Nova 3Play

Δεν εκανα λαθος, ισως δεν το εξεφρασα με σαφηνεια..

Να ηταν στις τιμες Ιουνιου (29 + 10 το καθε πακετο ), αλλα με δυνατοτητα συνδιασμου 29 + 10 + 10

Καλησπέρα παιδιά έιχα κάνει και εγώ αίτηση για την προσφορά με τα 29.90 και μου ήρθαν πριν λίγες μέρες σε μήνυμα ένα Username και ένα password. Που τα χρησιμοποιώ? (πρώτη φορά βάζω forthnet και nova)

Αυτά τα φυλάς σε κάποιο σίγουρο μέρος και δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσεις σύντομα γιατί το router που δίνει η Forthnet αναγνωρίζει τα στοιχεία αυτά από τη βάση δεδομένων της και κάθε φορά που θα χρειαστεί να κάνεις reset, μετά την ενεργοποίηση, θα τα βρει αυτόματα.

Δεν εκανα λαθος, ισως δεν το εξεφρασα με σαφηνεια..

Να ηταν στις τιμες Ιουνιου (29 + 10 το καθε πακετο ), αλλα με δυνατοτητα συνδιασμου 29 + 10 + 10

Τότε συμφωνώ ότι θα ήταν η καλύτερη προσφορά :firstprize: αλλά σιγά μην το κάνει η ΝΟΒΑ. Από την άλλη, αν γινόταν, σκέφτεσαι τι θα λέγανε οι υφιστάμενοι; :furious3:

Μακάρι να είχε βγει για όλους με 50 Ευρώ το Full pack :2thumb22sup:
Α! και καλή σου μέρα να περνάς πάντα ωραία ! :ernaehrung004:

που έγκειται η βελτίωση; στο -5 (25->19.99) για το sports?

να ήταν 29.99 + 10 + 10 (sports, cinema) να πω μάλιστα!
(όπως τα έδινε τον Ιούνιο δηλαδη, με δυνατότητα συνδιασμού και των δύο)

το +10 ηταν προσφορα για ενα μικρο χρονικο διαστημα.δεν μπορει να συνεχισει να προσφερει σε τοσο χαμηλη τιμη τα πακετα της.
τωρα σου εβαλε επισημως +20 τα sports και +15 τα cinema,ή +35 το fullpack.εαν προσθεσεις και τα επιπλεον δωρακια στην περιπτωση εξοφλησης μεσω πιστωτικης,γινεται ακομα καλυτερη.
καθολου ασχημα..

Καλησπέρα παιδιά έιχα κάνει και εγώ αίτηση για την προσφορά με τα 29.90 και μου ήρθαν πριν λίγες μέρες σε μήνυμα ένα Username και ένα password. Που τα χρησιμοποιώ? (πρώτη φορά βάζω forthnet και nova)

Επισης τα κρατας στο κινητο σου, επειδη με αυτα μπορεις να έχεις προσβαση ιντερνετ σε hotspots σε ολη την ελλαδα. (πχ starbacks, minoan lines κτλ)

Ο συνδυασμός 3play+novasports μέσω των ομάδων παραμένει ακόμη πιο φθηνή...!!!!

πάντηση: Nova 3Play

θυμησε μου εαν θελεις ποσο βγαινει αυτο και πως..

299 ευρω εχει το πακετο φιλαθλων,δια 12 μηνες μας βγαινει 24,90 το μηνα.
τωρα σου δινει το sportspack 20 το μηνα.
πως συμφερει ρε συ satuser..?

Last edited by a moderator:
Αν έχεις 3play,μπορείς να βάλεις την προσφορά των ομάδων με 149 ευρώ,δηλαδή με 12,41 ευρώ το μήνα.

Απάντηση: πάντηση: Nova 3Play

θυμησε μου εαν θελεις ποσο βγαινει αυτο και πως..

299 ευρω εχει το πακετο φιλαθλων,δια 12 μηνες μας βγαινει 24,90 το μηνα.
τωρα σου δινει το sportspack 20 το μηνα.
πως συμφερει ρε συ satuser..?
οπως σου απάντησε ο hdanca :)......

