δωρεάν είναι προς όλους τους παρόχους τα παντα! το θέμα είναι οτι τι θυμήθηκες λίγο αργά και τώρα τελείωσε η προσφορά οπότε πας στον κανονικό τιμοκατάλογο!
αρα ισχύουν οι τιμες τιμοκαταλογου!
είστε σίγουροι γι' αυτό; το λέω επειδή ούτε πριν το έγραφαν στο site για την προσφορά sports ή cinema με 10 ευρώ.
είστε σίγουροι γι' αυτό; το λέω επειδή ούτε πριν το έγραφαν στο site για την προσφορά sports ή cinema με 10 ευρώ.
Το δουλευουν, μαλλον σχετικο μου ακουγεται. Απο τις 5-6 καρτες που θα ειχε ενας μετριος σερβερ, να του εχουν μεινει 1-2 που του παιζουν ακομη και να δειχνει καμια δεκαρια καναλια με διακοπες. Θα λυσαξουν με το iptv τωρα λες και ειναι κατι της προκοπης. Εγω δε καταλαβαινω ποσο τζαμπατζης (και εχω επιγνωση της φρασεολογιας μου) πρεπει να ειναι καποιος για να μη δωσει 10 ευρω και να εχει το sport ή το cinema pack σε ενα συνδιαστικο (όσοι ασφαλως εχουν προσβαση σε δικτυο forthnet).. Ξερω, υπάρχουν και αλλα ευρωπαικά πακέτα, αλλα κακά τα ψέμματα, η συντριπτικότατη πλειοψηφία Ελληνων ενδιαφέρεται μονο για τη Νοβα (ή ΟΤΕ αντιστοιχα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.