαβες.Πήρε το πακέτο της προσφοράς με 29,90 και με 10 ευρώ πρόσθεσε το σπορ πακέτο(ή το σινεμά).Επίσης αν έχεις δέσμευση σημαίνει αν μπορείς να διακόψεις χωρίς ποινή ή αν δεσμεύεσαι ακόμα για κάποιο διάστημα στη ΝΟΒΑ και δεν μπορείς να διακόψεις.

Last edited:
Εγώ επιμένω ότι πλέον (δηλαδή σήμερα που μιλάμε, 12/7) το 39,90 για υφιστάμενους για 3play+κιν. 720+ πακέτο cinema ή sport δε το δίνουν. Αν κάποιος ξέρει διαφορετικά ας ενημερώσει
Για να ξεκαθαρίσει κάτι, υπάρχουν 2 κατηγορίες υφιστάμενων συνδρομητών. Αυτοί που έχουν κάποιο φτηνό συνδυαστικό πακέτο με κόστος/μήνα μικρότερο ή περίπου ίσο με την τρέχουσα προσφορά και αυτοί που έχουν πιο ακριβά πακέτα (π.χ το κλασικό DP ECO+Sports Pack με τα 53.90/μήνα). Στους πρώτους, τη δίνουν κανονικά την προσφορά, γιατί δεν χάνουν κάτι. Στους δεύτερους, δυστυχώς, δεν τη δίνουν την προσφορά και τους δίνουν το 3Play με τις τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου, δηλαδή αυτό ακριβώς που σου πρότειναν κι εσένα.

Αυτό που κατάφερε ο alvarez είναι πολύ σημαντικό, αλλά είναι η εξαίρεση στον κανόνα και το πέτυχε γιατί κινήθηκε με εναλλακτικό τρόπο πίεσης (ΕΕΤΤ κτλ.). Μακάρι να το είχε ποστάρει μερικές μέρες νωρίτερα, για να ξεστραβωθούμε και οι υπόλοιποι, αφού πιθανότατα θα ακολουθούσαμε και άλλοι, που δεσμευόμαστε στα ακριβά συμβόλαια, την ίδια τακτική. Τώρα, λογικά δεν έχει νόημα, γιατί μέχρι να γίνουν οι όποιες διαδικασίες, θα έχει λήξει η προσφορά και τότε θα μας δώσουν και πάλι τις τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου, οπότε δώρο άδωρο.

Φίλε μου άλλο σου λέει και άλλο κατάλαβες.Πήρε το πακέτο της προσφοράς με 29,90 και με 10 ευρώ πρόσθεσε το σπορ πακέτο(ή το σινεμά).Επίσης αν έχεις δέσμευση σημαίνει αν μπορείς να διακόψεις χωρίς ποινή ή αν δεσμεύεσαι ακόμα για κάποιο διάστημα στη ΝΟΒΑ και δεν μπορείς να διακόψεις.

Αυτό λίγο χλωμό το βλέπω, από 25 στο κατάστημα na στο δίνουν 10, εξάλλου πολλοι εδώ λένε ότι στο τηλ. κάνουνε άλλες-καλύτερες προσφορές από το κατάστημα, που αναγκαστικά σου δίνει τιμές καταλόγου

Για να ξεκαθαρίσει κάτι, υπάρχουν 2 κατηγορίες υφιστάμενων συνδρομητών. Αυτοί που έχουν κάποιο φτηνό συνδυαστικό πακέτο με κόστος/μήνα μικρότερο ή περίπου ίσο με την τρέχουσα προσφορά και αυτοί που έχουν πιο ακριβά πακέτα (π.χ το κλασικό DP ECO+Sports Pack με τα 53.90/μήνα). Στους πρώτους, τη δίνουν κανονικά την προσφορά, γιατί δεν χάνουν κάτι. Στους δεύτερους, δυστυχώς, δεν τη δίνουν την προσφορά και τους δίνουν το 3Play με τις τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου, δηλαδή αυτό ακριβώς που σου πρότειναν κι εσένα.

Αυτό που κατάφερε ο alvarez είναι πολύ σημαντικό, αλλά είναι η εξαίρεση στον κανόνα και το πέτυχε γιατί κινήθηκε με εναλλακτικό τρόπο πίεσης (ΕΕΤΤ κτλ.). Μακάρι να το είχε ποστάρει μερικές μέρες νωρίτερα, για να ξεστραβωθούμε και οι υπόλοιποι, αφού πιθανότατα θα ακολουθούσαμε και άλλοι, που δεσμευόμαστε στα ακριβά συμβόλαια, την ίδια τακτική. Τώρα, λογικά δεν έχει νόημα, γιατί μέχρι να γίνουν οι όποιες διαδικασίες, θα έχει λήξει η προσφορά και τότε θα μας δώσουν και πάλι τις τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου, οπότε δώρο άδωρο.

