Nova 3Play

Πολλά χρήματα πληρώνεις και τώρα, όπως πολλά είναι και τα 79,90 του full 3play. Αν δεν έχεις πλέον δέσμευση συμβολαίου, τους παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς διακοπή της nova και τους λες ότι σκοπεύεις να αλλάξεις και τη forthnet. Μετά θα σου κάνουν προσφορά. Θεωρώ πως μια τιμή μέχρι 60 θα είναι πολύ ικανοποιητική.

Ρε παιδια βοηθηστε με σε κατι. Θελω να βαλω το Nova 3play, αλλα εχω συμβολαιο με την Hol μεχρι τον Σεπτεμβρη. Εκανα συμβολαιο το 2011 για πρωτη φορα. Εχει συμπληρωθει ο πρωτος χρονος δηλαδη, οποτε δεν ειμαι αναγκασμενος να πληρωσω τελος διακοπης που ειναι 72 ευρω. Περυσι τον Σεπτεμβριο ανανεωσα για 12 μηνες και μου λενε οτι εχουν το δικαιωμα να μου ζητησουν τα λεφτα που εχω επωφεληθει. Δηλαδη 5,10 για 10 μηνες, οποτε 51 αν διακοψω τωρα. Μου λενε ομως οτι δεν ειναι σιγουρο οτι θα μου τα ζητησουν."Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να σας ζητηθουν αυτα τα χρηματα", μου ειπαν χαρακτηριστικα.

"Ο Πελάτης με την παρούσα δηλώνει ρητά και
αποδέχεται ανεπιφύλακτα τα κάτωθι:
Αναγνωρίζει ότι η ως άνω Σύμβαση Υπηρεσιών μεταξύ αυτού και της Εταιρείας παρατείνεται για επιπλέον
δώδεκα (12) μήνες από σήμερα και αναλαμβάνει την υποχρέωση να παραμείνει συνδρομητής της
Εταιρείας και να καταβάλει κανονικά και προσηκόντως το οικονομικό αντάλλαγμα των παρεχόμενων από
αυτόν υπηρεσιών για το επόμενο δωδεκάμηνο, άλλως υποχρεούται (δίχως καμιά απολύτως όχληση εκ
μέρους της Εταιρείας) να καταβάλει εντόκως στην Εταιρεία ολόκληρο το ποσό της, κατά τα ανωτέρω,
έκπτωσης που θα έχει λάβει μέχρι τη διακοπή της συνεργασίας του με την Εταιρεία", λεει το συμβολαιο που υπεγραψα περυσι.

Εχει βαλει κανεις σας το Nova 3play, φευγοντας απο τη Hol, πριν ληξει η εκπτωση του και του ζητησαν τα λεφτα; Μπορω να απευθυνθω στη ΕΕΤΤ, εφοσον μου ζητησουν λεφτα;

Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει, θα με βοηθουσε παρα πολυ καποιος που εχει συναντησει κατι παρομοιο...

έχεις κάνει συμβόλαιο με την hol! φυσικά και θα στα ζητήσουν τέτοιες εποχές κιόλας...

Ενημερωτικά, κοίταξα πριν λίγο στη σελίδα της forthnet για το 3Play και είδα ότι πλέον αφαιρέθηκε το κόκκινο ταμπελάκι που έλεγε "Η προσφορά ισχύει για μερικές ημέρες ακόμα".

Άρα, φαίνεται ότι έληξε η προσφορά και πλέον όποιος θέλει 3Play θα το παίρνει με τις τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου.

Δεν ξέρω μήπως υπάρχει άτυπη παράταση μόνο μέσω τηλ. γιατί σε κάποιους με τους οποίους είχαν επικοινωνήσει αυτές τις μέρες με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, τους είχαν πει ότι έχουν δικαίωμα να απαντήσουν για την προσφορά μέχρι τις 15/7.

Επειδή θέλω να βάλω και στους δικούς μου 3play + sports στα 39,90 δεν ισχύει πλέον? ούτε με δώρο τα 720' κινητά?

Τελικά συνάδελφοι πρέπει να έχεις τύχη και να σου "κάτσουν" διάφορες συγκυρίες για να πετύχει η "ζαριά".

