Καλησπέρα παιδιά έιχα κάνει και εγώ αίτηση για την προσφορά με τα 29.90 και μου ήρθαν πριν λίγες μέρες σε μήνυμα ένα Username και ένα password. Που τα χρησιμοποιώ? (πρώτη φορά βάζω forthnet και nova)
Δεν εκανα λαθος, ισως δεν το εξεφρασα με σαφηνεια..
Να ηταν στις τιμες Ιουνιου (29 + 10 το καθε πακετο ), αλλα με δυνατοτητα συνδιασμου 29 + 10 + 10
που έγκειται η βελτίωση; στο -5 (25->19.99) για το sports?
να ήταν 29.99 + 10 + 10 (sports, cinema) να πω μάλιστα!
(όπως τα έδινε τον Ιούνιο δηλαδη, με δυνατότητα συνδιασμού και των δύο)
Καλησπέρα παιδιά έιχα κάνει και εγώ αίτηση για την προσφορά με τα 29.90 και μου ήρθαν πριν λίγες μέρες σε μήνυμα ένα Username και ένα password. Που τα χρησιμοποιώ? (πρώτη φορά βάζω forthnet και nova)
οπως σου απάντησε ο hdancaθυμησε μου εαν θελεις ποσο βγαινει αυτο και πως..
299 ευρω εχει το πακετο φιλαθλων,δια 12 μηνες μας βγαινει 24,90 το μηνα.
τωρα σου δινει το sportspack 20 το μηνα.
πως συμφερει ρε συ satuser..?
Αυτά τα φυλάς σε κάποιο σίγουρο μέρος και δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσεις σύντομα γιατί το router που δίνει η Forthnet αναγνωρίζει τα στοιχεία αυτά από τη βάση δεδομένων της και κάθε φορά που θα χρειαστεί να κάνεις reset, μετά την ενεργοποίηση, θα τα βρει αυτόματα.
Επισης τα κρατας στο κινητο σου, επειδη με αυτα μπορεις να έχεις προσβαση ιντερνετ σε hotspots σε ολη την ελλαδα. (πχ starbacks, minoan lines κτλ)
που έγκειται η βελτίωση; στο -5 (25->19.99) για το sports?
να ήταν 29.99 + 10 + 10 (sports, cinema) να πω μάλιστα!
(όπως τα έδινε τον Ιούνιο δηλαδη, με δυνατότητα συνδιασμού και των δυο)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.