Nova 3Play

Ερώτηση.
Επειδή στην περιοχή της Λούτσας που βρίσκομαι δεν έχει ακόμα forthnet για να μπορέσω να βάλω το πακέτο με τα αθλητικά.Η κόρη μου που μένει στην Α.Γλυφάδα μόλις έκανε αίτηση στην forthnet για τηλεφωνία και ιντερνετ δεν ενδιαφέρεται για νοβα,μπορούμε να το κάνουμε 3play μαζί με το sportspack δηλαδή και να τσιμπήσω εγώ τον δέκτη με την κάρτα στην Λούτσα;

Last edited by a moderator:
Ναι αρκεί να δηλώσεις πως την εγκατάσταση θα την κάνεις μόνο σου.Η forthnet θα προσθέσει ένα πελάτη, εσύ θα κάνεις τη δουλειά σου και θα είστε όλοι ικανοποιημένοι.

Ok τέλεια,αυτό ήθελα να μάθω ουσιαστικά αν άλλαξε κάτι τα τελευταία χρόνια,γιατί παλιά όταν είχα νόβα θυμάμαι πως έπαιρνα τον δέκτη της νόβα πακέτο με την κάρτα και πήγαινα σε φίλο και έπαιζε κανονικά.
Έτσι κι αλλιώς δεν θα χρειαστώ εγκατάσταση και πιάτα αφού ήδη έχω!
Κάτι τελευταίο, η τιμή που τις έχουν δώσει είναι 29,90 για σταθερό και ίντερνετ τον μήνα,προσθέτοντας και το sportspack που είναι 19,90 θα πάμε στα 49,80 σύμφωνα με το site τους.Έτσι είναι ή παίζει και τίποτε άλλο στα ψιλά γραμματάκια που θα πρέπει να δω;

29,90 είναι για σταθερό+ίντερνετ+start pack.Αφού έχεις έτοιμη την εγκατάσταση γιατί δεν παίρνεις από κάποια ομάδα το sports pack, προπληρωμένο και κοστίζει 149 ευρώ τον χρόνο.Βέβαια δεν έχει τα hd και στις μέρες μας 150 ευρώ δεν περισσεύουν από κανένα για να τα σκάσει ντούκου, αλλά κερδίζεις 7,5 ευρώ τον μήνα, 70 ευρώ τον χρόνο.

Το θέμα είναι τα hd που με ενδιαφέρουν καθώς και το ντουκου,το οποίο προτιμώ να τα δώσω για ένα δωράκι στην κόρη :angel:
Απλώς πρέπει να προλάβουμε την forhnet τώρα γιατί την Δευτέρα το απόγευμα της είπαν θα πάνε σπίτι!

Παιδιά καλησπέρα καταρχήν , εγώ 13-08-2013 έκανα αίτηση για nova 3 play + sport pack στα 49,80 . Μου έκαναν δώρο αποδικοποιητη και εγκατάσταση, 12 μήνες hd διότι έβαλα πληρωμή με πιστωτική και 3 μήνες Adult. Το θεμα ειναι ότι δεν είχα τηλεφωνική γραμμή και μου είπαν ότι η σύνδεση nova θα γίνει με την σύνδεση του τηλεφώνου-Ίντερνετ καθώς η υπηρεσία ειναι συνδιαστικη! Γνωρίζεται πόσο χρόνο θέλει η ενεργοποίηση τηλεφωνικής γραμμής της Forthnet ? διότι ήδη έχουν περάσει 12 μέρες απο την αίτηση μου και τίποτα ακόμη!

Ναι αρκεί να δηλώσεις πως την εγκατάσταση θα την κάνεις μόνο σου.Η forthnet θα προσθέσει ένα πελάτη, εσύ θα κάνεις τη δουλειά σου και θα είστε όλοι ικανοποιημένοι.

