Nova 3Play

@akismei ίδιο πακετο έχουμε.

Θεωρώ ότι η μεταφορά ονόματος είναι κοροϊδία. Το να προσφέρει σε κάποιους συνδυαστικό *προσφορά για Χ μήνες* στα 53,90 και μετά από μερικούς μήνες να δίνει το ίδιο περιεχόμενο + 720' κινητά 39,90 επ' αόριστον σε όλους πλην Λακεδαιμονίων είναι η επιτομή του παραλογισμού

Το δικο μου συνδυαστικο πακετο εχει ληξει εδω και ενα μηνα (39,90 ευρω για φορθνετ και νοβα σπορτ πακετο ). Δεν θελησα να παω στο νοβα 3play και κατεληξα να μου βγαινει τελικα 53 και κατι ψιλα λογω της μειωσης του 20% επειδη τα συνδυαζω και τα δυο. Πρροτιμησα αυτην την επιλογη για να μην εχω καμια δεσμευση

εντάξει, δεν παίζονται οι προσφορές της forthent αυτή την στιγμή. απεριόριστα κινητά 24 αρι και τβ με 29,90, ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί

Η ΝOVA αφου εχει διαπιστωσει και η ιδια οτι το τηλεοπτικο της προγραμμα βαινει συνεχως μειωμενο απο αποψη περιεχομενου και πολυ ακριβο, παιζει τα ρεστα της στις πολυ καλες προσφορες που κανει και που ο ΟΤΕ τη παρουσα στιγμη δεν μπορει να απαντησει λογω ΕΕΤΤ.

Λογικα αυτη τη στιγμη διαθετει τις υπηρεσιες τηλεφωνιας κατω του κοστους αλλα υπολογιζει οτι στο αμεσο μελλον οτι θα κερδισει περισσοτερα απο την εξοικονομηση που κανει σε προγραμματα τηλεορασης (χαμενα τηλεοπτικα αθλητικα γεγονοτα, μειωση ενοικιου δορυφορικων αναμεταδοτων).

Απο οτι ειχα διαβασει θελει να προσφερει και υπηρεσιες κινητης τηλεφωνιας σε συνεργασια με τη WIND οπως πολυ συντομα θα κανει και η CYTA με τη Vodafone.

Στοχος της Forthnet ειναι να εμφανισει μεγαλο αριθμο συνδρομητων στις τραπεζες για να επιτυχει να αναχρηματοδοτησει το τεραστιο βραχυχρονιο δανεισμο που εχει.

Οι περισσοτεροι νεοι συνδρομητες που επιλεγουν τη Forthnet αυτη τη περιοδο, δεν γνωριζουν απο δορυφορικη τηλεοραση διοτι προτιστως ενδιαφερονται για τα συνδυαστικα προγραμματα τηλεφωνιας.
Βεβαια μακροπροθεσμα οι ιδιοι μπορουν να βγουνε και χαμενοι διοτι η NOVA δεν μπορει να διεκδικησει με αξιωσεις αθλητικα γεγονοτα και τα καναλια που προσφερει στα συνδυαστικα πακετα οπως Start Pack ειναι πολυ φτωχα για εναν δορυφορημανη ομως για καποιον αλλο ομως που θελει να παρακολουθησει κατι καλυτερο απο τα ελευθερα καναλια ειναι μια σχετικα καλη επιλογη.

Εμείς που είμαστε με προνόμιο -20% ισχύει η προσφορά ;
Το 3play full ποσο στοιχίζει ;

Last edited by a moderator:
φοβερη προσφορα και ξενερωνω γιατι πριν ενα μηνα εβαλα wind και δε μπορω να την παρω.μακαρι να βγαλει κατι αντιστοιχο για συνδρομητικη μονο χωρις forthnet αλλα δεν το βλεπω.

μην βιαζεστε ομως γιατι δεν ξερετε τι περιεχομενο(ειδικα αθλητικο)θα εχουν τη νεα τηλεοπτικη χρονια!!Συν οτι ακουγετε πως φευγουν αντ1 και σταρ(μπορει φημες δεν ξερω)

Re: Απάντηση: Nova 3Play

μην βιαζεστε ομως γιατι δεν ξερετε τι περιεχομενο(ειδικα αθλητικο)θα εχουν τη νεα τηλεοπτικη χρονια!!Συν οτι ακουγετε πως φευγουν αντ1 και σταρ(μπορει φημες δεν ξερω)

Θα σου πω οτι και να γίνει έχει τα ντοκιμαντερ και την σουπερλιγκ! οποτε... και στα δίνει 15ευρώ στην ουσία!

Τα βασικα μεχρι το 2015 τα εχει, σταθερο/ κινητα/ ιντερνετ δεν αλλαζει κατι για παντα.

