Nova 3Play

Αν καποιος που εχει 3play βαλει τωρα ολα τα αθλητικα ποσο θα κοστισουν? 10 ή 19.90 που γραφει το site?

19.90 δεν ισχύει το +10 , ήταν για την προσφορά του καλοκαιριού. Επίσης κάπου στο site λένε ότι και η τιμή 19,90 είναι προσωρινή. από την άλλη μπορείς να βάλεις (ακόμα) με 149Ε το προπληρωμένο των ΠΑΕ δες εδω: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/98054-NOVA-στη-μισή-τιμή-για-φιλάθλους οι τελευταίες σελίδες είναι για φέτος.

http://digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=9291&Itemid=110
δεν το πολυ καταλαβα αυτο????προφανως το 20 ευρω ισχυει για να το προσθεσεις στο 3play και οχι να εχεις την νοβα μονη της???αν ισχυει και για χωρις triple play τοτε το πακετο της νοβας κοστολογητε ετσι οπως επρεπε εδω και καιρο να κοστολογητε βαση του φτωχου πλεον περιεχομενου της...

Last edited by a moderator:
Δες την ομάδα σου μόνο με 19,90 ευρω και μόνο στα κανάλια novasports

....Σε αυτό το πλούσιο κι ελκυστικό αθλητικό θέαμα έχουν τη δυνατότητα πλέον να αποκτήσουν πρόσβαση όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play, μόνο με 19,90 ευρώ το μήνα για πάντα.

Επιπλέον, όσοι επιθυμούν να εγγραφούν τώρα στην υπηρεσία Nova 3Play και να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα μέσα από τα κανάλια Novasports, θα αποκτήσουν δωρεάν όλο τον εξοπλισμό, την εγκατάσταση, αλλά και την υπηρεσία Nova ΗD για 12 μήνες....

Πηγή http://www.novasports.gr/news.aspx?...5649&Competition=1713&Round=346737&Country=82

Καλη προσφορα, πληρωνω 113 ευρω το διμηνο οτε με otetv. Ετσι πως τα λεει αν παω σε 3play forthnet θα πληρωνω 100 το διμηνο για τηλεφωνο κ sportspack κ 27 για otetv. Πολυ καλο αλλα εχει καμια παγιδα; Καποιος που τα κατεχει να μας πει;

Τί παγίδα να υπάρχει, μωρέ?
Απλά, ρίξανε τις τιμές σε γήινα επίπεδα για συνδρομητές forthnet.
Μάλιστα, αν έβαζες απλό 3play και μετά sports pack μέσω ομάδων θα γλύτωνες λίγα ευρώ ακόμα.
Αλλά δεν στο συνιστώ, γιατί ίσως αργήσουν να στο ενεργοποιήσουν και χάσεις το μισό γύρο του πρωταθλήματος.
Αν βάλεις 3play, ο λογαριασμός θα σου έρχεται κάθε μήνα.
Γενικότερα με το 3play βάλανε πολύ ακριβά το full και τώρα τρέχουνε και το τεμαχίζουνε σαν το χασάπη του Ντελικατέσεν.:beatnik2:

Καμια παγίδα. Εγώ ημουν ακομη πιο καχύποπτος με το 29.90+10 που προλαβα να βάλω για τα ns κ τα 720 για κινητα το καλοκαιρι. Ηταν σε δυσκολη οικονομική κατάσταση, ΔΣ κ τραπεζες να σε πιεζουν κ σε συνδιασμό με το κλεισιμο των ελευθερων καρτών θέλησαν να κάνουν πιο δελεαστικά τα πακέτα τους για να μη χασουν παλαιους συνδρομητες και να κερδισουν πολλους νεους.

Μαλιστα, θα το ψαξω γιατι με οτε τιβι κ ΠΑΟΚ. Θα μου βγαινει 10 ευρω παραπανω δεν ειναι κ κατι τρομερο

στο site τους παντως δεν εχουν αλλαξει την τιμη του δεκτη που συμφωνα με την νεα προσφορα ´´ ολα για την ομαδα σου´´ ειναι δωρεαν!διορθωστε με αν κανω λαθος!

Επεξεργασία:
επειδη θελω να μεταβω στο 3play με novasports 49,80 συνισταται να περασω απο καταστημα η κανω κληση στο 13845?εχω συμπληρωσει την φορμα στο site απο τεταρτη αλλα δεν με εχει παρει κανεις τηλεφωνο απο nova

Last edited by a moderator:
στο site τους παντως δεν εχουν αλλαξει την τιμη του δεκτη που συμφωνα με την νεα προσφορα ´´ ολα για την ομαδα σου´´ ειναι δωρεαν!διορθωστε με αν κανω λαθος!

Αν πατησεις με πιστωτικη ο απλος hd ειναι δωρεαν

Δηλαδη εγω που εχω dp economy + sports pack με 54,9 ευρω και 18 μηνες συμβολαιο και υπολοιπο ακομη 6 μηνες , μπορω να αλλαξω και να παω στα 49,9;

Ναι,μπορείς.Πήγαινε σε κατάστημα να στο κάνουν επιτόπου.Και θα έχεις 12 μήνες δωρεάν HD και multivew(αν το επιθυμείς το τελευταίο).

Εφ´όσον το συμβόλαιο δεν έχει λήξει, δεν θα υπάρχει κάποιο πρόστιμο?
Και οι 12 μήνες δωρεάν HD νομίζω ότι αφορούν νέες συνδέσεις και όχι μετατροπές συμβολαίων.
Μπορεί να κάνω και λάθος, μας έχουν τρελάνει οι μπαρμπάδες forthnet-nova.:grandpa:

Ερωτηση χαζη μεν αλλα ερωτηση. Μπορω να βαλω sports pack καλωδιακο; Οπως δηλαδη ειναι τα καναλια της digea, να παρω αποδικωποιητη nova χωρις πιατο κ να παιζει spotts pack

Αν κάνει 3play,όχι δεν έχει πρόστιμο.Επίσης οι 12 μήνες δώρο είναι παροχή με κάθε νέα σύνδεση 3play.Αυτή θα είναι νέα σύνδεση 3play,άρα και οι 12 μήνες είναι δώρο.Δεν αναφέρονται σε νέες συνδέσεις forthnet ή NOVA,αναφέρονται σε νέες συνδέσεις 3play.Ο άνθρωπος δεν έχει 3play,άρα αυτό που θα κάνει είναι νέα σύνδεση 3play.

Φιλε hdanca 3play εχω και τωρα τηλεφωνια-ιντερνετ-sport pack πληρωνω 54,9 + 5 τα hd = 59.9. Mε συμφερει αν γινεται γιατι θα πεσω κατα 10 ευρω τπ μηνα , αν δινουν οντως τα hd δωρο για 12 μηνες.