nikoskazanakis
Established Member
- 18 June 2010
- 166
Εγώ επιμένω ότι πλέον (δηλαδή σήμερα που μιλάμε, 12/7) το 39,90 για υφιστάμενους για 3play+κιν. 720+ πακέτο cinema ή sport δε το δίνουν. Αν κάποιος ξέρει διαφορετικά ας ενημερώσει
Ρε παιδιά συγγνώμη, αυτές οι προσφορές είναι αληθινές; Εγώ μόλις μίλησα με 2 κιόλας στο κέντρο τους, το καλύτερο που κάνανε (λόγω πιστωτικής) είναι 29.90+25 sport+10 κιν= 64,90 - 5 λόγω πιστωτικής=59,90 για το ακριβώς ίδιο πακέτο και μόνο για 12 μήνες (μετά +5). Και είχα ακριβότερο από σένα 2play+1 ώρα κιν+full πακέτο
Για να ξεκαθαρίσει κάτι, υπάρχουν 2 κατηγορίες υφιστάμενων συνδρομητών. Αυτοί που έχουν κάποιο φτηνό συνδυαστικό πακέτο με κόστος/μήνα μικρότερο ή περίπου ίσο με την τρέχουσα προσφορά και αυτοί που έχουν πιο ακριβά πακέτα (π.χ το κλασικό DP ECO+Sports Pack με τα 53.90/μήνα). Στους πρώτους, τη δίνουν κανονικά την προσφορά, γιατί δεν χάνουν κάτι. Στους δεύτερους, δυστυχώς, δεν τη δίνουν την προσφορά και τους δίνουν το 3Play με τις τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου, δηλαδή αυτό ακριβώς που σου πρότειναν κι εσένα.Εγώ επιμένω ότι πλέον (δηλαδή σήμερα που μιλάμε, 12/7) το 39,90 για υφιστάμενους για 3play+κιν. 720+ πακέτο cinema ή sport δε το δίνουν. Αν κάποιος ξέρει διαφορετικά ας ενημερώσει
Φίλε μου άλλο σου λέει και άλλο κατάλαβες.Πήρε το πακέτο της προσφοράς με 29,90 και με 10 ευρώ πρόσθεσε το σπορ πακέτο(ή το σινεμά).Επίσης αν έχεις δέσμευση σημαίνει αν μπορείς να διακόψεις χωρίς ποινή ή αν δεσμεύεσαι ακόμα για κάποιο διάστημα στη ΝΟΒΑ και δεν μπορείς να διακόψεις.
Για να ξεκαθαρίσει κάτι, υπάρχουν 2 κατηγορίες υφιστάμενων συνδρομητών. Αυτοί που έχουν κάποιο φτηνό συνδυαστικό πακέτο με κόστος/μήνα μικρότερο ή περίπου ίσο με την τρέχουσα προσφορά και αυτοί που έχουν πιο ακριβά πακέτα (π.χ το κλασικό DP ECO+Sports Pack με τα 53.90/μήνα). Στους πρώτους, τη δίνουν κανονικά την προσφορά, γιατί δεν χάνουν κάτι. Στους δεύτερους, δυστυχώς, δεν τη δίνουν την προσφορά και τους δίνουν το 3Play με τις τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου, δηλαδή αυτό ακριβώς που σου πρότειναν κι εσένα.
Αυτό που κατάφερε ο alvarez είναι πολύ σημαντικό, αλλά είναι η εξαίρεση στον κανόνα και το πέτυχε γιατί κινήθηκε με εναλλακτικό τρόπο πίεσης (ΕΕΤΤ κτλ.). Μακάρι να το είχε ποστάρει μερικές μέρες νωρίτερα, για να ξεστραβωθούμε και οι υπόλοιποι, αφού πιθανότατα θα ακολουθούσαμε και άλλοι, που δεσμευόμαστε στα ακριβά συμβόλαια, την ίδια τακτική. Τώρα, λογικά δεν έχει νόημα, γιατί μέχρι να γίνουν οι όποιες διαδικασίες, θα έχει λήξει η προσφορά και τότε θα μας δώσουν και πάλι τις τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου, οπότε δώρο άδωρο.
Φίλε μου άλλο σου λέει και άλλο κατάλαβες.Πήρε το πακέτο της προσφοράς με 29,90 και με 10 ευρώ πρόσθεσε το σπορ πακέτο(ή το σινεμά).Επίσης αν έχεις δέσμευση σημαίνει αν μπορείς να διακόψεις χωρίς ποινή ή αν δεσμεύεσαι ακόμα για κάποιο διάστημα στη ΝΟΒΑ και δεν μπορείς να διακόψεις.
Τί σημαίνει αν δεν έχω κάποια δέσμευση; Λέω στο προηγούμενο ποστ ότι είμαι υφιστάμενος dplay+nova στο -20% έκπτωση. Εσύ προφανώς πήρες το αρχικό 29.90 και πρόσθεσες και το πακέτο 10 για κιν. Δηλαδή αυτό που προσφέρουν και σε μένα τηλεφωικά. Και τί πήρες στα 39,90;
Παιδια μια βοηθεια.Εδω και δυο μερες εχω το Nova3play.τηλεφωνο και Nova ειναι ΟΚ.Το internet ομως δεν λειτουργει.Συγχρονιζει στα 11500/1024 αλλα δεν παιρνει ip.Μιλαω συνεχως με τη τεχνικη υποστηριξη αλλα δεν κανουν τιποτε.Πως μπορω να γυρισω πισω στον ΟΤΕ?Εχω το δικαιωμα?Θα πληρωσω καποιο penalty στη Forthnet?Περιμενω τη βοηθεια σας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.