Nova 3Play

Παιδιά το προπληρωμένο των 149 ευρώ ισχύει μόνο μέσω 2play ή έχω χάσει επεισόδια;

Last edited by a moderator:
Αύριο που ίσως θα έχω περισσότερο χρόνο μπορεί να αναφερθώ πιο αναλυτικά.

Θα ήθελα να ρωτήσω προς το παρόν τα εξής:

Στο έντυπο της αίτησης του 3play σε κάποιο σημείο υπάρχει η επιλογή:
"Λοιπά στοιχεία λογαριασμού" και έχει 3 επιλογές: e-bill,αναλυτικός έντυπος με +1 ευρω/λογαρισμό
και συνοπτικός (κλασικός) έντυπος.

Γνωρίζει κανείς αν γίνεται ταυτόχρονα να μου τον στέλνουν και έντυπα (τον κλασικό) και να έχω και
e-bill ? Στην έντυπη μορφή έρχεται ο λογαριασμός ανά μήνα ή είναι ανά δυο μήνες όπως ο κλασικός
έντυπος της Forthnet ?

Αν έχω τους 6 μήνες multiview + HD χάνω εντελώς τους 12 μήνες σκέτο HD ? Μήπως έχω 6 μήνες δωρεάν
multiview + HD και στη συνέχεια άλλους 6 μήνες δωρεάν σκέτο HD ?

Ευχαριστώ προς το παρόν και θα επανέλθω αναλυτικότερα!
Ο λογαριασμός έρχεται κάθε μήνα και είναι απλός,χωρίς ανάλυση κλήσεων.Αν θέλεις αναλυτικό λογαριασμό,έχεις 2 επιλογές.Είτε να σου έρχεται έντυπα με χρέωση 1 ευρώ,είτε να επιλέξεις e-bill.Στην περίπτωση που επιλέξεις e-bill,δε θα σου έρχεται κανένας λογαριασμός στο σπίτι.Θα βλέπεις την ανάλυσή του στον υπολογιστή σου και θα παρακολουθείς την έκδοση των λογαριασμών από εκεί.Στην περίπτωση που έχεις επιλέξει δωρεάν 6 μήνες multivew,χάνεις το δωρεάν 12 μήνες HD.Δηλαδή μετά το πέρας της περιόδου των δωρεάν 6 μηνών multivew,δεν έχεις άλλους 6 μήνες δωρεάν HD.Εκτός κι αν,όταν έρθει εκείνη η ώρα διαπραγματευτείς με τη Forthnet.

Last edited:
Οταν εχεις καιρο να ανοιξεις το δεκτη βγαζει το E06-4
Παλια εμπαινες στο site και το διορθωνες αλλα το τωρα το καταργησανε για να παιρνεις τηλ και να χρεωνεσαι
Υπαρχει καποιο αλλο τηλ να παιρνουμε που να μη χρεωνεται ?
Απαραδεκτοι ειναι

βρηκα μολις αυτο 210.660.2000
http://tiresias-press.blogspot.gr/2010/07/ova-ultichoice-hellas.html

Last edited:
Το 6602000 λειτουργεί από τότε που άνοιξε η Νόβα και πρόσφατα την καλείς και στο 18345.
Το πρώτο είναι δωρεάν σχεδόν από όλους τους παρόχους και το δεύτερο εάν είσαι συνδρομητής Forthet.

κλήσεις προς κινητά(απεριοριστα 720 λεπτά δηλαδη) με +5 ευρώ και οχι 10 το γράφει στο σαιτ νεα προσφορα για το απλο 3play

Το 6602000 λειτουργεί από τότε που άνοιξε η Νόβα και πρόσφατα την καλείς και στο 18345.
Το πρώτο είναι δωρεάν σχεδόν από όλους τους παρόχους και το δεύτερο εάν είσαι συνδρομητής Forthet.
το 18345 εχει αστικη χρεωση ανα λεπτο
http://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=3946

Τελικά, έχεις δίκιο.
Είμαι χρόνια στη Forthnet και στη Νόβα και πριν από 1 μήνα άλλαξα το πρόγραμμα που είχα σε μια γραμμή (από τις 3) και έβαλα το 3play 29,90.

Πάντα έπαρνα το 6602000 κάθε φορά που ήθελα να επικοινωνήσω με τη Νόβα και κατά την περίοδο της προσπάθειας σύνδεσης με τη νέα προσφορά, στη συγκεκριμένη γραμμή, τηλεφώνησα στο 13831 και ρώτησα αν χρεώνεται η επικοινωνία με το 18345 και μου απάντησαν αρνητικά. Γιαυτό και έγραψα το παραπάνω post.

