Nova 3Play

και το κυριότερο δεν έπαιξαν ποτέ για υφιστάμενους...

Δεν ειναι ετσι. Εγω ειχα νοβα και με τον παλιο κωδικό χρηστη πηγα στο υποκαταστημα, τον παλιο pace και την παλια καρτα χρησιμοποιησα. Παρε, δε χανεις τιποτα, εκτος απο καμποσα λεπτα αναμονη :afro:

Last edited by a moderator:
Σημερα που πήρε τηλέφωνο για να ενεργοποίησω στους δικούς μου μου τόνισαν ότι δεν ισχυει η προσφορα με τα 39,90 και αν ηθελα triple play με sports τοιχίζουν 54 ευρώ και +10 αν ηθελα και τα 720' για τα κινητά!!! Δεν υπάρχει καμία καλύτερη προσφορα???

Επέστρεψαν οι τιμές τιμοκαταλόγου. Έπρεπε να είχες εκμεταλλευτεί την προσφορά που ίσχυε μέχρι πριν μια εβδομάδα.

τι να κανω? Τωρα μπορούσα... Ισως στο μελλον βγει κάποια άλλη προσφορα

αρα δεν πηρες το full βρε συ..
πηρες την προσφορα που επαιζε,με συν 10 ευρω,ολα τα sports 'η ολα τα cinema.

Ναι απλα μπερδευτηκα στην απορια του φιλου απο πανω!!και νομιζα οτι ενοουσε για το ιδιο πακετο με το δικο μου

Υπηρχε ως προσφορά για αρκετο καιρό τώρα. Το δικο μου συμβολαιο ειχε απεριοριστα σταθερά, 720 λεπτα κινητά, και το start pack με 29.90. Μετα με +10 εχεις το cinema ή το sport + 2 μηνες HD+ 1 μηνας adult. Διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα νομιζω πως ποτε δεν ανεβηκε στο site αυτη η τιμη. Αμα σε ενδιαφερει, κανε ενα τηλεφωνο και ζητα το. Μπορει, εστω και ατυπα, να το δινουν ακομη.
Το αντουλτ πακ ειναι 3 μηνες δωρεαν και τα υψηλης αναλυσεις καναλια ειναι 2 μηνες.

Σημερα που πήρε τηλέφωνο για να ενεργοποίησω στους δικούς μου μου τόνισαν ότι δεν ισχυει η προσφορα με τα 39,90 και αν ηθελα triple play με sports τοιχίζουν 54 ευρώ και +10 αν ηθελα και τα 720' για τα κινητά!!! Δεν υπάρχει καμία καλύτερη προσφορα???

Καλα που την εκλεισα απο οτι φαινεται!!!διοτι ανεβαινε πολυ παραπανω το πακετο που πηρα (64 ευρω τον μηνα απο 39.90 που την εκλεισα)Να φανταστεις κατατυχη την προλαβα!!ειχα παει σε ενα καταστημα να πληρωσω τον λογαριασμο μου!!και εκανα μια ερωτηση αν παιζει καμια προσφορα για 3play!!και μου ανεφεραν οτι υπηρχε μια πολυ δυνατη προσφορα αλλα εληγε μεχρι αυριο(εγω την εκλεισα προτελευταια μερα)

Επιβεβαιωνεται αλλη μια φορά η ασυνέπεια που λεμε τοσο καιρό; To adult pack ηταν 1 μηνας για εμενα.

Επιβεβαιωνεται αλλη μια φορά η ασυνέπεια που λεμε τοσο καιρό; To adult pack ηταν 1 μηνας για εμενα.

Σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο αν πάρεις το απλό 3play με 29,90 (που έχει το start pack) έχεις δωρεάν
2 μήνες τα HD και 1 μήνα το adult pack.

Αν επιπλέον του απλού 3play των 29,90 ευρώ προσθέσεις και "όλα τα novacinema" ή " όλα τα novasports"
τότε έχεις σαν δώρα 6 μήνες multiview + HD και 3 μήνες adult pack.

Επομένως νομίζω πως δεν πρέπει να υπάρχει κάποια ασυνέπεια,εκτός κι αν κάποιος πήρε πέραν του
απλού 3play των 29,90 "όλα τα novacinema" ή " όλα τα novasports" και δεν του έδωσαν δωρεάν 3 μήνες
adult pack,όπως προβλέπετε.Επίσης σημειώνω ότι για να σου δώσουν τους δωρεάν μήνες πρέπει να το
επιλέξεις πάνω στην αίτηση και όταν έρθει η ώρα αν δεν επιθυμείς να συνεχίσεις ζητάς να το διακόψεις,ώστε να μην χρεωθείς.

Last edited:
Στο 3play με το sport pack εχω 1 μηνα το adult pack. To ιδιο οπως καταλαβα εχει και ο makfil. Για ξαναδες το.

Στο 3play με το sport pack εχω 1 μηνα το adult pack. To ιδιο οπως καταλαβα εχει και ο makfil. Για ξαναδες το.

