Nova 3Play

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Εγώ έχω δοκιμάσει ΟΤΕ,Forthnet,HOL.

Από θέμα υπηρεσιών(όχι τιμής) καλύτερος ο ΟΤΕ,μετά η HOL και χειρότερη η forthnet

Αυτές είναι προσωπικές απόψεις και, οπωσδήποτε, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού βασίζονται είτε σε ελάχιστες προσωπικές εμπειρίες καθενός, στην καλλίτερη περίπτωση, είτε σε σχόλια τρίτων.

Το ίδιο, άλλωστε, συμβαίνει όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα προιόν και διαβάζουμε τις ελάχιστες κριτικές που, ενδεχομένως, έχουν γραφτεί γιαυτό.

3 χρόνια forthnet κανένα πρόβλημα.
Ούτε έχει μεγαλύτερες ταχύτητες ο οτέ.
Μεγαλύτερες χρεώσεις έχει.

Όντας συνδρομητής της Forthnet από το 2006, σε 3 γραμμές, και της Νόβα σχεδόν 20 χρόνια, αλλά και γνωρίζοντας την κατάσταση συγγενών και φίλων που σταδιακά πέρασαν στη Forthnet, έχω να πω ότι είναι ο καλλιτερος πάροχος στην τηλεφωνία-ίντερνετ και τα προβλήματα ελάχιστα, σε όλο αυτό το διάστημα.

Σε αντίθεση με αυτό που γράφτηκε παραπάνω, στη Forthnet θα έχεις και καλλίτερες ταχύτητες γιατί βάζει snr 6 ενώ ο ΟΤΕ βάζει 9 τουλάχιστον.

Κάνε άφοβα την αίτηση. Αν και έχω σε μια γραμμή το full πακέτο και μεταφέρω τους καλοκαιρινούς μήνες το δέκτη στη δεύτερη, στην οποία είχα μέχρι προχθές το 2play economy + 30' σε κινητά, με 24,90, που θα γυρνούσαν σε 27,90, έβαλα και στη γραμμή αυτή την προσφορά των 29,90

Θέλω να προσθέσω, βέβαια, ότι οι νέοι συνδρομητές του 3play πρέπει να έχουν υπόψη ότι, ενδεχομένως, θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ελεύθερου ζευγαριού στο KV της περιοχής τους, για να συνδεθούν.

Αυτές είναι προσωπικές απόψεις και, οπωσδήποτε, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού βασίζονται είτε σε ελάχιστες προσωπικές εμπειρίες καθενός, στην καλλίτερη περίπτωση, είτε σε σχόλια τρίτων.

Το ίδιο, άλλωστε, συμβαίνει όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα προιόν και διαβάζουμε τις ελάχιστες κριτικές που, ενδεχομένως, έχουν γραφτεί γιαυτό.

Το τι ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και τι όχι θα το κρίνεις απόλυτα εσύ? Μέγας παντογνώστης είσαι?
Ο καθένας την άποψή του λέει.
Μην προσπαθείς να καπελώσεις όποιον διαφωνεί μαζί σου.

Βλέπω ότι πολύ εύκολα παρεξήγησες και διαστρέβλωσες το μήνυμά μου, προφανώς, γιατί σχολίασα αυτά που έγραψες και, μάλιστα, πρόσθεσες και τη φράση "Μέγας παντογνώστης είσαι;" για να ξεφύγεις από την ουσία του σχολίου.

Η ουσία, λοιπόν, είναι ότι εδώ καταθέτουμε, για διάφορα θέματα, είτε τις προσωπικές μας εμπειρίες, που είναι ελέχιστες στο γενικό σύνολο, είτε σχετικά παραδείγματα που έχουμε ακούσει από άλλους, τα οποία, οπωσδήποτε, δεν μπορεί να αποτελούν τον κανόνα και την πραγματικότητα για το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως καταλαβαίνεις, έστω και εκ των υστέρων, δεν διατύπωσα μια αντίθετη άποψη, όπως λανθασμένα νόμισες, αλλά επισήμανα ότι αυτό που έγραψες παραπάνω είναι προσωπική σου άποψη, όπως παραδέχτηκες τώρα.

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Αυτές είναι προσωπικές απόψεις και, οπωσδήποτε, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Εσύ το έγραψες αυτό.

Συνεχίζεις τη διαστρέβλωση παραθέτοντας τη μισή από τη συνολική παράγραφο και, φυσικά, από το συνολικό post ...

Αρκετά, όμως, απασχολήσαμε όσους ενδιαφέρονται για το topic.
Προσωπικά, σταματάω εδώ, αφού το κείμενο που έγραψα είναι ξεκάθαρο.