Να σε ρωτησω κατι επειδη παρομοια περιπτωση με τον φιλο παραπανω θελω να κανω και εγω..υπαρχει περιπτωση ο εγκαταστατης να μου κανει την εγκατασταση σε αλλο σπιτι απο κει που υπαρχει η forthnet;αν οχι παζει να μου αφησει το πιατο και τα υπολοιπα και να την κανω εγω στο αλλο σπιτι;εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια;;;

Να σου κάνει την εγκατάσταση σε άλλο χώρο πέαρν αυτού που έχεις δηλώσει ως διεύθυνση, αποκλείεται.Τον αποκωδικοποιητή τον παίρνεις από το κατάστημα, πιάτο και λοιπά παρελκόμενα τα φέρνει ο τεχνικός.Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.Ελπίζω κάποιο μέλος που έκανε παρόμοια κίνηση να σου πει.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι:
Έχω το 3play, εάν προσθέσω τα αθλητικά κανάλια με 19,90 έχω κάποια δέσμευση για συγκεκριμένους μήνες ή τα κλείνω όποτε θέλω;

Ok τέλεια,αυτό ήθελα να μάθω ουσιαστικά αν άλλαξε κάτι τα τελευταία χρόνια,γιατί παλιά όταν είχα νόβα θυμάμαι πως έπαιρνα τον δέκτη της νόβα πακέτο με την κάρτα και πήγαινα σε φίλο και έπαιζε κανονικά.
Έτσι κι αλλιώς δεν θα χρειαστώ εγκατάσταση και πιάτα αφού ήδη έχω!
Κάτι τελευταίο, η τιμή που τις έχουν δώσει είναι 29,90 για σταθερό και ίντερνετ τον μήνα,προσθέτοντας και το sportspack που είναι 19,90 θα πάμε στα 49,80 σύμφωνα με το site τους.Έτσι είναι ή παίζει και τίποτε άλλο στα ψιλά γραμματάκια που θα πρέπει να δω;

Το μόνο αρνητικό σ' αυτή τη διαδικασία είναι ότι ... θα γελάς και εσύ (όπως εγώ και πολλοί άλλοι φαντάζομαι) με την καμπάνια που ξεκίνησε ο ΣΚΑΙ για την "παραπλανητική" διαφήμιση της Νόβα για την προσφορά του sports pack με 19,90 ...

Πέρα από την πλάκα, επειδή και εγώ έβαλα στη Γλυφάδα την προσφορά 29,90 και είχα κάνει την εγκατάσταση από χρόνια επειδή έφερνα για το καλοκαίρι το δέκτη που είχα σε άλη γραμμή, ο τεχνικός, που ήρθε από το κατάστημα της Κ. Γλυφάδας και όχι από εκείνο στη Γούναρη, μου πρότεινε να εγκαταστήσει τον εξοπλισμό σε όποια άλλη θέση θέλω, όταν του είπα ότι είναι έτοιμη. Βέβαια, όταν πήγαμε στην ταράτσα για ένα έλεγχο με το πεδιόμετρο, είδε ότι το LNB ήταν κατεστραμμένο και το αντικατέστησε με το καινούργιο του εξοπλισμού και, γενικά, έλεγξε πλήρως όλη την εγκατάσταση.

Εγώ που έχω προεγκατασταση δορυφορικής και δε θα μου βάλει καλώδιο για την σύνδεση του πιατου της nova, δικαιούμαι κάποια μέτρα καλώδια να μου αφησει ο τεχνικοσ; Σε περίπτωση που αλλάξω σπίτι αργότερα;