Φίλε kostikos,

Ξανακοιταξα το δίκό μου συμβόλαιο 3play που έχω μπροστά μου και όπως χαρακτηριστικά λέει στην κατηγορία
"Πρόσθετες Επιλογές για τις Υπηρεσίες Ψυχαγωγίας"

Nova Adult Pack
Δώρο 1 μήνας για συνδρομητές Nova 3Play
Δώρο 3 μήνες για συνδρομητές Nova 3Play με επιλογή όλων των καναλιών Novacinema ή Novasports

Επίσης το ίδιο ακριβώς γεγονός μπορείς να το δείς στον τιμοκατάλογο του 3play εδώ:

http://www.forthnetgroup.gr/media/3play/nova_3play_price-list-2013.pdf

Ελπίζω να είναι έτσι γιατί το έχω επιλέξει κι εγώ.

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Όχι, έχω το απλό με 29,90 και τους ζήτησα το adult pack και τα HD (1 μήνας και 2 μήνες δωρεάν, αντίστοιχα).

Πήρα αρκετά τηλέφωνα πριν λήξει ο μήνας για να βεβαιωθώ ότι θα το διακόψουν και το ίδιο θα κάνω σε λίγες μέρες και για το δεύτερο.

ουσιαστικα δηλαδη,εαν εισαι συνδρομητης 3play,σου βγαινει το full +35 ευρω και εαν εχεις παγια εντολη σε πιστωτικη καρτα,δωρεαν τα hd για 12 μηνες.
βελτιωθηκαν αρκετα οι τιμες της...

Καλησπέρα παιδιά έιχα κάνει και εγώ αίτηση για την προσφορά με τα 29.90 και μου ήρθαν πριν λίγες μέρες σε μήνυμα ένα Username και ένα password. Που τα χρησιμοποιώ? (πρώτη φορά βάζω forthnet και nova)

που έγκειται η βελτίωση; στο -5 (25->19.99) για το sports?

να ήταν 29.99 + 10 + 10 (sports, cinema) να πω μάλιστα!
(όπως τα έδινε τον Ιούνιο δηλαδη, με δυνατότητα συνδιασμού και των δύο)

Παντως παιδια πρεπει να εχει ληξει μονο τυπικα η προσφορα για το 3play. Δηλαδη αμα μιλησεις με τηλεφωνικο της Forthnet ή με καταστημα. Με πηραν τηλεφωνο χθες απο διαφημιστικη της forthnet και μου προτειναν με 29,90 χωρις τα λεπτα για κινητα και οταν ρωτησα αν ισχυει ακομα το +10 για sports pack μου ειπαν οχι και απαντησα πως δεν ενδιαφερομαι. Στη συνεχεια μου ειπε οτι επειδη τους εχει δωσει η Forthnet περιθωριο λιγες μερες ακομα για στειλουν τις αιτησεις για την προσφορα 3play μπορει να μου το περασει ετσι. 3play + 720' προς κινητα + sports pack με 39,90. Για αυτο αν σας καλεσουν δοκιμαστε το και πειτε το εκανε σημερα ενας φιλος μου ετσι...

Εχω και δυο θεματα. Οποιος ξερει ας βοηθησει...

1. Ξερετε αν οσοι δηλωσουν πληρωμη μεσω πιστωτικης γλιτωνουν το τελος ενεργοποιησης, διοτι ετσι μου ειπε ενας φιλος μου, αλλα απο την εταιρεια δεν το επιβεβαιωνουν.

2. Ανανεωσα περυσι τον Σεπτεμβριο με την Hol και μπορω να φυγω χωρις να πληρωσω τη ρητρα,διοτι ειμαι πανω απο χρονο, αλλα μπορουν να μου ζητησουν τα λεφτα της προσφορας που ειναι 5 ευρω για καθε μηνα, διοτι το αναφερει και η συμβαση που υπεγραψα. Ομως αυτοι μου λενε πως δεν ζητανε ποτε αυτα τα λεφτα, διοτι κοιτανε το καλο του πελατη:SFGSFGSF: και πως αν εχω καποια προσφορα απο αλλη εταιρεια να τους το πω για να δουν τι μπορουν να προσφερουν. Να τους πιστεψω ή θα μου ζητησουν 50 ευρω μετα; Απο τη διαφημιστικη λενε οτι οπως και στη Forthnet ετσι και στις αλλες εταιρειες οι ρητρες ζητουνται απο τον πελατη μονο αν θελησει να επιστρεψει σε αυτους και οχι οταν ειναι σε αλλον παροχο.

Last edited:
που έγκειται η βελτίωση; στο -5 (25->19.99) για το sports?

να ήταν 29.99 + 10 + 10 (sports, cinema) να πω μάλιστα!
(όπως τα έδινε τον Ιούνιο δηλαδη, με δυνατότητα συνδιασμού και των δύο)

Εδώ κάνεις ένα λάθος!
τον Ιούνιο ήταν μόνο 29,9+10 start pack και novasports ή novacinema. Δεν μπορούσες με 49,90 να τα πάρεις όλα και να το κάνεις full pack. Το ξέρω γιατί έχω κάνει 3play + novacinema με 39,9. Από την άλλη ίσχυε μόνο για νέους συνδρομητές ΝΟΒΑ, ενώ αυτός είναι κανονικός τιμοκατάλογος για όλους και μάλλον μπορείς να κάνεις όλους τους συνδυασμούς τώρα.