Nova 3Play

Σε κάθε περίπτωση κερδισμένος θα είσαι με την μετατροπή σε 3play.Ακόμα κι αν δεν πάρεις τα HD δώρο,η τιμή είναι 49,80.Πάντως,δεν υπάρχει κανείς που να έκανε ή να μετέτρεψε τη συνδρομή του σε 3play+novasports και με κάποιο τρόπο να μην πήρε 12 μήνες δωρεάν τα HD,είτε με είτε χωρίς πιστωτική κάρτα.Ακόμα πιο συμφέρουσα επιλογή για σένα είναι να μετατρέψεις τη συνδρομή σου σε απλό 3play και να πάρεις από κάποια ομάδα το πακέτο με 149 ευρώ προπληρωμένο για 12 μήνες.Θα σου έρχεται 29,90+12,41=42,31 μέσο όρο το μήνα.Δεν είναι πολύ καλύτερα?Κι άμα προσθέσεις τα HD(αν δεν τα παίρνεις δώρο) με 5 ευρώ,θα σου έρχεται συνολικά 47,31 ευρώ το μήνα αντί για 59,90 που δίνεις τώρα.Πήγαινε άμεσα σε κατάστημα Forthnet και κάνε μετατροπή.

Φιλος εχει nova full pack + forthnet με προνομιο - 20% και θέλει να το κάνει 3play μπορεί να βάλει το απλό με 29,90 + nova cinema 15 + προπληρωμενο φιλάθλων; (μιλάω για κανονικό τιμο κατάλογο και όχι τη καλοκαιρινή προσφορά) η θα κάνει συνδυασμό 29,9+15+19,9 τα nova sports σύνολο 64,8 το μήνα ;

Μάλλον το δεύτερο συνδυασμό θα κάνει,καθώς η Forthnet δεν επιτρέπει καμία πρόσθεση πάνω στο πακέτο των φιλάθλων.Δεν υπάρχει και κάποιος που να είχε Nova 3play(το κανονικό)+όλα τα κανάλια novacinema και να πρόσθεσε το πακέτο των φιλάθλων.Αν κάποιος το κατάφερε ας ενημερώσει,διαφορετικά οι υποθέσεις δεν ωφελούν.

Θυμάται κανείς (επεδή το thread έχει γίνει τεράστιο για το ψάξω) αν επιτρέπεται στην καλοκαιρινή προσφορά με τα 30+10 (cinema)=40 ευρώ να αλλάξεις για κάποιους μήνες ή μόνιμα από το cinema στα sports κρατώντας την ίδια προσφορά και τιμή?

Και κάτι δεύτερο:
Ξέρει κανείς αν μπορούμε στην ίδια καλοκαιρινή προσφορά με τα cinema να βάλουμε MONO το sport1?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Θυμάται κανείς (επεδή το thread έχει γίνει τεράστιο για το ψάξω) αν επιτρέπεται στην καλοκαιρινή προσφορά με τα 30+10 (cinema)=40 ευρώ να αλλάξεις για κάποιους μήνες ή μόνιμα από το cinema στα sports κρατώντας την ίδια προσφορά και τιμή?
Όχι.
Ξέρει κανείς αν μπορούμε στην ίδια καλοκαιρινή προσφορά με τα cinema να βάλουμε MONO το sport1?
Λογικά ναι (με +15 ).

Όχι,δεν μπορείς να προσθέσει τίποτα απολύτως,ούτε μεμονωμένα novasports1 ή οτιδήποτε άλλο.Μακάρι να δώσουν τη δυνατότητα αυτή μελλοντικά.

Όχι,δεν μπορείς να προσθέσει τίποτα απολύτως,ούτε μεμονωμένα novasports1 ή οτιδήποτε άλλο.Μακάρι να δώσουν τη δυνατότητα αυτή μελλοντικά.

hdanca, αυτό είναι σίγουρα επιβεβαιωμένο? Π.Χ. το προσπάθησε κάποιος που ξέρεις και πήρε αρνητική απάντηση?
ρωτάω ώστε να μην το ψάξω παραπάνω.

Λογικα γινεται αλλα πας σε τιμες τιμοκαταλογου δηλαδη 15 για σινεμα και 19,90γιασπορτ

Last edited by a moderator:
Κατηγορηματικά όχι παιδιά!Δε γίνεται,τους το έχω ζητήσει 2 φορές(αν και μου το είχαν ξεκαθαρίσει εξαρχής).Δε γίνεται να προσθέσεις τίποτα απολύτως,δυστυχώς!Ούτε περιεχόμενο ΝΟΒΑ,ούτε τηλεφωνικές κλήσεις εξωτερικού.Το ίδιο και συγγενής μου(το ζήτησε) που έβαλε την προσφορά με τα κανάλια novacinema αυτός.Δεν γίνεται καμία απολύτως πρόσθεση.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση κι αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει(έχω στείλει e-mail στην forthnet εδώ και 10 μέρες αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμη).Για να βάλει κάποιος 3play χρειάζετε να υπάρχει στην περιοχή του ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet?Εγώ μένω Μαλεσίνα Φθιώτιδος κι απ' ότι γνωρίζω στην περιοχή μου δεν υπάρχει.

Αν δεν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο δεν είναι εφικτό.Η Forthnet διαθέτει τις υπηρεσίες 3play αποκλειστικά μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της.

Από το nicknname σου υποθέτω ότι θέλεις NOVA για το ποδόσφαιρο.Αν είναι έτσι,μπορείς να πάρεις την προσφορά των φιλάθλων,δηλαδή Nova sport pack με 299 ευρώ,περίπου 25 ευρώ το μήνα δηλαδή,προπληρωμένο βέβαια.

Απο σημερα γυρισα στα 49,8 με 3play + hd για 12 μηνες.Δεν ειναι κι ασχημα 10 ευρω κατω ο λογαριασμος.Η εντυπωση που αποκομισα παντως ειναι οτι τα hd , οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πριν μαλλον τα πανε για ανευ χρεωσης.

Παιδια, οσοι πρωην, αλλα οχι υφισταμενοι συνδρομητες της Nova που ειχατε τον καινουργιο δεκτη και κανατε αιτηση για την προσφορα με τα 39,90 του καλοκαιριου ή για την τωρινη με τα 49,80 σας συνδεθηκε αμεσα η Nova ή ταυτοχρονα με την τηλεφωνικη γραμμη;

Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι πρώην ή όχι,ή αν έχεις καινούργιο δέκτη ή παλιό.Η καθυστέρηση οφείλεται στην μετατροπή ή ενεργοποίηση του 3play.Ότι έχει να κάνει με 3play,το έχουμε πει,δυστυχώς καθυστερεί.Συνήθως ενεργοποιείται η NOVA πρώτη,σε κάποιους άλλους ενεργοποιήθηκε αργότερα.Πρέπει να ολοκληρώσουν τη γραφειοκρατία πρώτα.

Καλησπερα, εχω το 3play+ολα τα Novacinema με την προσφορα του καλοκαιριου.Μπορω να προσθεσω τα novasports με την προσφορα των 19,90;;;;;

πάντως το 3play nova έχει 29,90 ενώ του οτε 36,90 ....και αν το συνδυάσεις με το 19,90 στη nova συμφέρει ακόμα πιο πολύ . Για να το συνδυάσεις πρέπει να είσαι κάτοχος 3play οπότε λογικά μπορείς να προσθέσεις το novasports 19,90