Νομίζω φίλε ότι τα 'πες καλύτερα απ' όλους. Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ διαβάζοντας πολλά ποσταρίσματα. Τελικά οι υφιστάμενοι χωρίζονται κι αυτοί σε 2 κατηγορίες, αυτούς που είχαν το φουλ στη νόβα και αντίστοιχα πακέτα στη φορθνετ και σε αυτούς με απλότερα/φτηνότερα πακέτα και ακολουθούνται άλλες πολιτικές.
Γι´αυτό μου έκανε εντύπωση προηγούμενο ποστ, που έλεγε ότι είχε 2play+1 ώρα κινητά+nova και πήγε στο 39,90 με 3play+720 κιν.+sport

Last edited by a moderator:
Νομίζω ότι γενικά οι υφιστάμενοι συνδρομητές χωριζόμαστε σε ακόμα περισσότερες υποκατηγορίες και προσμετρώνται και άλλα κριτήρια, όπως π.χ. η παλαιότητα, η χρηματοπιστωτική μας ικανότητα (δηλαδή να είμαστε καλοπληρωτές χωρίς προβλήματα στο παρελθόν) κτλ. Το συμπεραίνω αυτό, γιατί δεν ακολουθούν πάντα σταθερή γραμμή και δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε σε συνδρομητές οι οποίοι έχουν το ίδιο ακριβώς πακέτο, όταν π.χ. κάνουν αίτηση διακοπής να τους γίνεται και διαφορετική τηλεφωνική προσφορά.

Όμως, στην παρούσα περίπτωση με την προσφορά του 3Play, απ' όσα βλέπω ότι έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το κύριο μέλημά τους είναι ο διαχωρισμός των 2 κατηγοριών που εξήγησα στο προηγούμενο post μου και όχι κάποιο άλλο κριτήριο (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

Δηλαδή πάλι καλά να λέμε δηλαδή που δίνουνε έστω τις τιμές του επίσημου καταλόγου για τους νέους (29.90+25+10 κλπ) και δε μας λένε ότι αυτά είναι μόνο για νέους και όχι για σας και ότι εμείς πρέπει να δίνουμε 100 ευρω το μήνα!!! Έτσι ο παλιός, καλοπληρωτής, πιστός από την εποχή του φιλμνέτ πελάτης επιβραβεύεται ως εξής:
1) Τον αναγκάζουν να πετάξει στα σκουπίδια ακριβούς δέκτες, επειδή είχε σύμφωνα με το συμβόλαιό του πάντα ελεύθερη κάρτα, την οποία πλήρωνε κανονικά.
2) Πιθανόν να αλλάξει όλο το setup του με αντίστοιχες επιβαρύνσεις σε μαστόρια, υλικά κλπ.
3) Αντί να του κάνουνε προσφορά λόγω παλαιότητας και παραμονής στην εταιρία τόσα χρόνια ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τους νέους συνδρομητές, που μπορεί να είναι περαστικοί και για 1 χρόνο μόνο.
Και αφού το θένε έτσι, ρωτάω και εγώ: Αν πάω και κάνω διακοπή του νόβα για τον Αύγουστο και αφήσω μόνο τη φορθνέτ, μετά από πχ. 1-2 μήνες μπορώ να εμφανιστώ και να τους πω είμαι καινούριος στη νόβα κάντε μου τη χ προσφορά;;; Δηλαδή μ...ας είμαι να πληρώνω περισσότερα ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ από το νέο συνδρομήτη, δε το καταλαβαίνω αυτό...Λέω εγώ τώρα....

Ειχα dbplay economy kai sport στα 53,90 (λογω προνομοιο 20%) και ειχε περασει η δεσμευση του 1 ετους. Ζητησα πολλες φορες τηλεφωνικα να περασω στην προσφορα για 39,90 αλλα ματαια(μου ελεγαν 55 ευρω). Οποτε και εγω ζητησα να παω στο απλο 3play. Μολις ενεργοποιηθηκα πηρα ξανα τηλεφωνο για την προσφορα 39,90 αλλα και παλι μου ειπαν οχι. Μετα επισκεφθηκα ενα καταστημα και πηρα το πακετο απεριοριστα σταθερα, 720 λεπτα κινητα και σπορ πακετο στα 39,90 για παντα(εχω και το συμβολαιο που το γραφει).

