Nova 3Play

Καλημερα...
Χθες 30/06 πηραν τον κουμπαρο μου και του προσφεραν το κλασικο πακετο του 3play στα 29.90 + 10 ευρω ολα τα novasports η ολα τα novacinema...
Aυτη δεν ειναι η προσφορα που υποτιθεται εχει ληξει...???
Σημειωτεον ο κουμπαρος μου ειχε Forthnet ADSL Economy + Nova Full Pack (με 20% εκπτωση και στα 2)
Εν τελει εκανε την αλλαγη και γυρισε το πακετο του σε 3play στα 29.90 + 10 ευρω ολα τα novasports...

Ειχα γραψει και εγω οτι με λιγη πιεση μου το προσεφεραν και εμενα τις προαλλες, αλλα υπηρχε περιθωριο μεχρι τη Δευτερα για να κανω την αιτηση. Απο εκει και περα μου ειπαν οτι θα βγει προσφορα τον Σεπτεμβριο, λογω πρωταθληματος και Champions League, η οποια μαλλον θα ειναι παρομοια με αυτην που υπηρχε μεχρι μεσα Ιουλιου. Οποτε, οσοι ενδιαφερονται για Novasports ας το εχουν υποψιν τους.

Σήμερα έλαβα μήνυμα από τη Forthnet για την έκδοση λογαριασμού, μετά την αλλαγή πακέτου σε 3play 29,90.
Αφού μπήκα στο e-bill, που είχα από παλιά, είδα, με αρκετή έκπληξη ότι α) υπολογίζουν τη νέα περίοδο από την ημερομηνία ενεργοποίησης της Νόβα (18/6) και όχι της τηλεφωνίας-ίντερνετ που είχε προηγηθεί )13/6) και β) ότι είχαν εκδοθεί δύο πιστωτικοί λογαριασμοί προηγουμένως, για τους οποίους δεν είχα ενημερωθεί.

Το ασυνήθιστο, για μένα, από τις παλαιότερες αλλαγές πακέτων που έχω δει, είναι ότι εκκαθαρίστηκαν, προφανώς, οι εκκρεμότητες σε χρόνο ρεκόρ και εκδόθηκε νέος χρεωστικός λογαριασμός, με σχετικά μικρό υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό.

Θεωρώ ως χρόνο ρεκόρ την εκκαθάριση του λογαριασμού σε τόσο σύντομο διάστημα.

καλημεριζω και χαιρετω το φορουμ!
Ειναι το πρωτο μου post στο φορουμ,οποτε καλως ηρθα και καλως σας βρηκα
εχω καποιες ερωτησουλες,αν ξερει καποιος ας απαντησει!
Λοιπον εχω εδω και 10 μηνες συνδιαστικο πακετο νοβα επιγεια σινεμα +2play economy(35 ευρω το μηνα δινω).
Σκεφτομαι να βαλω το απλο το 3play
οι ερωτησεις μου ειναι:
1)Μπορω να περασω σε 3play πριν λειξει το 12μηνο συμβολαιο με την επιγεια(χωρις να χρεωθω);
2)Μπορω να κρατησω τον δεκτη(εχω τον pace HD 831) και να μην χρειαστει να δωσω 50 ευρω ωστε να παρω αλλο,αν βαλω το 3play;
και τελος
3)Μπορω αν βαλω το απλο 3play,στο μελλον πχ μετα απο 4-5 μηνες να το αλλαξω και να προσθεσω ας πουμε το πακετο με τα καναλια cinema;;
Αυτες ηταν οι ερωτησουλες μου
Ευχαριστω

1) και 3) Γενικά στις αναβαθμίσεις πακέτων δεν έχεις πρόβλημα.
2) Ναι.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Nova 3Play

μενιδι αθηνας φιλε μου αλλα απο οτι ειδα στη γειτονια δεν παιζει βλαβη ...

Δεν έχει σημασία η γειτονιά σου αλλά το DSLAM που ανήκεις και πως σε έχουν ϴκουμπώσειϴ πανω

Re: Απάντηση: Re: Nova 3Play

1) και 3) Γενικά στις αναβαθμίσεις πακέτων δεν έχεις πρόβλημα.
2) Ναι.