Αυτά τα φυλάς σε κάποιο σίγουρο μέρος και δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσεις σύντομα γιατί το router που δίνει η Forthnet αναγνωρίζει τα στοιχεία αυτά από τη βάση δεδομένων της και κάθε φορά που θα χρειαστεί να κάνεις reset, μετά την ενεργοποίηση, θα τα βρει αυτόματα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

Επισης τα κρατας στο κινητο σου, επειδη με αυτα μπορεις να έχεις προσβαση ιντερνετ σε hotspots σε ολη την ελλαδα. (πχ starbacks, minoan lines κτλ)

Δεν το πολύ κατάλαβα αυτό...! Πώς γίνεται?

Ειναι μερη στην Ελλαδα οπου εχουν forthnet hotspots, δηλαδη ασυρματα δικτυα στα οποια μπορεις να εχεις προσβαση στο ιντερνετ με το username και το password που λεμε. πληροφοριες εδω.

Μπορειτε και επικοινωνειται ευκολα με το 18345...Προσπαθω εδω και μια εβδομαδα να επικοινωνησω αλλά ολο 15λεπτα περιμενω και τιποτα...Θελω να κοψω κατι δωρεαν που μου εκαναν προσφορα και....

Είναι γεγονός ότι είναι δύσκολη η επικοινωνία αλλά αφενός μπορείς να προσπαθείς και στο 2106602000, για να μην χρεώνεσαι στον πενταψήφιο, αφετέρου μέσω του 13831 για το οποίο δεν χρεώνεσαι εάν είσαι συνδρομητής της Forthnet.

Στην ουσία τώρα. Έχω διαπιστώσει ότι πιάνεις γραμμή πιο εύκολα στις πρωινές ώρες από όλες τις υπόλοιπες.

Στο ιδιο μενου μου βγαζει και στα 3 νουμερα. Ηδη περιμενω 15 λεπτα και μου λεει οτι "εκτιμωμενος χρονος πανω απο 15λεπτ"!!!!

Επεξεργασία:
50 λεπτα περιμενα!!!!! Ελεος...την επομενη φορα που θα χρειαστω κατι και θα περιμενω πανω απο 10 λεπτα!!!! Κοψιμο τα παντα...και αν μου ζητησουν λογω προωρης διακοπης την ρητρα...οχι μονο δεν θα την δωσω αλλά θα κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ και δικαστικως για αποζημιωση.

Φίλε στη θέση σου θα ηχογραφούσα τις κλήσεις με όλη την αναμονή και θα έκανα ένα email με τα αρχεία αρχικά στη Forthnet και αν δεν πάρουν αυτοί τηλεφωνο μετά όπου αλλού γίνεται καταγγελία

Μιλάμε για αλήτικες συμπεριφορές. Επιφυλάσσομαι να επανέλθω αργότερα με τις νέες μου περιπέτειες στο θαυμαστό κόσμο της nova/forthnet. Έλεος πιά!

που έγκειται η βελτίωση; στο -5 (25->19.99) για το sports?

να ήταν 29.99 + 10 + 10 (sports, cinema) να πω μάλιστα!
(όπως τα έδινε τον Ιούνιο δηλαδη, με δυνατότητα συνδιασμού και των δυο)

τέτοιο πράγμα δεν ισχύει πότε δεν έδωσε το full στα 50 ευρώ! στα 55-60 ίσως και αυτό σε μεμονωμένες περιπτώσεις!

35 ευρω το fullpack για 3play συνδρομητες με δωρεαν τα hd με εξοφληση μεσω πιστωτικης καρτας,ειναι καλη τιμη.
το 10+10 που αναφερεις,δεν υπαρχει γιατι απλα δεν βγαινει ο λογαριασμος..20 ευρω fullpack-αντικειμενικα-ειναι πολυ λιγα..
το +10 με επιλογη novasports ή novacinema,ηταν προσφορα για ενα μικρο χρονικο διαστημα και οποιος προλαβε πηρε.

δεν το γράφω εγώ φίλε μου! εγώ συμφωνώ μαζι σου! κάποιος άλλος φίλος το έγραψε απλά δεν τοποθέτησα σωστά την παράθεση.