Ναι να πούμε πάντως ότι το 39,90 δεν ισχύει νομίζω πλέον ούτε για τους νέους, εγώ δεν το βλέπω πουθενά στο σάιτ

Αυτό επιβεβαιώνει κανείς αν γίνεται; Να πάμε από παλιό φουλ+φορθνετ κλπ. σε απλό 3play και μετά την ενεργοποίηση να ζητήσουμε από κατάστημα το 39,90-αν το δίνουνε ακόμα; Μου φαίνεται ίσως η καλύτερη λύση

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι είχα πάρει κάνα μήνα πριν και τους είπα ότι θα θελα κάτι καλύτερο στο λεφτά που έδινα αλλά δεν έγινε κάτι.Στο τέλος τους είπα ότι όταν είναι για ανανέωση μην κάνουν το κόπο για να με πάρουν τηλ και ότι θα πάω στον ΟΤΕ

Τί σημαίνει αν δεν έχω κάποια δέσμευση; Λέω στο προηγούμενο ποστ ότι είμαι υφιστάμενος dplay+nova στο -20% έκπτωση. Εσύ προφανώς πήρες το αρχικό 29.90 και πρόσθεσες και το πακέτο 10 για κιν. Δηλαδή αυτό που προσφέρουν και σε μένα τηλεφωικά. Και τί πήρες στα 39,90;

Αν κατάλαβα καλά έχεις dplay+nova full με το προνόμιο!! του -20%. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις καμία δέσμευση και μπορείς να κάνεις άμεσα διακοπή χωρίς καμία ποινή.
Η nova θεωρεί τους συνδρομητές nova full ως premium πελάτες (με τη κακή φυσικά έννοια) και δύσκολα θα τους κάνει της καλές προσφορές
Να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους πεις ότι κόβεις την νοβα και της επόμενες μέρες κάνεις αίτηση για αλλαγή παρόχου τηλεφωνίας. Θεωρώ ότι θα σου δώσουν το πακέτο με τα 39.90.

Παιδια μια βοηθεια.Εδω και δυο μερες εχω το Nova3play.τηλεφωνο και Nova ειναι ΟΚ.Το internet ομως δεν λειτουργει.Συγχρονιζει στα 11500/1024 αλλα δεν παιρνει ip.Μιλαω συνεχως με τη τεχνικη υποστηριξη αλλα δεν κανουν τιποτε.Πως μπορω να γυρισω πισω στον ΟΤΕ?Εχω το δικαιωμα?Θα πληρωσω καποιο penalty στη Forthnet?Περιμενω τη βοηθεια σας.

Καλησπέρα σε όλους! Εγώ εδώ κι ένα χρόνο έχω την συνδυαστική υπηρεσία Forthnet 2Play + Nova Full με προνόμιο -20%, συγκεκριμένα πληρώνω το δίμηνο 65,99 για τηλέφωνο και internet και 49,54 Nova το μήνα. Τώρα σκέφτομαι να πάρω το Nova 3Play Full, πιστεύετε πως με συμφέρει η τιμή 79,90 το μήνα ή θα είναι 79,90 συν κάτι; Σας ευχαριστώ!

Παιδια μια βοηθεια.Εδω και δυο μερες εχω το Nova3play.τηλεφωνο και Nova ειναι ΟΚ.Το internet ομως δεν λειτουργει.Συγχρονιζει στα 11500/1024 αλλα δεν παιρνει ip.Μιλαω συνεχως με τη τεχνικη υποστηριξη αλλα δεν κανουν τιποτε.Πως μπορω να γυρισω πισω στον ΟΤΕ?Εχω το δικαιωμα?Θα πληρωσω καποιο penalty στη Forthnet?Περιμενω τη βοηθεια σας.

Τι εννοείς δεν παίρνει ip;

στο technicolor ειναι αναμενο πρασινο το λαμπακι του adsl και το λαμπακι του internet παραμενει κοκινο.Επτα φορες μιλησα με τη Forthnet αλλα τιποτε.Πως γινεται να φυγω απο τη Forthnet?Στον ΟΤΕ οταν ειχα βλαβη την αμεσως επομενη μερα ηταν διπλα σου στο χωρο σου οι τεχνικοι.Στη Forthnet για να μιλησεις μαζι τους περιμενεις και 58 λεπτα.Ελεος.Βοηθηστε με να φυγω!!!

Σε ευχαριστώ φίλε μου άλλα το #813 δεν δίνει απάντηση σε αυτό που θέλω να μάθω...