Όντας συνδρομητής της Forthnet από το 2006, σε 3 γραμμές, και της Νόβα σχεδόν 20 χρόνια, αλλά και γνωρίζοντας την κατάσταση συγγενών και φίλων που σταδιακά πέρασαν στη Forthnet, έχω να πω ότι είναι ο καλλιτερος πάροχος στην τηλεφωνία-ίντερνετ και τα προβλήματα ελάχιστα, σε όλο αυτό το διάστημα.
Σε αντίθεση με αυτό που γράφτηκε παραπάνω, στη Forthnet θα έχεις και καλλίτερες ταχύτητες γιατί βάζει snr 6 ενώ ο ΟΤΕ βάζει 9 τουλάχιστον.
Κάνε άφοβα την αίτηση. Αν και έχω σε μια γραμμή το full πακέτο και μεταφέρω τους καλοκαιρινούς μήνες το δέκτη στη δεύτερη, στην οποία είχα μέχρι προχθές το 2play economy + 30' σε κινητά, με 24,90, που θα γυρνούσαν σε 27,90, έβαλα και στη γραμμή αυτή την προσφορά των 29,90
Αυτές είναι προσωπικές απόψεις και, οπωσδήποτε, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού βασίζονται είτε σε ελάχιστες προσωπικές εμπειρίες καθενός, στην καλλίτερη περίπτωση, είτε σε σχόλια τρίτων.
Το ίδιο, άλλωστε, συμβαίνει όταν θέλουμε να αγοράσουμε ένα προιόν και διαβάζουμε τις ελάχιστες κριτικές που, ενδεχομένως, έχουν γραφτεί γιαυτό.
Αυτές είναι προσωπικές απόψεις και, οπωσδήποτε, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα
Εγώ έχω forthnet 3 χρόνια. Απολυτος κανένα πρόβλημα .
Το εκανες εσυ αυτο 'η απλα το ακουσες? Γιατι εγω με το Xmas Offer εβαλα ολα τα αθλητικα + 720' λεπτα με 39.90Αν αλλάξεις από Xmas Offer σε 3play δεν χάνεις το Novasport1, αλλά δεν έχεις και 720 προς κινητά. Έχεις αστική χρέωση για τα κινητά.
Η περιγραφή του πακέτου στο 3play είναι "Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Novasports 1" και ισχύει σίγουρα, γιατί έκανα την αλλαγή το Σάββατο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.