Τελικά συνάδελφοι πρέπει να έχεις τύχη και να σου "κάτσουν" διάφορες συγκυρίες για να πετύχει η "ζαριά".
Είπα σήμερα να πάω στο έτερο κατάστημα Forthnet για να δω μήπως και παίξει τίποτα με την προσφορά των 39,90
ίσως με μεταφορά ονόματος...
Επειδή όπως έχω αναφέρει ξανά έχω ξεχωριστά Forthnet και ξεχωριστά nova,είπα να ξαναρωτήσω μήπως και παίζει να γίνει η πρόταση του φίλου hdanca:Τη σκέτη Forthnet να την κάνω 3play στα 39,90 και την σκέτη νόβα να την αφήσω ως έχει...Την προηγούμενη φορά που είχα ρωτήσει μου είχαν πει πως δεν...
Επίσης σε πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες τις προηγούμενες μέρες μου απέκλειαν κατηγορηματικά την προσφορά των 39,90 για εμένα ως υφιστάμενο...
Σήμερα λοιπόν ο άνθρωπος μου λέει πως μπορεί ουσιαστικά να γίνει η ιδέα που μου είχε δώσει ο φίλος hdanca !
Θα ήθελα λοιπόν για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω θερμά τον σύντροφο hdanca για την πολύτιμη του ιδέα
που όπως φαίνεται ήταν καθοριστικής σημασίας!
Συμπλήρωσαμε χειρόγραφα πρόχειρα την αίτηση και θα μου την περάσουμε τη Δευτέρα ώστε να δω και τι θα κάνω
με τους 2 δέκτες για το multiview:
Εδώ με πιστωτική κάρτα έχουμε: 865 + 831 : 49 + 49 = 98 ευρώ ή 865 + 865 = 49 + 149 = 198 ευρώ.
Τον 831 που έχω τώρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω αφού είναι ενεργοποιημένος στην παρούσα συνδρομή nova.Ρώτησα αν μπορώ ενδεχομένως να περιμένω μέχρι περίπου τέλη Οκτωβρίου που κλείνω χρόνο και στη συνέχεια αφού κάνω διακοπή να συνδιάσω τον 831 με τον 865 σε multiview.Το πρόβλημα είναι πως απ'ότι μου είπαν άσχετα αν εγώ βάλω το δεύτερο δέκτη τον Οκτώβρη,οι δωρεάν 6 μήνες multiview θα έχουν αρχίσει να μετράνε,οπότε χάνω δωρεάν μήνες...
Γνωρίζει κανείς αν είναι έτσι τα πράγματα? Αν είναι έτσι τότε θα πρέπει να πάρω 2 νέους δέκτες και προβληματίζομαι αν πάω σε 865 + 831 ή 2 865. Οι εντυπώσεις γενικά των χρηστών εδώ αλλά και τα
διάφορα κολλήματα που μου εμφανίζει πολλές φορές ο 831 με κάνουν να σκέφτομαι μήπως να πάω
σε 2 865.Τι γνώμη έχετε?Αξίζει άραγε τα +100 ευρώ?
Αυτά προς το παρόν αλλά σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα ζητήματα!
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους και ειδικά στο συνάδελφο hdanca !