Είπα σήμερα να πάω στο έτερο κατάστημα Forthnet για να δω μήπως και παίξει τίποτα με την προσφορά των 39,90
ίσως με μεταφορά ονόματος...
Επειδή όπως έχω αναφέρει ξανά έχω ξεχωριστά Forthnet και ξεχωριστά nova,είπα να ξαναρωτήσω μήπως και παίζει να γίνει η πρόταση του φίλου hdanca:Τη σκέτη Forthnet να την κάνω 3play στα 39,90 και την σκέτη νόβα να την αφήσω ως έχει...Την προηγούμενη φορά που είχα ρωτήσει μου είχαν πει πως δεν...
Επίσης σε πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες τις προηγούμενες μέρες μου απέκλειαν κατηγορηματικά την προσφορά των 39,90 για εμένα ως υφιστάμενο...
Σήμερα λοιπόν ο άνθρωπος μου λέει πως μπορεί ουσιαστικά να γίνει η ιδέα που μου είχε δώσει ο φίλος hdanca !

Θα ήθελα λοιπόν για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω θερμά τον σύντροφο hdanca για την πολύτιμη του ιδέα
που όπως φαίνεται ήταν καθοριστικής σημασίας!

Συμπλήρωσαμε χειρόγραφα πρόχειρα την αίτηση και θα μου την περάσουμε τη Δευτέρα ώστε να δω και τι θα κάνω
με τους 2 δέκτες για το multiview:
Εδώ με πιστωτική κάρτα έχουμε: 865 + 831 : 49 + 49 = 98 ευρώ ή 865 + 865 = 49 + 149 = 198 ευρώ.

Τον 831 που έχω τώρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω αφού είναι ενεργοποιημένος στην παρούσα συνδρομή nova.Ρώτησα αν μπορώ ενδεχομένως να περιμένω μέχρι περίπου τέλη Οκτωβρίου που κλείνω χρόνο και στη συνέχεια αφού κάνω διακοπή να συνδιάσω τον 831 με τον 865 σε multiview.Το πρόβλημα είναι πως απ'ότι μου είπαν άσχετα αν εγώ βάλω το δεύτερο δέκτη τον Οκτώβρη,οι δωρεάν 6 μήνες multiview θα έχουν αρχίσει να μετράνε,οπότε χάνω δωρεάν μήνες...

Γνωρίζει κανείς αν είναι έτσι τα πράγματα? Αν είναι έτσι τότε θα πρέπει να πάρω 2 νέους δέκτες και προβληματίζομαι αν πάω σε 865 + 831 ή 2 865. Οι εντυπώσεις γενικά των χρηστών εδώ αλλά και τα
διάφορα κολλήματα που μου εμφανίζει πολλές φορές ο 831 με κάνουν να σκέφτομαι μήπως να πάω
σε 2 865.Τι γνώμη έχετε?Αξίζει άραγε τα +100 ευρώ?

Αυτά προς το παρόν αλλά σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα ζητήματα!

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους και ειδικά στο συνάδελφο hdanca !

Να 'σαι καλά φίλε keraki!Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε βοήθησα με την ιδέα μου.Ήμουνα πολύ σίγουρος όπως θυμάσαι,γι αυτό και επέμενα.Τώρα,για τους δέκτες που ρωτάς...Αν δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τα 100 ευρώ διαφορά,θα σου συνιστούσα ανεπιφύλακτα να πας σε δύο δέκτες 865.Δεν συγκρίνεται ο ένας δέκτης με τον άλλον.Βέβαια,αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον δεύτερο δέκτη,δεν είναι και εντελώς άσχημα να πας στον 831.Αλλά...σαν δέκτες δεν συγκρίνονται.Δεν είναι μόνο οι εγγραφές,αλλά και η συνολική σταθερότητα που έχει ο 865 σε σχέση με τον 831.Και αν υπολογίσεις ότι παίρνεις τώρα το multivew και όχι τον Οκτώβριο,είναι σα να κερδίζεις 30 ευρώ επιπλέον.Και τέλος,μπράβο σου που τα κατάφερες. Καλή τηλεθέαση!

Τελικά συνάδελφοι πρέπει να έχεις τύχη και να σου "κάτσουν" διάφορες συγκυρίες για να πετύχει η "ζαριά".

Είπα σήμερα να πάω στο έτερο κατάστημα Forthnet για να δω μήπως και παίξει τίποτα με την προσφορά των 39,90
ίσως με μεταφορά ονόματος...
Επειδή όπως έχω αναφέρει ξανά έχω ξεχωριστά Forthnet και ξεχωριστά nova,είπα να ξαναρωτήσω μήπως και παίζει να γίνει η πρόταση του φίλου hdanca:Τη σκέτη Forthnet να την κάνω 3play στα 39,90 και την σκέτη νόβα να την αφήσω ως έχει...Την προηγούμενη φορά που είχα ρωτήσει μου είχαν πει πως δεν...
Επίσης σε πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες τις προηγούμενες μέρες μου απέκλειαν κατηγορηματικά την προσφορά των 39,90 για εμένα ως υφιστάμενο...
Σήμερα λοιπόν ο άνθρωπος μου λέει πως μπορεί ουσιαστικά να γίνει η ιδέα που μου είχε δώσει ο φίλος hdanca !

