Nova 3Play

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Να μπλέξω με την τηλεφωνική αναμονή?:fahne90:

Βαρέθηκα να περιμένω 3 μέρες τώρα...
Περιμένω να με πάρουν για ένα θέμα, οπότε θα ρωτήσω τότε.:a0210:

Με πήραν τώρα.
Ναι γίνεται μου είπαν αν πάμε και οι 2 στο κατάστημα.:a0210:

Επίσης ρώτησα για το Νova Go.Δωρεάν θα είναι από όσο ξέρει μου είπε ο υπάλληλος.

Ρε παιδια, εχουν κανει σε κανεναν σας τις τελευταιες ημερες την προσφορα με τα 39,90 για Nova 3play + sports pack, αντι για 49,80 που δινεται πλεον επισημα απο τη Forthnet;

Έχω 3play με απεριοριστα κινητα. Είχα πάρει τηλεφωνο και τους ειπα αν γίνει προσφορά για σπορ να με ενημερώσουν. Με πήραν τηλεφωνο, δίνουν σπορ σύνολο 44.90 αν βγάλω τα κινητά -5ε με είπαν. Περιμενω μια βδομάδα να δω ποτέ θα ενεργοποιηθουν.

Επισης μου είπαν αν είχα κινητά με χρέωση τότε μαζί με τα σπορ σύνολο 39.90. Προσωπικά θα πάρω τηλεφωνο να δω αν μπορώ να αφαιρέσω τα κινητά που με είπαν -5ε και θα δω τι θα κάνω.

Το τηλεφωνο για την προσφορά ειναι 2130393100

Γράφετε κανονικά στα ελληνικά.

Last edited by a moderator:
Φίλε μου το σπορτπακ περιεχει και το σταρτπακ! και οχι πλεον δεν το δίνουν! πλέον η προσφορα είναι στα 50 ευρω!

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Ναι, 3play + sportpack ενοούσα αλλα δεν μπορούσα να κάνω edit.. Τέλος πάντων τώρα που θα βγάλει ο οτε τις καινούργιες προσφορές πιστεύω να το ξαναδώσουν

Πλέον στο 3play δεν ισχύει η έκπτωση για ένα μήνα με πιστωτική κάρτα ε; Σε περίπτωση που δεν θέλω τον εξοπλισμό παιζει να κερδίσουμε τίποτα παραπάνω;

Δεν πιστεύω.Την ίδια προσπάθεια έκανα κι εγώ την περασμένη βδομάδα που πήρα την προσφορά αλλά δεν...

Αν από άλλο πακέτο economy+sport πας σε 3play θα πληρώσεις το τέλος ενεργοποίησης τηλεφωνικής γραμμής; (34,90 )

Σε πόσες περίπου ημέρες γίνετε η μετάβαση σε 3play;

Θέλω να κάνω την προσφορά των παε με τα 150 .

Όχι,τέλος ενεργοποίησης δεν θα πληρώσεις.
Επειδή έχεις ήδη Forthnet,δεν θα αργήσει η μετατροπή σε 3play.Θα γίνει πολύ γρήγορα.
Το πακέτο των φιλάθλων θα κάνει λίγες μέρες να ενεργοποιηθεί.Γενικά,ότι προσθέτεις στο 3play καθυστερεί.Ίσως έχει βελτιωθεί η κατάσταση τις τελευταίες μέρες.

Σε φίλο μου είπαν πως αν σε υφιστάμενο 2play, αγοράσει πρώτα το κουπόνι με 149 όλα τα Novasports, και μετά κάνει ενεργοποίηση 3play βάζοντας πιστωτική για πληρωμή, μου δίνουν δώρα τον δέκτη και τα HD για 12 μήνες.

Ρώτησε 2 εκπροσώπους και κράτησε και ονόματα.

Αν δεν του τα δώσουν όπως του τα είπαν, θα κάνουμε μεγάλο θέμα.

Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το θέμα με το τηλεφωνικό κέντρο που δεν ξέρεις αν ισχύει αυτό που θα σου πει, να σταματήσει.

Περιμένουμε να φτάσει το κουπόνι από το red store(+5 μεταφορικά)..

Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις.

Αυτη η προσφορα που τρεχει τωρα με τα sports στα 49.80 , εχει καποια προθεσμια? πχ ειναι μεχρι τελος του μηνα η ειναι αοριστου χρονου?