Απάντηση: Re: Nova 3Play

αν αυτό φιλε μου ισχύει! τότε είναι απλά gamato!!!
Έγραψα ακριβώς όπως τα είπαν (αφαιρώντας όμως διάφορα κόλπα marketing) και μάλιστα μου είπαν να μου στείλουν κούριερ με τα συμβόλαια,
τους είπα πως δεν ενδιαφέρομαι αλλά τα σημειώνω μήπως δείξει ενδιαφέρον κάποιος φίλος μου... που φυσικά είχα στο μυαλό μου εσάς από τα φόρουμ.

Η προσφορά όπως φαίνεται και στο λινκ από το SDTV είναι αυτή...
Νέα προσφορά Nova/Forthnet με 54.90 τα πάντα για πάντα, από 20-05-2013. Η προσφορά (όπως με ενημέρωσαν) έχει τα πάντα από Nova/Forthnet.
Είναι για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει διαθέσιμη στο site της εταιρίας.
Η ενημέρωση έγινε τηλεφωνικά από εκπρόσωπο της εταιρίας Nova/Forthnet που με κάλεσε στο σταθερό μου σήμερα.

Nova Start Pack
Όλα τα Novasports
Όλα τα Novacinema
Απεριόριστα σταθερά αστικά/υπεραστικά
Κινητά προς όλες τις εταιρίες κινητής σύμφωνα με την πολιτική ορθής χρήσης, δηλαδή 720 λεπτά το μήνα.
Απεριόριστο ίντερνετ έως 24Mbps
Εγκατάσταση και υλικά, δωρεάν
Ρούτερ δωρεάν, το οποίο παραμένει στην κατοχή μας
Ο HD δέκτης χρεώνεται με κόστος 49 ευρώ. Ο δέκτης παραμένει στην κατοχή μας και έχει εγγύηση 2 χρόνια

Ξέχασα να ρωτήσω αν το συμβόλαιο είναι για 12 ή για 18 μήνες... και αν υπάρχει ή όχι κόστος ενεργοποίησης.

Τελική τιμή με ΦΠΑ 54.90 ευρώ

Re: Απάντηση: Re: Nova 3Play

Η συγκεκριμένη προσφορά με τα 54,90 δεν πρέπει να ισχύει,όπως ισχύουν οι αντίστοιχες με τα 39,90.Πήγα σε 2 καταστήματα Forthnet και ήταν κατηγορηματικοί ότι τέτοια προσφορά δεν υπάρχει.Αυτό που ισχύει μου είπαν είναι οι προσφορές με τα 39,90(με novacinema κανάλια ή novasports κανάλια κατ' επιλογήν).Πιθανότατα να έγινε μεμονωμένα σε κάποιον η προσφορά αυτή,δεν ισχύει γενικά ούτε για παλιούς,ούτε για καινούριους συνδρομητές.
Πάντως,αν ενεργοποιήσει κάποιος αυτή την προσφορά,ας μας ενημερώσει.

Last edited:
Θα ήθελα πολύ να εκμεταλλευτώ μια από τις προφορές της Forthnet μιας και είμαι συνδρομητής της, με 3 γραμμές, αρκετά χρόνια, αλλά βλέπω να την εγκαταλείπω σταδιακά σε περιοχές που θα ενεργοποιηθεί το vdsl τον επόμενο μήνα, αφού επιμένει γαϊδουρινά να μην αποδέχεται το τιμολόγιο του ΟΤΕ και να μην δίνει από τα νέα KV, όπως άλλοι πάροχοι.

Δυστυχώς, για εμάς δεν υπάρχει βελτιωμένη προσφορά γιατί μάς θεωρεί σίγουρους πελάτες...
Μέχρι πότε, όμως;

Ολα τα περίμενα αλλά όχι να γεμίσει αμφιβολίες ο makfil σχετικά με nova και forthnet... :grinning-smiley-043

Ολα τα περίμενα αλλά όχι να γεμίσει αμφιβολίες ο makfil σχετικά με nova και forthnet... :grinning-smiley-043

ΧαΧαΧα ...
Καλό, πολύ καλό ...

Είναι γεγονός ότι από τα Χριστούγεννα ψήνομαι με τις προσφορές που βλέπω, πολύ περισσότερο γιατί πέρυσι μου είχαν κάνει προσφορά στη Νόβα στα 31,90 για ένα χρόνο, αλλά μετά τη λήξη και, παρά τις όποιες προσπάθειες, δεν παρατάθηκε για άλλο ένα χρόνο, και έχοντας στο μυαλό την άρνηση της Forthnet να "συμβιβαστεί" με το τιμολόγιο του ΟΤΕ, σκέφτομαι ότι θα στραφώ, κατ' αρχάς, σε άλλο πάροχο για το vdsl και, στη συνέχεια, θα δούμε τι θα γίνει και με τη Νόβα.