Θα ήθελα λοιπόν για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω θερμά τον σύντροφο hdanca για την πολύτιμη του ιδέα
που όπως φαίνεται ήταν καθοριστικής σημασίας!

Συμπλήρωσαμε χειρόγραφα πρόχειρα την αίτηση και θα μου την περάσουμε τη Δευτέρα ώστε να δω και τι θα κάνω
με τους 2 δέκτες για το multiview:
Εδώ με πιστωτική κάρτα έχουμε: 865 + 831 : 49 + 49 = 98 ευρώ ή 865 + 865 = 49 + 149 = 198 ευρώ.

Τον 831 που έχω τώρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω αφού είναι ενεργοποιημένος στην παρούσα συνδρομή nova.Ρώτησα αν μπορώ ενδεχομένως να περιμένω μέχρι περίπου τέλη Οκτωβρίου που κλείνω χρόνο και στη συνέχεια αφού κάνω διακοπή να συνδιάσω τον 831 με τον 865 σε multiview.Το πρόβλημα είναι πως απ'ότι μου είπαν άσχετα αν εγώ βάλω το δεύτερο δέκτη τον Οκτώβρη,οι δωρεάν 6 μήνες multiview θα έχουν αρχίσει να μετράνε,οπότε χάνω δωρεάν μήνες...

Γνωρίζει κανείς αν είναι έτσι τα πράγματα? Αν είναι έτσι τότε θα πρέπει να πάρω 2 νέους δέκτες και προβληματίζομαι αν πάω σε 865 + 831 ή 2 865. Οι εντυπώσεις γενικά των χρηστών εδώ αλλά και τα
διάφορα κολλήματα που μου εμφανίζει πολλές φορές ο 831 με κάνουν να σκέφτομαι μήπως να πάω
σε 2 865.Τι γνώμη έχετε?Αξίζει άραγε τα +100 ευρώ?

Αυτά προς το παρόν αλλά σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα ζητήματα!

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους και ειδικά στο συνάδελφο hdanca !

Εμενα μου ειπαν σημερα απο το τηλεφωνικο κεντρο οτι οι υφισταμενοι πελατες Nova(παροτι εχω διακοψει απο τον Μαρτιο θεωρουμαι λεει υφισταμενος) δεν μπορουν να παρουν το Nova 3play μονο με 29,90. Πρεπει να βαλουν +10 για να το συνδυασουν με sports pack ή cinema pack. Αλλα μαλλον αυτο σε βολευει εσενα...

δηλαδή δίνουν το πακέτο 40 με σπορτ η σινεμα και σε υφιστάμενους; αφού μέχρι τώρα δεν το έδιναν... οτι να ναι!!!

Last edited by a moderator:
Φίλε bagtzim μάλλον μπερδεύτηκες από το προηγούμενο post. Φυσικά και πήραν την προσφορά υφιστάμενοι συνδρομητές forthnet. Όσοι είχαν διακόψει τη nova και παρέμεναν στη forthnet είχαν το δικαίωμα να την πάρουν. Έχει ήδη γραφτεί στα προηγούμενα posts του θέματος.

Το παράδοξο σ' αυτό που ανέφερε ο apostolis89, είναι που δεν μπορούν να πάρουν πλέον (μέχρι και τη Δευτέρα που θα υπάρχει η προσφορά) το σκέτο 3Play, αλλά είναι υποχρεωμένοι να προσθέσουν και το cinema ή το sports pack. Μάλλον θα έπεσε σε άσχετο υπάλληλο, γιατί δεν φαίνεται καθόλου λογικό αυτό.

Ενημερωτικά, κοίταξα πριν λίγο στη σελίδα της forthnet για το 3Play και είδα ότι πλέον αφαιρέθηκε το κόκκινο ταμπελάκι που έλεγε "Η προσφορά ισχύει για μερικές ημέρες ακόμα".

Άρα, φαίνεται ότι έληξε η προσφορά και πλέον όποιος θέλει 3Play θα το παίρνει με τις τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου.