Παλιος συνδρομητής νοβα sportpack με 20% έκπτωση +forthnet adsl (με ληγμενο συμβόλαιο) με κόστος 60+περίπου ,σταμάτησα τη νοβα τον ιουνη , έκανα αίτηση ενδιαφεροντος πριν μια εβδομαδα μεσώ του σαιτ ηλεκτρονικά για 3play με 29.90 + novasports(19.90) έκανα τικ στο ότι είμαι συνδρομητής forthnet και μου έβγαλε ότι κάποιος θα επικοινωνησει μαζί μου. Σήμερα μου ήρθε sms απο forthnet στο κινητό η αίτηση σας εχει καταχωρηθεί επιτυχώς και μετά απο 2 ώρες sms οτι η μεταβολή που ζητήθηκε έχει πραγματοποιηθει, χωρίς να μιλήσω με κάποιον χωρίς να παραλάβω εξοπλισμό και στο παλιό μου εξοπλισμο της νοβα να μην εχει ενεργοποιηθει το novasports πακετο. Έχετε καμία ιδέα τι έχει γινει; θα έρθει καινούργιος εξοπλισμός;

Συμπεριφορά Forthnet.....

Σας παραθέτω αυτούσιο μήνυμα που έστειλα στην Forthnet.......χωρίς βέβαια να περιμένω απάντηση....Τα συμπεράσματα δικά σας...

''Αγαπητοί κύριοι,

Ως συνδρομητής ΝΟVA χωρίς διακοπή για τα τελευταία τουλάχιστον 7 χρόνια και με αφορμή την συμπλήρωση του 18μήνου στο συμβόλαιο μου, επικοινώνησα χθές 29/08/2013 με το Τμήμα εξυπηρέτησης συνδρομητών για να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια προσφορά διαθέσιμη για μένα.
Ένας πολύ ευγενέστατος υπάλληλος μου πρότεινε να συνεχίσω τις παροχές που έχω σήμερα,δηλαδή (forthnet + NovaCinema + Multiview +hd)με νέο 12μηνο συμβόλαιο στην τιμή των 45 ευρώ τον μήνα προσφέροντας μου 12 μήνες δωρεάν(Multiview +hd).
Σε ερώτηση αν θέλω να προχωρήσω στην κατάθεση του αιτήματος άμεσα του είπα να με καλέσει κάποιος εκπρόσωπος της εταιρίας σε μία ώρα για να το προχωρήσω.
Πραγματικά σε μία ώρα άλλη υπάλληλος της εταιρίας σας, με κάλεσε προσφέροντας την ίδια τιμή (45 ευρώ τον μήνα με 12 μήνες δωρεάν Multiview +hd)και αφού ολοκληρώσαμε την ηχογράφηση !!! με έβαλε στην αναμονή για να καταχωρήσει το αίτημα στο σύστημα.
Όταν επέστρεψε μου είπε ότι τελικά έγινε λάθος, ζητώντας μου συγνώμη απανωτές φορές λέγοντας μου ότι το Multiview είναι δωρεάν μόνο για 6μήνες και κατά συνέπεια η τιμή μετά το 6μηνο διαμορφώνεται σε 54,80 ευρώ.
Κατόπιν αυτού όπως είναι φυσικό αρνήθηκα να προχωρήσω στην επέκταση του συμβολαίου μου.

Το ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: ΕΑΝ ΕΓΩ ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΣ ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ...?

Αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας απέναντι σε σταθερούς πελάτες...?

Με εκτίμηση ...''

Αυτό που σου έδωσαν δεν είναι καν προσφορά. Το δικαιούσαι αν πληρώνεις με πιστωτική.

Την πιστωτική αν δεν την έχεις βάλει από την αρχή, αν την βάλεις μετά δεν έχεις τα προνόμια.
Έτσι τουλάχιστον μου είπε ένας εκπρόσωπος.

Να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικά με την πιστωτική.
Θέλει να κάνει 3play ένας φίλος και δεν έχει πιστωτική και θέλει να βάλει την δικιά μου(έχουμε συνενοηθεί).
Όταν θα επιλέξει πληρωμή με πιστωτική αρκεί να πει τον αριθμό της πιστωτικής ή πρέπει να πάω και εγώ με ταυτότητα κτλ?

Πες του να το κανει μεσω τραπεζης... Η ουτε λιγαριασμο σε τραπεζα δεν εχει;