Ο λογος που ρωταω για το αν γινεται να αλλαξω το πακετο πριν το 12μηνο ειναι το οτι τωρα πληρωνω 35 ευρω το μηνα,ενω αν βαλω το 3play θα πληρωνω 30....

Αυτό θα πρέπει να το ρωτήσεις. Πάρε τηλέφωνο στο 6602000, και αν δεν το δεχτούν, πίεσε τους λίγο. Πολλοί από εδώ μέσα έχουν πάρει καλές προσφορές μετά από "απειλή" διακοπής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova 3Play

Δεν έχει σημασία η γειτονιά σου αλλά το DSLAM που ανήκεις και πως σε έχουν ϴκουμπώσειϴ πανω

το κακο ειναι οτι λειπω απο το σπιτι και ειναι μονο οι γονεις μου που δεν εχουν γνωσεις να μου πουν αν το φταξαν....ελπιζω οταν γυρισω εγω να ειναι ετοιμο αν και μου ειπαν οτι θα με ενειμερωναν αυτοι με το τι εχει συμβει...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova 3Play

Σήμερα είδα κάτι κουφό και θέλω την γνώμη σας αν σας έχει τύχει.
Έχω το 3play + novacinema + 720 λεπτά σε κινητά με 39.90.
Ενώ στον προηγούμενο λογαριασμό από 2/7 έως 1/8 όλα τα κινητά δεν χρεωνόταν (έκανα μόνο 1,5 ώρα), σήμερα μπήκα στο λογαριασμό και είδα 3 κλήσεις σε κινητά με χρέωση 0,441 Ευρώ (από 2/8 έως 3/8) .
Σας έχει τύχει και το διορθώνουν άμεσα ή πρέπει να πάω σε κατάστημα Forthnet για "κράξιμο"; Γιατί από τηλέφωνο δεν γουστάρω να είμαι στην αναμονή τόση ώρα.
Αν έχετε κάποια λύση ή γνώμη σας ευχαριστώ.

Είχα αντίστοιχη περίπτωση, αλλά στην περίοδο της αλλαγής του πακέτου από 2play economy+30´σε 3play 29,90 για λίγες μέρες και όταν ενεργοποιήθηκε πλήρως το πακέτο μηδενίστηκαν οι χρεώσεις στα κινητά.

Στην περίπτωσή σου, όμως, δεν είναι στην περίοδο αλλαγής πακέτου αλλά σε περίοδο αλλαγής μήνα.
Περίμενε μερικές μέρες, ελέγχοντας καθημερινά τον αναλυτικό, και αν δεις ότι δεν διορθώνεται, τηλεφώνησέ τους.

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Έχει τύχει δύο φορές. Το παρακολουθώ από το ebill. Έστειλα mail (μη χρεώνομαι κιόλας) με ευγενικό χέσ..ο, την άλλη μέρα διορθώθηκε. Γενικώς ισχύει αυτό που είπε ο makfil, το παρακολουθείς μια-δυο μέρες στο online, εάν δε διορθώνεται mail.

Με την ευκαιρία, να προσθέσω κάτι ακόμη για τη διαδικασία επικοινωνίας με τη Νόβα.

Ήθελα από μέρες να επικοινωνήσω μαζί τους για την έγκαιρη διακοπή της δίμηνης δωρεάν παροχής των HD αλλά κάθε φορά που προσπαθούσα με τα 2106602000, 18345 και 13831 είχα τη στερεότυπη απάντηση ότι οι γραμμές είναι κατειλημμένες και ...να προσπαθήσω αργότερα. Επειδή η κατάσταση συνεχιζόταν, αποφάσισα να τους στείλω μήνυμα, ώστε να έχω γραπτή απόδειξη βέβαιης ημερομηνίας.

