Ο λογαριασμός έρχεται κάθε μήνα και είναι απλός,χωρίς ανάλυση κλήσεων.Αν θέλεις αναλυτικό λογαριασμό,έχεις 2 επιλογές.Είτε να σου έρχεται έντυπα με χρέωση 1 ευρώ,είτε να επιλέξεις e-bill.Στην περίπτωση που επιλέξεις e-bill,δε θα σου έρχεται κανένας λογαριασμός στο σπίτι.Θα βλέπεις την ανάλυσή του στον υπολογιστή σου και θα παρακολουθείς την έκδοση των λογαριασμών από εκεί.Στην περίπτωση που έχεις επιλέξει δωρεάν 6 μήνες multivew,χάνεις το δωρεάν 12 μήνες HD.Δηλαδή μετά το πέρας της περιόδου των δωρεάν 6 μηνών multivew,δεν έχεις άλλους 6 μήνες δωρεάν HD.Εκτός κι αν,όταν έρθει εκείνη η ώρα διαπραγματευτείς με τη Forthnet.Αύριο που ίσως θα έχω περισσότερο χρόνο μπορεί να αναφερθώ πιο αναλυτικά.
Θα ήθελα να ρωτήσω προς το παρόν τα εξής:
Στο έντυπο της αίτησης του 3play σε κάποιο σημείο υπάρχει η επιλογή:
"Λοιπά στοιχεία λογαριασμού" και έχει 3 επιλογές: e-bill,αναλυτικός έντυπος με +1 ευρω/λογαρισμό
και συνοπτικός (κλασικός) έντυπος.
Γνωρίζει κανείς αν γίνεται ταυτόχρονα να μου τον στέλνουν και έντυπα (τον κλασικό) και να έχω και
e-bill ? Στην έντυπη μορφή έρχεται ο λογαριασμός ανά μήνα ή είναι ανά δυο μήνες όπως ο κλασικός
έντυπος της Forthnet ?
Αν έχω τους 6 μήνες multiview + HD χάνω εντελώς τους 12 μήνες σκέτο HD ? Μήπως έχω 6 μήνες δωρεάν
multiview + HD και στη συνέχεια άλλους 6 μήνες δωρεάν σκέτο HD ?
Ευχαριστώ προς το παρόν και θα επανέλθω αναλυτικότερα!
το 18345 εχει αστικη χρεωση ανα λεπτοΤο 6602000 λειτουργεί από τότε που άνοιξε η Νόβα και πρόσφατα την καλείς και στο 18345.
Το πρώτο είναι δωρεάν σχεδόν από όλους τους παρόχους και το δεύτερο εάν είσαι συνδρομητής Forthet.
και για υφιστάμενους συνδρομητές ?κλήσεις προς κινητά(απεριοριστα 720 λεπτά δηλαδη) με +5 ευρώ και οχι 10 το γράφει στο σαιτ νεα προσφορα για το απλο 3play
Παιδιά το προπληρωμένο των 149 ευρώ ισχύει μόνο μέσω 2play ή έχω χάσει επεισόδια;
Αλλαγές πάλι, στο σάιτ τους βλέπω τα 720' για κινητά είναι πλέον στα 5 αντί για 10. Άγνωστο αν ισχύει για υφιστάμενους...
Όχι, 720 λεπτά είναι.εγω βλεπω οτι μου λεει 720 λεπτα δωρεαν (εχω το πακετο με τα 39ε μαζι με τα σπορτς)
1500 δεν ηταν το απεριοριστο ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.