Nova 3Play

δωρεάν είναι προς όλους τους παρόχους τα παντα! το θέμα είναι οτι τι θυμήθηκες λίγο αργά και τώρα τελείωσε η προσφορά οπότε πας στον κανονικό τιμοκατάλογο!

δωρεάν είναι προς όλους τους παρόχους τα παντα! το θέμα είναι οτι τι θυμήθηκες λίγο αργά και τώρα τελείωσε η προσφορά οπότε πας στον κανονικό τιμοκατάλογο!

νομίζω ότι το μόνο που άλλαξε, είναι ότι δεν δίνουν δωρεάν τα 720' για κινητά, αλλά τα χρεώνουν 5 ευρώ αν τα θες.

Εκτός από αυτό,δεν υπάρχει και η δυνατότητα να προσθέσεις sport ή cinema pack με 10 ευρώ,πράγμα που μπορούσες να κάνεις με την προσφορά.

Last edited by a moderator:
είστε σίγουροι γι' αυτό; το λέω επειδή ούτε πριν το έγραφαν στο site για την προσφορά sports ή cinema με 10 ευρώ.

είστε σίγουροι γι' αυτό; το λέω επειδή ούτε πριν το έγραφαν στο site για την προσφορά sports ή cinema με 10 ευρώ.

το διαφήμιζε η τηλ και πέρα απ αυτό στο τηλεφωνικό κέντρο σου λένε πως τελείωσε...

Η επιλογή αυτή ίσχυε ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με την προσφορά που τελείωσε.Ποτέ άλλοτε.Όταν ξανακάνει προσφορά η Forthnet,πιθανότατα να δώσει πάλι μια τέτοια ή παρόμοια επιλογή.

Παντως στο ραδιοφωνικο σποτακι λεει οτι τα αθλητικα και κινηματογραφικα καναλια διατειθενται με επιπλεον χρεωση. Οτι δηλαδη ελεγε και οταν ισχυε η προσφορα και με τα κινητα και με τα +10 ευρω για cinema ή sports pack. Τωρα αν εννοουν το 2play+ sports pack με 54,90 που ισχυε παλια.... Ποιος ξερει...

Εγω εχω το Χριστουγεννιατικο πακετο και με πηραν χτες...απεριοριστα σταθερα-κινητα-nova cinema full-και ολα τα spor...οταν τους ειπα οτι δεν τα θελω τα spor μου δινουν τα HD για 12 μηνες στα 39.90

σου δίνουν το 3play full στα 40 ευρώ;! δεν νομίζω... μήπως παράκουσες;

Εγω αυτο το πακετο πηρα!!(αλλα χωρις τα καναλια ταινιων)ολλα τα αθλητικα ντοκιμαντερ 12 ωρες προς κινητα καθε μηνα απο σταθερο!!και ιντερνετ εως 24 μεγκαμπιτ.

αρα δεν πηρες το full βρε συ..
πηρες την προσφορα που επαιζε,με συν 10 ευρω,ολα τα sports 'η ολα τα cinema.

Καλημέρα παίδες υπάρχει περίπτωση να πάρω nova 3play χωρίς να έχει ιδιόκτητο δίκτυο forthnet?

Το δουλευουν, μαλλον σχετικο μου ακουγεται. Απο τις 5-6 καρτες που θα ειχε ενας μετριος σερβερ, να του εχουν μεινει 1-2 που του παιζουν ακομη και να δειχνει καμια δεκαρια καναλια με διακοπες. Θα λυσαξουν με το iptv τωρα λες και ειναι κατι της προκοπης. Εγω δε καταλαβαινω ποσο τζαμπατζης (και εχω επιγνωση της φρασεολογιας μου) πρεπει να ειναι καποιος για να μη δωσει 10 ευρω και να εχει το sport ή το cinema pack σε ενα συνδιαστικο (όσοι ασφαλως εχουν προσβαση σε δικτυο forthnet).. Ξερω, υπάρχουν και αλλα ευρωπαικά πακέτα, αλλα κακά τα ψέμματα, η συντριπτικότατη πλειοψηφία Ελληνων ενδιαφέρεται μονο για τη Νοβα (ή ΟΤΕ αντιστοιχα).

Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι το +10 σε συνδυαστικό που το βλέπεις; Εγώ +25 βλέπω για το sport πακέτο, δεν βλέπω πουθενά +10 μόνο

Υπηρχε ως προσφορά για αρκετο καιρό τώρα. Το δικο μου συμβολαιο ειχε απεριοριστα σταθερά, 720 λεπτα κινητά, και το start pack με 29.90. Μετα με +10 εχεις το cinema ή το sport + 2 μηνες HD+ 1 μηνας adult. Διορθωστε με αν κανω λαθος, αλλα νομιζω πως ποτε δεν ανεβηκε στο site αυτη η τιμη. Αμα σε ενδιαφερει, κανε ενα τηλεφωνο και ζητα το. Μπορει, εστω και ατυπα, να το δινουν ακομη.

Α,καλά νομίζω δεν παίζουν πια αυτά εδώ και καμιά βδομάδα μου φαίνεται, και το κυριότερο δεν έπαιξαν ποτέ για υφιστάμενους...