Το Gmail, όμως, δεν παρέχει τη διευκόλυνση του αποδεικτικού επίδοσης και ανάγνωσης και έτσι χρησιμοποίησα το outlook.
Αμέσως μετά την αποστολή του μηνύματος έλαβα αυτοματοποιημένο απαντητικό ότι το δικό μου έχει καταχωρηθεί και θα λάβω σύντομα απάντηση και σήμερα έλαβα το μήνυμα της κ. ΤΑΔΕ ότι το αίτημά μου προωθήθηκε αρμόδια και η διακοπή θα πραγματοποιηθεί.

Όσοι, λοιπόν, αντιμετωπίζουν πρόβλημα επικοινωνίας, τουλάχιστον για παρόμοια θέματα, αλλά και για άλλα, μπορούν να χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο.

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες σας. Έστειλα e-mail και περιμένω να δω. Αν υπάρχει κάτι νεότερο - περίεργο θα σας πω! Να περνάτε όμορφα !!!!

μπήκα τώρα και μηδενίστηκε !!! :firstprize: Εμφανίζει τώρα δύο μπάρες με τις ώρες των κινητών και χρεώσεις μηδέν :2thumb22sup: Ελπίζω τέλος καλό όλα καλά!

Last edited:
@makfil Σε ποια διευθυνση εστειλες το mail για την διακοπη των HD; Πρεπει να το κανω και εγω συντομα και δε θελω να βαλω στην Ελλαδα να παιρνουν τηλεφωνα..

[email protected]

Σ' αυτό το θέμα απάντησαν γρήγορα. Σε άλλο, πολύ σοβαρό, που τους έστειλα σχετικά με την πολιτική τους για το αν σκοπεύουν να δώσουν vdsl από KV, όπως ο ΟΤΕ, η HOL και η Wind, ακόμη ...περιμένω ...

KV=ΚΑΦΑΟΥ= είτε η παλιά μικρή καμπίνα του χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ είτε η νέα γκρι καμπίνα, μεγαλύτερων διαστάσεων, που αντικαθιστά την προηγούμενη και περιλαμβάνει εκτός από το χάλκινο δίκτυο και minidslam και άλλα καλούδια για το vdsl και συνδέεται με οπτική ίνα με το ΑΚ (Αστικό Κέντρο).

πιστεύω να το κάνει και η forthnet! έστω και με τα παλιά καφάο! γιατι εμείς εδω δεν έχουμε καινούργια! είσαι σιγουρος οτι οι άλλες εταιρίες δίνουν vdsl με την παλιά καμπίνα; Νομίζω πως χρειάζεται ειδικό κουτί και μόνο αυτοί που είναι κοντά στο κέντρο μετάδοσης μπορούν να έχουν vdsl προς το παρον.

Ίσως δεν έγινα κατανοητός.
vdsl από KV μπορούν να πάρουν μόνον οι συνδρομητές στην περιοχή των οποίων έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, δηλαδή μόνο στις περιοχές όπου έχουν αντικατασταθεί οι παλιές καμπίνες με τις νέες γκρι μεγαλύτερων διαστάσεων.

Στις περιοχές αυτές, όπως Γλυφάδα, Βούλα, Αργυρούπολη, Άλιμος, Ζωγραφου, Φιλοθέη, Ψυχικό κλπ, εκτός από τον ΟΤΕ, δίνουν vdsl και οι HOL, Wind που αποδέχτηκαν το τιμολόγιο χονδρικής του ΟΤΕ ενώ η Forthnet δεν το έχει αποδεχτεί.

Φυσικά, vdsl δίνουν από το ΑΚ όλοι σχεδόν οι πάροχοι αλλά σε απόσταση του συνδρομητή μέχρι 700-800μ. από το ΑΚ, μέσω του παλιού χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ, που σημαίνει ότι ο συνδρομητής δεν έχει την ονομαστική τιμή της υπηρεσίας που αγοράζει (30 ή 50 mbps), όπως συμβαίνει άλλωστε με το adsl. Αντίθετα, όταν ο συνδρομητής παίρνει από KV, το οποίο συνδέεται με οπτική ίνα με το ΑΚ, έχει όλη την ονομαστική τιμή που αγοράζει, αφού το KV (νέα καμπίνα) βρίσκεται σε απόσταση 100-150μ. από το χώρο του.