makfil
Supreme Member
Εχω ξανα αναφερει το εξης:
Για να μου δωσουν δωρο το ρουτερ για το 3play, επρεπε να ειμαι αοριστου χρονου στη forthnet (ειμαι στο ιδιοκτητο) τουλαχιστον απο το 2007.
Αυτο σημαινει οτι για να θεωρουμαι "νεος" πελατης και στη forthnet επρεπε το συμβολαιο να εχει γινει αοριστου τουλαχιστον 5 χρονια.
Προφανως, κατι παρομοιο ισχυει και για τη nova. Θεωρουμαστε "εν δυναμει" πελατες αν εχουν περασει μονο λιγα χρονια απο τοτε που το συμβολαιο μετατραπηκε σε αοριστου. Και μιας και στις προσφορες τα δωρα ειναι μονο για νεους, εκει σκαλωνει το πραγμα.
Και εγω επεσα απο τα συννεφα οταν ακουσα οτι πρεπει να περασει πενταετια για να θεωρειται καποιος οτι τους την εχει "κοπανησει" και προσπαθουν να τον ξανα μαζεψουν με τις προσφορες σαν νεο πελατη.
Αυτο θα πει κυριολεκτικα, " μας εχουν γραμμενους στα καταστιχα τους"
Προσωπικα ειχα κερδος με το 3play των 29.90, αλλα πραγματικα καταλαβαινω και λυπαμαι ολους τους παλιους συνδρομητες νοβα που τοσα χρονια πληρωναν ακριβα πακετα. Δεν ειναι συμπεριφορα και ανταμοιβη αυτη για υφισταμενους πελατες.
Ο γνωστός μου είναι συνδρομητής της Νόβα πολλά περισσότερα χρόνια από το 2007 που τον έπεισα να μεταφέρει και την τηλεφωνία-ίντερνετ στη Forthnet και να πάρει το προνόμιο του 20%. Επομένως, κάτι άλλο φταίει και ίσως το γεγονός ότι διέκοψε το Μάρτη, δηλαδή πρόσφατα, αλλά αυτό δεν αναγράφεται πουθενά ότι αποτελεί κώλυμμα.
Εγώ είχα κόψει την Νοβα (start pack+2play) τον Σεπτέμβριο και πήγα στο 2play economy. Προχτές λοιπόν που πήρα τηλέφωνο στο 13831 μου έδωσαν και την προσφορά με τα 29.90 και αυτή που με 10 ευρώ επιπλέον διαλέγεις sport ή movies. Εγώ τελικά πήρα το πακέτο με τα sport. Μού έδωσαν και δωρεάν τον pace 831. Το μόνο που με χάλασε κάπως είναι ότι θέλουνε και 10 ευρώ για την επανασύνδεση. Πές στον γνωστό σου να επιμείνει!
Ήμουν και εγώ στο 2play economy, σε μια από τις 3 γραμμές στη Forthnet, από πέρυσι τον ΙΟΥΝ και όταν μου έστειλαν μήνυμα για την προσφορά των 29,90 επισκέφτηκα 2 καταστήματα και τους ζήτησα να πάρω την προσφορά χωρίς να ζχρεωθώ το δέκτη αφού τον έχω σε άλλη γραμμή. Ο προιστάμενος στο ένα κατάστημα πρότεινε να χρησιμοποιήσω την κάρτα γιανα πάρω το δέκτη δωρεάν, όπως γίνεται στην περίπτωση των 39,90 που περιγράφεις, αλλά ο υπάλληλος του είπε ότι στο πακέτο των 29,90 είναι υποχρεωτική η αγορά του δέκτη και έτσι, αναγκαστικά, φορτώθηκα άλλον ένα (για άλλο χώρο, φυσικά).