Last edited:
εμεις που ειμαστε μεσω ΧΕΓ ως ποτε θα μας εχει γραμμενους η nova και θα μας εχει με το παλιο προνομιο? απ οτι ξερω δεν δινουν πλεον ΧΕΓ. Ποσα αραγε να δινουν στον ΟΤΕ για την γραμμη μου?

Εχω το χριστουγεννιατικο πακετο forthnet 24αρι με απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα και nova star pack + novasports1 με 30 .
Μου τηλεφωνησαν απο forthnet και μου εκαναν προσφορα με +10 απεριοριστα κινητα και τα novacinema ή τα novasports.
Δεν δεχθηκα....

Last edited by a moderator:
Αν θέλεις πάντως με τα ίδια λεφτά, έχεις ότι ισχύει στην Χριστουγεννιάτικη προσφορά συν κινητά με αστική χρέωση και επιπλέον τα HD κανάλια για 2 μήνες δωρεάν. Έκανα την αλλαγή το Σάββατο σε κατάστημα και ενεργοποιήθηκε την Κυριακή.

Χάνεις το Novasport 1 όμως...

Δεν ξέρω αν ξαναειπώθηκε πιο πίσω αλλά η προσφορά για το forthnet 3play με:
-24άρι internet
-απεριόριστα αστικά/υπεραστικά
-nova start pack (+2μήνες δωρεάν HD, 1 μήνα δωρεάν adult pack)
-720' προς κινητά
με 29,90 συνεχίζεται μέχρι 30/6!

λογικά το ίδιο θα ισχύει και για τον συνδιασμό του με sport pack ή cinema pack με +10

Αν αλλάξεις από Xmas Offer σε 3play δεν χάνεις το Novasport1, αλλά δεν έχεις και 720 προς κινητά. Έχεις αστική χρέωση για τα κινητά.

Η περιγραφή του πακέτου στο 3play είναι "Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Novasports 1" και ισχύει σίγουρα, γιατί έκανα την αλλαγή το Σάββατο.

Έτσι μου τα είπανε και εμένα, δεν χάνεις το Χριστουγεννιάτικο Πακέτο, απλά αλλάζει η χρέωση των κινητών και μάλιστα χωρίς να ανανεώνεται η 12μηνη δέσμευση. Ίσως τους ενδιαφέρει μόνο να φαινόμαστε ξανά ως συνδρομητές Φόρθνετ αντί για Νόβα, το γιατί αυτοί το ξέρουν...

Απάντηση: Re: Nova 3Play

Αν αλλάξεις από Xmas Offer σε 3play δεν χάνεις το Novasport1, αλλά δεν έχεις και 720 προς κινητά. Έχεις αστική χρέωση για τα κινητά.

Η περιγραφή του πακέτου στο 3play είναι "Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Novasports 1" και ισχύει σίγουρα, γιατί έκανα την αλλαγή το Σάββατο.
Το εκανες εσυ αυτο 'η απλα το ακουσες? Γιατι εγω με το Xmas Offer εβαλα ολα τα αθλητικα + 720' λεπτα με 39.90

Εγώ το έκανα. Σάββατο η αίτηση, Κυριακή η ενεργοποίηση.

Ισχύουν τα πακέτα που είχει γράψει ο iosif1980 εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/106202-Nova-3Play?p=1056819608&highlight=#post1056819608

"Σχετικά με όσους είχαν πάρει Xmas που ρώταγε κάποιος, ισχύουν τα παρακάτω:

Μετατροπή σε
1. Nova 3play + απεριόριστα σταθερά + NS1 = 29.90 ( το δίνουν μόνο με e-bill ) , κερδίζεις ουσιαστικά σε σχέση με το XMAS την αστική χρέωση προς τα κινητά.
2. Nova 3play + απεριόριστα σταθερά + απεριόριστα κινητά + NS1 + Νova Cinema ALL = 39.90
3. Nova 3play + απεριόριστα σταθερά + απεριόριστα κινητά + Nova Sports ALL = 39.90 "

Last edited:
Καλά, το "Nova 3play + απεριόριστα σταθερά + απεριόριστα κινητά + NS1 + Νova Cinema ALL = 39.90 " είναι μακράν η καλύτερη προσφορά!
Ίσως και ένα "Nova 3play + απεριόριστα σταθερά + απεριόριστα κινητά + NC1 + Νova Sports ALL" με 39.90 αντίστοιχα αν υπήρχε να ήταν πολύ δυνατό...

"Nova 3play + απεριόριστα σταθερά + απεριόριστα κινητά + NS1 + Νova Cinema ALL = 39.90 " είναι μακράν η καλύτερη προσφορά!

αυτο ισχυει μονο για αυτους που ειχαν την χριστουγεννιατικη προσφορα?