Δεν ξέρω μήπως υπάρχει άτυπη παράταση μόνο μέσω τηλ. γιατί σε κάποιους με τους οποίους είχαν επικοινωνήσει αυτές τις μέρες με την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, τους είχαν πει ότι έχουν δικαίωμα να απαντήσουν για την προσφορά μέχρι τις 15/7.

Επιπλεον, εχουν βγαλει και το ταμπελακι που λεει για 720' προς κινητα και κανει λογο για αστικη χρεωση πλεον στις κλησεις προς κινητα. Μηπως σταθεροποιησουν το 29,90 αλλα χωρις δωρεαν λεπτα προς κινητα; Αν ισχυει το + 10 για sports pack ή cinema pack δεν θα ειναι ασχημα...

Τα 720' προς κινητά ήταν μέρος της προσφοράς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να τα αποκτήσει οποιοσδήποτε άλλος που έχει 3Play και δεν του αρκεί η αστική χρέωση προς κινητά.
Αν κοιτάξεις τον επίσημο τιμοκατάλογο, θα δεις ότι η συγκεκριμένη επιπρόσθετη υπηρεσία κοστίζει 10 /μήνα.

Ναι το ειχα δει αυτο που λες στον καταλογο. Απλα θελω να πω οτι αν ανακοινωσουν οτι τελειωσε η προσφορα και συνεχισουν το ιδιο πακετο χωρις τα λεπτα προς κινητα, αλλα και πως θα υπαρχει η δυνατοτητα με +10 να εχεις sports pack ή cinema pack παλι μιλαμε για καλο πακετο, ειδικα για οσους ενδιαφερονται για Nova, οπως εγω.

Last edited by a moderator:
Ενεργοποιήθηκα πριν 2-3 μέρες κι αναμένω NOVA. Η ερώτηση είναι: Για να δω e-bill μου ζητάει PIN κτλ...Πρέπει να πάρω τηλέφωνο να μου τα δώσουν;

Εμένα μου τα έστειλαν μόνοι τους με sms λίγες μέρες μετά την ενεργοποίηση της ΝΟΒΑ. Μάλλον δεν θα χρειαστεί να κάνεις τίποτα εσύ.

Ναι το ειχα δει αυτο που λες στον καταλογο. Απλα θελω να πω οτι αν ανακοινωσουν οτι τελειωσε η προσφορα και συνεχισουν το ιδιο πακετο χωρις τα λεπτα προς κινητα, αλλα και πως θα υπαρχει η δυνατοτητα με +10 να εχεις sports pack ή cinema pack παλι μιλαμε για καλο πακετο, ειδικα για οσους ενδιαφερονται για Nova, οπως εγω.
Από τη στιγμή που λήξει η προσφορά (νομίζω σήμερα), πλέον θα ισχύουν οι τιμές του επίσημου τιμοκαταλόγου. Δηλαδή, το cinema pack θα κοστίζει 15 και το sports pack 25 . Συνεπώς, όποιος θέλει κάποιο από τα δύο, μαζί με τα "απεριόριστα" κινητά, θα πρέπει να πληρώνει επιπλέον 25 ή 35 αντίστοιχα, στα 29,90 που δίνει ήδη για το start pack.

Απο το τηλεφωνικο κεντρο μου ειπαν σημερα οτι δεν προκειται να παρει αλλη παραταση...

Αύριο που ίσως θα έχω περισσότερο χρόνο μπορεί να αναφερθώ πιο αναλυτικά.

Θα ήθελα να ρωτήσω προς το παρόν τα εξής:

Στο έντυπο της αίτησης του 3play σε κάποιο σημείο υπάρχει η επιλογή:
"Λοιπά στοιχεία λογαριασμού" και έχει 3 επιλογές: e-bill,αναλυτικός έντυπος με +1 ευρω/λογαρισμό
και συνοπτικός (κλασικός) έντυπος.

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται ταυτόχρονα να μου τον στέλνουν και έντυπα (τον κλασικό) και να έχω και
e-bill ? Στην έντυπη μορφή έρχεται ο λογαριασμός ανά μήνα ή είναι ανά δυο μήνες όπως ο κλασικός
έντυπος της Forthnet ?

Αν έχω τους 6 μήνες multiview + HD χάνω εντελώς τους 12 μήνες σκέτο HD ? Μήπως έχω 6 μήνες δωρεάν
multiview + HD και στη συνέχεια άλλους 6 μήνες δωρεάν σκέτο HD ?

Ευχαριστώ προς το παρόν και θα επανέλθω αναλυτικότερα!