Μετά την κατηγορηματική δήλωσή σου, ανέετρεξα στο e-bill και είδα, με έκπληξη, ότι έχω χρεωθεί για τα δύο τηλεφωνήματα που έκανα την 1/7. Διαμαρτυρήθηκα έντονα στο αρμόδιο τμήμα και ο υπάλληλος μου είπε ότι αν κάποιος συνάδελφός του είπε κάτι τέτοιο αυτό είναι λάθος και ο μόνος τρόπος μη χρέωσης είναι όταν καλέσουμε το 13831 και εκείνοι παραπέμψουν στο 18345 (!!!).

Φυσικά, δεν μπορούν να διαγραφούν οι χρεώσεις αυτές, πολύ περισσότερο που δεν κρατάμε ποτέ το όνομα του υπαλλήλου με τον οποίο μιλάμε κάθε φορά.

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Οι τύποι είναι απίστευτοι. Το επίπεδο "μη εξυπηρέτησης" έχει κτυπήσει κορυφή. Αλήθεια, ξέρει κάποιος διεύθυνση email τους για επικοινωνία;

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Στο Site δεν βλέπω link. Έχει μόνο πλαίσιο επικοινωνίας, αλλά με περιορισμό 1000 χαρακτήρες και εγώ έχω πάρα πολλά να τους σούρω!!

κλήσεις προς κινητά(απεριοριστα 720 λεπτά δηλαδη) με +5 ευρώ και οχι 10 το γράφει στο σαιτ νεα προσφορα για το απλο 3play
και για υφιστάμενους συνδρομητές ?

του 3play.. λογικά ναι! αλλα δεν είμαι σίγουρος ! ποτε δεν ξέρεις μ αυτούς εκέι στην νόβα!

Αλλαγές πάλι, στο σάιτ τους βλέπω τα 720' για κινητά είναι πλέον στα 5 αντί για 10. Άγνωστο αν ισχύει για υφιστάμενους...

εγω βλεπω οτι μου λεει 720 λεπτα δωρεαν (εχω το πακετο με τα 39ε μαζι με τα σπορτς)
1500 δεν ηταν το απεριοριστο ?

Παιδιά προς ενημέρωσή σας, μόλις μου είπαν από τη forthnet πώς τα +5 ευρώ για τα κινητά ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις.

Παιδιά το προπληρωμένο των 149 ευρώ ισχύει μόνο μέσω 2play ή έχω χάσει επεισόδια;

Ναι. Δυστυχώς μόλις με ενημέρωσαν πως δεν το δίνουν με 3play.

Αλλαγές πάλι, στο σάιτ τους βλέπω τα 720' για κινητά είναι πλέον στα 5 αντί για 10. Άγνωστο αν ισχύει για υφιστάμενους...

Όχι. Μόνο για τους νέους ισχύει.....

Φίλε CASPER,είναι διαπιστωμένο ότι οι υπάλληλοι της Forthnet σε κάθε νέα προσφορά,δεν είναι ενημερωμένοι.Ή είναι αλλά θέλουν καιρό για να τις εμπεδώσουν?Τι να πω?Η προσφορά των ομάδων,αυτή τη στιγμή μόνο του Ολυμπιακού,απευθύνεται με την μειωμένη της τιμή σε κάθε συνδρομητή που έχει 3PLAY.Εδώ είναι και το απόσπασμα από την προσφορά της Forthnet στο site του redstore:
"Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της προπληρωμένης συνδρομής
όλων των καναλιών Novasports είναι ο ενδιαφερόμενος να γίνει ή να είναι
ήδη συνδρομητής Nova 3play (με συνδρομή 29,90 /μήνα)".

Αυτό με το double play,δεν είναι νέο φρούτο,είναι ανακάλυψη των υπαλλήλων λόγω ασχετοσύνης τους .Πήγαινε σε κατάστημα,αν δε σου αρέσει η αναμονή στο τηλ. και πες τους να δούνε επιτόπου την προσφορά.Τι άλλο να σου πω?Υπομονή!

Λοιπον εκανα αιτηση 3play 4/6. μου ενεργοποιηθηκε τον τηλεφωνο + ιντερνετ στις 22/6 και σημερα 17/7 ηρθαν και μου συνδεσαν το nova και μου ενεργοποιηθηκε το e-bill.
Μεχρι τωρα ολα καλα με τηλεφωνο και ιντερνετ. Το e-bill το βρισκω πολυ φοβερο :)
Οσο αναφορα το Nova ακομη δεν εχω σχηματισει γνωμη μιας κ πρωτη φορα ασχολουμε με κατι τετοιο.

καλησπερα παιδια.θα ηθελα την βοηθεια σας.ειμαι στον οτε ληγει το συμβολαιο μου και σκεφτομαι να βαλω 3play λογω νοβα.Αυτο που θελω να ρωτησω αν ξερετε οταν λεει απεριοριστα σταθερα εννοει προς ολους τους παροχους η μονο στη forthnet?To νουμερο που εχω απο τον οτε θα πρεπει να μου το αλλαξουν?ευχαριστω πολυ..